Πω,πω... τι καλοκαίρι κι εκείνο, τι περιοδεία... ήμασταν και -1 μέλος από το πρώτο βράδυ που πατήσαμε στο νησί!mc06060 είπε:Δηλώνω φαν της μπάντας από το κάμπινγκ της Αντιπάρου το καλοκαίρι του 2007!!!!!!!!
Εσύ, Argy, είσαι FUN όχι fan! Όσο για το άλλο, μέχρι να αποφασίσεις να φέρεις τη Grestch στο studio, θα έχω πάρει κι εγώ μία!argytar είπε:Δηλώνω φαν της μπάντας κι εγώ!!
(Μα τι bassman είναι αυτός αριστερά Μίλτος πλάκα μας κάνεις?)
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ!Miltos9 είπε:Οι "FULL HOUZE" για πρώτη φορά live στην Αθήνα στο "Bat city" (Λεωφ. Αλεξάνδρας 11, Εξάρχεια)
Thanks, Mike! Την επόμενη φορά πες και ένα γεια από κοντά!mike_rhd είπε:Εχω ερθει απο Λαρισα 2 φορες Θεσ/κη να σας δω και τις δυο φορες παιξατε απλα τελεια 8)
Να στε καλα και παντα επιτυχιες!!! ;D
Miltos9 είπε:Thanks, Mike! Την επόμενη φορά πες και ένα γεια από κοντά!
Miltos9 είπε:Οι "FULL HOUZE" για πρώτη φορά live στην Αθήνα στο "Bat city" (Λεωφ. Αλεξάνδρας 11, Εξάρχεια)
ημουν και εγω εκει!mc06060 είπε:Δηλώνω φαν της μπάντας από το κάμπινγκ της Αντιπάρου το καλοκαίρι του 2007!!!!!!!!
Αν δεν κάνω λάθος, ήταν η πρώτη φορά που τζαμάραμε μαζί... Έχω και ντοκουμέντα! ;Dbluezlick είπε:καιρος ηταν να πατε και μια βολτα απο Αθηνα
ενα απο τα αγαπημενα μου group και απο τα καλυτερα οχι απλα της πολης μας αλλα "γενικα"
ημουν και εγω εκει!
ποπο τι καλοκαιρι και αυτο.... πηγα για διακοπες αντιπαρο σκαω μυτη στο καμπινγκ και νομιζω πετυχα εσενα Μιλτο εκει στα τραπεζακια και λεω εδω ειμαστε! χαχαχα
Thanks, man! 8)audiokostas είπε:Ωραία μπάντα παίδες.
Και ωραία εκτέλεση.
ναι νομιζω η πρωτη ητανMiltos9 είπε:Αν δεν κάνω λάθος, ήταν η πρώτη φορά που τζαμάραμε μαζί... Έχω και ντοκουμέντα! ;D
Έχω φωτογραφίες ,αλλά τελικά είναι από το άλλο live που κάναμε στο camping. Πάντως θυμάμαι το "Hoochie Coochie Man"...bluezlick είπε:ναι νομιζω η πρωτη ηταν
τι ντοκουμεντα? τα θελω!!!!! ;D
Ε, καιρός ήταν να κατέβουμε και στην πρωτεύουσα... Basement high σε λέωω!Tastryx είπε:Alvin,βλέπω ακολουθείτε ιμπεριλιαστική εξωτερική πολιτικη...
;D streets of town ρε μούτρααα