• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

"IKEA" pedalboard

ωραιες πεταλιερες! εχω κι εγω δυο μεγεθη απο το ικεα, το μικρο και το μεγαλο, φοβερα πρακτικα και φτηνα, ειδικα για σπιτι. Βεβαια τα πεταλια πρεπει εκτος απο το να μπαινουν να βγαινουν κιολας ευκολα, ειδικα για οποιον αλλαζει συχνα την συνθεση της πεταλιερας του :) ειναι σημαντικο αυτο. Δεν εχω βεβαια εμπειρια απο dual lock, εχω ακομα τα original velcro σε δυο pedaltrain που εχω εδω και αρκετα χρονια...

Ευχαριστω παιδια.

Τελικα δεν εβαλα dual lock, αλλα velcro και στεκονται μια χαρα στη θεση τους.

Σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο υπαρχει, αλλα επειδη την εφτιαξα μονος μου την γουσταρω απιστευτα.

Μονο οπως ειπα και πιο πανω θα εχω ενα θεμα στο κουβαλημα. Ειναι και το κσυλο που την κανει καπως πιο βαρια... (αλλα βοηθαει στον ηχο  :P )

φθηνό Pedalboard? ορίστε ένα στη φώτο, κόστος 5,3 ευρώ

Ξύλο ράφι κουζίνας από ένα φίλο που του είχε μείνει απο την κουζίνα του και κόπηκε στις διαστάσεις της EHX bag, 67x28, τζάμπα

Ποδαράκια για κληση λαστιχένια όπως έχουν οι ενισχυτές, ψηλά-μεγάλα μπροστά, χαμηλά πίσω (απο μαγαζί με σηδιρικά- χρώματα κλπ) 7x0,30= 2.10 ευρώ

Αντί για velcro θηλυκό απο το οποίο θα χρειαζόταν αρκετό για να ντυθεί όλη, ένα πατάκι μοκέτα από το L.A (Laiki Agora) 2 ευρώ. Αρσενικό είχα. Το πατάκι κολλήθηκε με βενζινόκολλα (έχεις και την επιλογή των χρωμάτων)

2 χερούλια κρίκοι για τη μεταφορά 2x0,60= 1,20 ευρώ

Τυφλα να χει η μάνα του τζάμπα

pboard.jpg

Για να μην ανοιξω αλλο thread ποσταρω εδω μιας και νομιζω ειναι σχετικο.

Σχετικα με το pedal board που ανεφερα πιο πανω, ολα καλα, ωραια βγηκε κτλ, αλλα δεν εχω θηκη να την βαλω μεσα και δεν βρισκω καποια στις διαστασεις που θελω (και να κοστιζει κατω απο 50€).

Οι εσωτερικες διαστασεις της θηκης πρεπει να ειναι minimum 63cm(Π) x 33cm(B) x 16cm(Υ)

Εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω;

Μια λυση ειναι να παω σ' εναν ραφτη να μου φτιαξει μια υφασματινη, αλλα δεν θα ειναι και οτι καλυτερο...

artemis είπε:
Σ' ευχαριστω. Αυτη την εχω ηδη και δεν χωραει την πεταλιερα μου (στο βαθος).

Την χρησιμοποιω βεβαια για να την κουβαλαω, αλλα εξεχει πολυ και αν ριξει καμια βροχη την πατησα...

marmelaki είπε:
Για να μην ανοιξω αλλο thread ποσταρω εδω μιας και νομιζω ειναι σχετικο.

Σχετικα με το pedal board που ανεφερα πιο πανω, ολα καλα, ωραια βγηκε κτλ, αλλα δεν εχω θηκη να την βαλω μεσα και δεν βρισκω καποια στις διαστασεις που θελω (και να κοστιζει κατω απο 50€).

Οι εσωτερικες διαστασεις της θηκης πρεπει να ειναι minimum 63cm(Π) x 33cm(B) x 16cm(Υ)

Εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω;

Μια λυση ειναι να παω σ' εναν ραφτη να μου φτιαξει μια υφασματινη, αλλα δεν θα ειναι και οτι καλυτερο...

Επειδη και γω δεν βρηκα κατι βολικο στα μουσικα ειδη,η πιο οικονομικη και βολικη νομιζω λυση ειναι μια μικρη βαλιτσα ταξιδιου(απ αυτες με τα επεκτεινομενο χερουλι και τα ροδακια),βγαινεις βολτα με τη μεζουρα και βρισκεις πανευκολα και φτηνα (αν δεν σε πειραζει βεβαια να μοιαζεις με αεροσυνοδο  ;D ;D ;D )

Κοίταξε για θήκη πλήκτρων, θα βρεις στο μέγεθος που θες!

georgekz750 είπε:
Επειδη και γω δεν βρηκα κατι βολικο στα μουσικα ειδη,η πιο οικονομικη και βολικη νομιζω λυση ειναι μια μικρη βαλιτσα ταξιδιου(απ αυτες με τα επεκτεινομενο χερουλι και τα ροδακια),βγαινεις βολτα με τη μεζουρα και βρισκεις πανευκολα και φτηνα (αν δεν σε πειραζει βεβαια να μοιαζεις με αεροσυνοδο  ;D ;D ;D )
Κατι τετοιο δηλαδη ε;

1580601_1580701.jpg

;D ;D ;D ;D

Miltos23 είπε:
Κοίταξε για θήκη πλήκτρων, θα βρεις στο μέγεθος που θες!
Εψαξα και για τετοια αλλα αυτες που βρηκα ηταν ολες πολυ χαμηλες ως προς το υψος.

Καλο tip παντως.

Κοιτα για να βρεις ακριβως ειναι λιγο δυσκολο κυρίως στο μήκος.

πχ

http://www.midi-club.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%91%CE%9E%CE%95%CE%A3%CE%9F%CE%A5%CE%91%CE%A1/-%CE%98%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82%CE%91%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD/27111000000000002063.html

αυτη σου κανει αλλά ειναι αρκετα μεγάλη στο μήκος.

Ποιοτητα δεν ξερω, αλλα πρεπει να ειναι value for money.

Επισης υπαρχει παντα η λύση να μειωσεις το υψος του board σου.

theStratWithin είπε:
@ doubletrouble Ποιό είναι αυτό από τα Praktiker; Τί είναι; Πες πες πες πες  ;D
το λεει ραφι στο πρακτικερ και η αρχικη μορφη ειναι έτσι εχει 8 ευρω

FullSizeRender_4.jpg

Εσύ του έκανες κάποια μετατροπή - πχ του έκοψες κανα κομμάτι - ή το χρησιμοποίησες αυτούσιο; Οι φωτογραφίες με ξεγελάνε.

theStratWithin είπε:
Εσύ του έκανες κάποια μετατροπή - πχ του έκοψες κανα κομμάτι - ή το χρησιμοποίησες αυτούσιο; Οι φωτογραφίες με ξεγελάνε.
Nαι

αφαίρεσα την μια σανιδα,και το εκοψα εκει που τελειωνει το velcro,και ξανακαρφωσα το πιχακι που τα κραταει.ουτε 10 λεπτα δουλεια.

η διαστασεις που το εκανα ειναι 46χ30 τόσο χρειαζόμουν,νομιζψ ολοκληρο ηταν 70 ποντους πλατος

εβαλα και κατι απο κατω να "παταει" στην μια πλευρα για να δωσω λιγο κληση μεγαλυτερα ποδαρακια.

και απο κατω καλωδιακη τροφοδοσιας για 8 πεταλια mooer 5 ευρω

IMG_1760.JPG

Trending...

Νέα θέματα

Back