- Πόντοι
- 398
LK είπε:Ο Morris Day και οι The Time. Από την ίδια πόλη, και ο Prince τους θεωρούσε καλλίτερους από αυτόν. O0 ;D
LK είπε:Ο Morris Day και οι The Time. Από την ίδια πόλη, και ο Prince τους θεωρούσε καλλίτερους από αυτόν. O0 ;D
Morris Day and the Time... χα χααααχ ladies and gentlemenLK είπε:Ο Morris Day και οι The Time. Από την ίδια πόλη, και ο Prince τους θεωρούσε καλλίτερους από αυτόν. O0 ;D
Μαζί μεγάλωσαν. Όχι μόνο band mates , αλλά και φίλοι. Ψάξτους αν σε ενδιαφέρει αυτό το είδος (εμένα είναι το αγαπημένο μου, με full δισκογραφία και Prince, και The Time). Δες και τους προσωπικούς δίσκους του Jesse Johnson (κιθαρίστα των the time) -ειδικά το Revue.Tamtam είπε:Morris Day and the Time... χα χααααχ ladies and gentlemen
(μάλλον στη λογική που ο Μichael Jordan έλεγε για τον Τόμιτς ότι "είναι πολυ καλός παίκτης" θα το είπε κι αυτό ο Prince)
Πηγή γι' αυτό το "ο Prince τους θεωρούσε καλίτερους απ' αυτόν" υπάρχει;
Θενκς μαν. Αυτά τα λίγα που βρήκα στο γιουτιούμπι δεν με έψησαν πάντως, Σαν άκουσμα, τα βρίσκω πολύ παρωχημένα για τα γούστα μου.LK είπε:Μαζί μεγάλωσαν. Όχι μόνο band mates , αλλά και φίλοι. Ψάξτους αν σε ενδιαφέρει αυτό το είδος (εμένα είναι το αγαπημένο μου, με full δισκογραφία και Prince, και The Time). Δες και τους προσωπικούς δίσκους του Jesse Johnson (κιθαρίστα των the time) -ειδικά το Revue.
Καλά γούστα είναι αυτά, αλίμονο.Tamtam είπε:LK,
μπα... : δεν το 'χω.
Ο Prince ήταν δυστροπος (σαν τον Miles).Tamtam είπε:H Kardashian ανεβαίνει στο stage να βγάλει selfie την ώρα που παίζει ο Prince... και εκείνος κάτι αυτό ακριβώς πoυ πρέπει:
LK είπε:Ο Prince ήταν δυστροπος (σαν τον Miles).
Μια φορά τον συνάντησε ένας θαυμαστης σε ένα εστιατόριο και τον πλησίασε.
Ο Prince τον κοίταξε και του είπε : "Σε παρακαλώ φύγε, μου χαλάς την αύρα!".
;D ;D ;D ;D O0 Κάπως έτσι!Tamtam είπε:Αυτό το biopic που σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ο Cheadle θα το ξέρεις...
"If you gonna tell the story, come with some attitude man"
Καλημέρα
Alice Cooper... Λες για εκείνον που έγραψε τραγούδια που τραγούδησε ο Sinatra και που του είχε ζητήσει και άλλα για να πει; Για εκείνον που ο Dylan χαρακτήρισε "πολύ υποτιμημένο τραγουδοποιό";LK είπε:Καλά γούστα είναι αυτά, αλίμονο.
Μην φανταστείς, και εγώ πλέον ακούω ΜΟΝΟ (και εννοώ μόνο) Frank Sinatra και Miles Davis.
Έχω αρκετή δισκογραφία (Lp's , Cd's , κασσέτες πάνω από 5.000 τίτλους.....και με τα mp3...... άστα να πάνε ), παρόλα αυτά ακού ΠΛΕΟΝ μόνο Sinatra και Miles.
Όλα τα άλλα για εμένα είναι Retrospective....και ευχάριστες αναμνήσεις.
Φυσικά και δεν θα βάλω πλέον να ακόυσω....Prince, Duran Duran....ή Alice Cooper π.χ, αλλά έπρεπε να τα έχω ακούσει και τα άκουσα. Αυτό.
Γιατι να σου πω ψέματα , ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Όχι ότι με προσβάλλει το "μνήμείο δηθενιάς", απλά στο διευκρινίζω. Ειναι η μόνη μουσική που με ηρεμεί.Έκτορας είπε:
"Ακούω μόνο Sinatra και Miles Davis" λέει... "Μόνο, όμως..."
TakisMasterKey είπε:Με groove που ισοπεδώνει! O0
Είσαι ωραίος, τέλος.LK είπε:Δεν την θεωρω και δα "δυσκολη".....καρά pop θα την χαρακτήριζα.
Έχω περάσει από Peter Brötzmann Octet, το Bitches Brew, που είναι και από τα πιο "φεύγα" του Miles, μπροστά του είναι Rick Astley ;Dfusiongtr είπε:Είσαι ωραίος, τέλος.
Σόρι που παρεμβαίνω -θεωρώ ad hominem την επίθεση του Χέκτορα, αλλά κι εσυ βρε παιδι μου Ρικ Άστλεη? Κόψε κάτι...LK είπε:Έχω περάσει από Peter Brötzmann Octet, το Bitches Brew, που είναι και από τα πιο "φεύγα" του Miles, μπροστά του είναι Rick Astley ;D
...στο "Pop" =popular πάει αυτό (o rick astley), νόμιζα ότι είναι σαφες.Κατά τα λοιπά, δεν μαλώνω έγω τουλάχιστον με κανέναν.Tamtam είπε:Σόρι που παρεμβαίνω -θεωρώ ad hominem την επίθεση του Χέκτορα, αλλά Ρικ Άστλεη? Κόψε κάτι κι εσύ...
: