Ξέρω πως το σημαντικότερο είναι ο ενισχυτής' date=' αλλά εκτός του ότι θέλουν αρκετά λεφτά δεν μπορείς να κουβαλάς παντού ένα θηρίο και έτσι κι αλλιώς όπου και να παίξεις πάντα έχουν διαφορετικό εξοπλισμό. Γι' αυτό θέλω κάτι που να ακούγεται καλά αν γίνεται και με ενισχυτές και με κονσόλες και pa.
Επίσης αν γίνεται να εχει ικανοποιητικό gain γιατι παιζω πιο πολύ metal.
Που μπορώ να βρω το demonizer σε καλή ''σχετικά τιμή''?[/quote']
Αν είναι έτσι πάρε μια καλή πεταλιέρα, όσο και το demonizer θα σου κοστίσει!
Φυσικά παίζει και κάτι πιο απλό, όπως ένα Sansamp.
Έχει απόλυτο δίκιο ο SF απλά επειδή βιαζόμουν, δεν έκατσα να γράψω παραπάνω σκέψεις πέρα απο το να απαντήσω στο "λαμπάτη προενίσχυση"Μπορω να σου προτεινω μη λαμπατα πεταλια πολυ καλυτερα απο τα 2 παραπάνω φτανει βεβαια να μας πεις και τη ειδους ΜΟΥΣΙΚΗ παίζεις.. :wink:
Επίσης να ρωτήσω κι εγώ για το Sansamp Triac τη γνώμη σας' date=' (σχετικό με το θέμα πιστεύω) γιατί από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται πολύ ευέλικτο, αλλά από ήχο ξέρει κανείς κάτι???[/quote']
Απ όσο ξέρω ο υπεύθηνος της εταιρίας που κατασκευάζει το sansamp υποστηρίζει οτι με αυτό "γράφτηκε" το Nevermind των Nirvana! Eπίσης ο Steve Vai είχε δηλώσει ότι αποτελεί μέρος του live ήχου του. Αρκετά ευέλικτο νομίζω...αρκεί να σου αρέσει και σένα βέβαια.