- Πόντοι
- 16
Αν πας στο ΙΚΕΑ στο ποταμι δεν πληρωνεις διοδια (-5,80 ;D)sergei είπε:ξέχασες να συνυπολογισεις τα διοδια ( +5,80€)
μενω ηλιουπολη...μεσα απο στενα και εθνικη..ουτε διοδια...ουτε πολυ βενζινη! χεχε...sergei είπε:ξέχασες να συνυπολογισεις τα διοδια ( +5,80€)
ειμουν στον Κηφισο...αν θυμαμε καλα...εχει και 77x50κατι...Πολύ ωραία πρόταση!
Σε ποιο ΙΚΕΑ βρήκες τα ράφια?
Μήπως υπήρχαν και πιο μεγάλα γιατι θέλω να χωρέσω γύρω στα 8 πετάλια και δεν είμαι σίγουρος αν θα τα πάρει 77Χ31 .
Ατλακολ και δίχαλο με *καρφωτικό στις άκρες λίγο αφού "τραβήξει" η κόλλα.marmelaki είπε:...
Πηρα και χυμα velcro αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτοκολητο, οποτε θα πρεπει καπως να το κολλησω στο ξυλο. Ταινια διπλης οψης μαλλον δεν θα ειναι αρκετα δυνατη, οποτε πρεπει να παρω καποια κολα. Τι κολα προτεινετε? Δεν εχω ιδεα απ αυτα...
...
Στα πεταλια πως θα το κολησεις αν δεν ειναι αυτοκολλητο;marmelaki είπε:Πηρα και χυμα velcro αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτοκολητο, οποτε θα πρεπει καπως να το κολλησω στο ξυλο.
Και που βρισκουμε dual lock?Superfunk είπε:τοσο απιστευτα καλυτερη λυση ειναι το dual lock.
αυτοκόλλητο και μαλιστα πανισχυρο (εγω τα αφαιρουσα τραβωντας το με ...ταναλια ;D),το μονο που απαιτειται ειναι οι επιφανειες που θα κολλησει να ειναι στεγνες και καθαρες ,επισης κολλαει μονο σε σκληρες επιφανειες (ξυλο,γυαλι,πλαστικο κτλ) οχι πανω σε χαλια,τσοχες κτλ.Το dual lock έρχεται ως αυτοκόλλητο λοιπόν, και μάλιστα ισχυρό, ή πρέπει κανείς να βρει μια λύση στο κόλλημα;
Ναι, αυτο ειναι ενα ψιλο-issue... το οποιο το σκεφτηκα μεταTthawth είπε:Στα πεταλια πως θα το κολησεις αν δεν ειναι αυτοκολλητο;
νταξ' και με velcro θα κανεις σωστη δουλεια. Δε θα χτυπας και φραπε με τα πεταλια. Το dual lock οπως αναφερει και ο superfunk ειναι αρκετα πιο εξελιγμενη λυση, πιο καθαρη, πιο γερη και εχε υποψιν οτι χρειαζεσαι λιγοτερο dual lock για τα ιδια πεταλια. εγω κολαω τεσσερα τετραγωνα (μηκος μικροτερο απο 3cm) Dlock στις ακρες του πεταλιου και σηκωνω ολη τη βαση απο αυτο το πεταλι αφοβα. Δεν ξεκολαει με τιποτα. Φροντιζεις απλα να κολησεις σε καθαρη επιφανεια.marmelaki είπε:Θελω να αποφυγω τη λυση του dual lock γιατι θα μου κοστισει πολυ.