hola!
βασικα λογω αλλαγης κιθαρας (χρωσταω φωτος, το ξερω :-[... teaser here: http://img155.imageshack.us/img155/9742/img0047p.jpg ) πρεπει να γινουν και καποιες μικροαλλαγες στον εξοπλισμο...
συγκεκριμενα πηγα σε κατι πιο gibson-ατο , πιο μουντο και ετσι κοιταω για overdrive (low-gain) με "sparkling" ηχο(οκ, μπορει να μην στεκει σαν περιγραφη αλλα νομιζω καταλαβαινεται τι λεω...) ... πως ειναι π.χ. το zvex hard on που "ζωντανευει" και "ανοιγει " τον ηχο...
συγκεκριμενα ΜΑΛΛΟΝ καταληγω στα
-Catalinbread Silver Kiss
-Dirty Little Secret (γιατι δυσκολευομαι να βρω το αποπανω)
-Xotic Ac(ή το ΒΒ αν και νομιζω οτι ειναι too much gain για μενα)
ΔΝ εχω τη δυνατοτητα να τα ακουσω ολα, απλως θελω αν υπαρχει καποιος και ΕΧΕΙ καποια απο αυτα να μου πει" το εχω στο ταδε rig και ειναι ετσι.."
αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ΕΚΤΟΣ απο ocd, lovepedal eternity, barber, zvex ευχαριστως να το ακουσω!
P.S.1 θελω οπωσδηποτε eq πανω στο πεταλι
P.S.2 για να προλαβω μερικους ενισχυτη ΔΝ αλλαζω!!
P.s. 3 κιθαρα ΔΝ αλλαζω! ;D
P.s.4 ΟΧΙ δν χρειαζομαι eq αυτη τη στιγμη
ευχαριστωωωω
βασικα λογω αλλαγης κιθαρας (χρωσταω φωτος, το ξερω :-[... teaser here: http://img155.imageshack.us/img155/9742/img0047p.jpg ) πρεπει να γινουν και καποιες μικροαλλαγες στον εξοπλισμο...
συγκεκριμενα πηγα σε κατι πιο gibson-ατο , πιο μουντο και ετσι κοιταω για overdrive (low-gain) με "sparkling" ηχο(οκ, μπορει να μην στεκει σαν περιγραφη αλλα νομιζω καταλαβαινεται τι λεω...) ... πως ειναι π.χ. το zvex hard on που "ζωντανευει" και "ανοιγει " τον ηχο...

συγκεκριμενα ΜΑΛΛΟΝ καταληγω στα
-Catalinbread Silver Kiss
-Dirty Little Secret (γιατι δυσκολευομαι να βρω το αποπανω)
-Xotic Ac(ή το ΒΒ αν και νομιζω οτι ειναι too much gain για μενα)
ΔΝ εχω τη δυνατοτητα να τα ακουσω ολα, απλως θελω αν υπαρχει καποιος και ΕΧΕΙ καποια απο αυτα να μου πει" το εχω στο ταδε rig και ειναι ετσι.."
αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο ΕΚΤΟΣ απο ocd, lovepedal eternity, barber, zvex ευχαριστως να το ακουσω!
P.S.1 θελω οπωσδηποτε eq πανω στο πεταλι
P.S.2 για να προλαβω μερικους ενισχυτη ΔΝ αλλαζω!!

P.s. 3 κιθαρα ΔΝ αλλαζω! ;D
P.s.4 ΟΧΙ δν χρειαζομαι eq αυτη τη στιγμη
ευχαριστωωωω
Τελευταία επεξεργασία από moderator: