- Πόντοι
- 38
Δεν έκρινα καθόλου αντικειμενικά' date=' αλλά...ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!! :evil: :evil:[/quote']
Έψαχνα λόγια να το πω τόσο καιρό :roll:
Πάρα πολύ καλό!! Ειδικά στο "this is what you get when you mess with us"' date=' ο τύπος είναι όλα τα λεφτά!!! :lol: :lol: :lol: [/quote']
Κι εγώ εκεί γέλασα! Μου αρέσει το τονισμένο "S" a la Μπέσυ Αργυράκη...:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Kαι 2 καουμποιδες να φιλιουνται κρυφα πισω απο τ¨αλογα...!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ξερω τι λετε...εγω γουσταρω βλαχοαμερικανια ΜΕ ΤΑ 1000!!!!!![]()
πωπωωω...ΑΥΤΗ ειναι μουσικη (δεν κανω πλακα...γουσταρω ΤΡΕΛΑ!!!)
edit:μου ερχεται στο μυαλο η κλασικη αμερικανικη φαρμα' date=' η παρεα που καθεται και παιζει μουσικη με ψαθινα καπελα, στο στομα ενα στριφτο τσιγαρο ή ενα σταχυ και φυσικα ολοσωμη τζην φορμα. τρελη σαπιλα και γουσταρω! :lol:[/quote']
& πολυ καλα κανεις και γουσταρεις μια και η "βλαχοαμερικανια" ειναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του ροκ (η μητερα ειναι τα μπλουζ) :wink:
Kαι που ξέρεις ότι δεν είναι το αντίθετο??? :lol:[& πολυ καλα κανεις και γουσταρεις μια και η "βλαχοαμερικανια" ειναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του ροκ (η μητερα ειναι τα μπλουζ) :wink:
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να συμπαθείς κάποιον και να αντιπαθείς σφόδρα τους γονείς του. Γιατί σήμερα το "ροκ" έχει δικά του παιδιά κι εγγόνια...u know what I mean!& πολυ καλα κανεις και γουσταρεις μια και η "βλαχοαμερικανια" ειναι ο ΠΑΤΕΡΑΣ του ροκ (η μητερα ειναι τα μπλουζ) :wink: