"FULL HOUZE" live at Bat city

Miltos9

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Οι "FULL HOUZE" για πρώτη φορά live στην Αθήνα στο "Bat city" (Λεωφ. Αλεξάνδρας 11, Εξάρχεια)

Δηλώνω φαν της μπάντας από το κάμπινγκ της Αντιπάρου το καλοκαίρι του 2007!!!!!!!!

Δηλώνω φαν της μπάντας κι εγώ!! :)

(Μα τι bassman είναι αυτός αριστερά Μίλτος πλάκα μας κάνεις?)    ;)

mc06060 είπε:
Δηλώνω φαν της μπάντας από το κάμπινγκ της Αντιπάρου το καλοκαίρι του 2007!!!!!!!!
Πω,πω... τι καλοκαίρι κι εκείνο, τι περιοδεία... ήμασταν και -1 μέλος από το πρώτο βράδυ που πατήσαμε στο νησί!

argytar είπε:
Δηλώνω φαν της μπάντας κι εγώ!! :)

(Μα τι bassman είναι αυτός αριστερά Μίλτος πλάκα μας κάνεις?)    ;)
Εσύ, Argy, είσαι FUN όχι fan! Όσο για το άλλο, μέχρι να αποφασίσεις να φέρεις τη Grestch στο studio, θα έχω πάρει κι εγώ μία!

Full House, υπεροχοι...γεια σου ρε Μιλτο μερακλη ;)

Miltos9 είπε:
Οι "FULL HOUZE" για πρώτη φορά live στην Αθήνα στο "Bat city" (Λεωφ. Αλεξάνδρας 11, Εξάρχεια)

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ!

Εχω ερθει απο Λαρισα 2 φορες Θεσ/κη να σας δω και τις δυο φορες παιξατε απλα τελεια 8)

Να στε καλα και παντα επιτυχιες!!! ;D

mike_rhd είπε:
Εχω ερθει απο Λαρισα 2 φορες Θεσ/κη να σας δω και τις δυο φορες παιξατε απλα τελεια 8)

Να στε καλα και παντα επιτυχιες!!! ;D
Thanks, Mike! Την επόμενη φορά πες και ένα γεια από κοντά!

Miltos9 είπε:

Alvin,βλέπω ακολουθείτε ιμπεριλιαστική εξωτερική πολιτικη...

;D streets of town ρε μούτρααα

καιρος ηταν να πατε και μια βολτα απο Αθηνα  ;)

ενα απο τα αγαπημενα μου group και απο τα καλυτερα οχι απλα της πολης μας αλλα "γενικα"  ;)

mc06060 είπε:
ημουν και εγω εκει!

ποπο τι καλοκαιρι και αυτο.... πηγα για διακοπες αντιπαρο σκαω μυτη στο καμπινγκ και νομιζω πετυχα εσενα Μιλτο εκει στα τραπεζακια και λεω εδω ειμαστε! χαχαχα

bluezlick είπε:
καιρος ηταν να πατε και μια βολτα απο Αθηνα  ;)

ενα απο τα αγαπημενα μου group και απο τα καλυτερα οχι απλα της πολης μας αλλα "γενικα"  ;)

ημουν και εγω εκει!

ποπο τι καλοκαιρι και αυτο.... πηγα για διακοπες αντιπαρο σκαω μυτη στο καμπινγκ και νομιζω πετυχα εσενα Μιλτο εκει στα τραπεζακια και λεω εδω ειμαστε! χαχαχα
Αν δεν κάνω λάθος, ήταν η πρώτη φορά που τζαμάραμε μαζί... Έχω και ντοκουμέντα!  ;D

Miltos9 είπε:
Αν δεν κάνω λάθος, ήταν η πρώτη φορά που τζαμάραμε μαζί... Έχω και ντοκουμέντα!  ;D
ναι νομιζω η πρωτη ηταν

τι ντοκουμεντα? τα θελω!!!!!  ;D

bluezlick είπε:
ναι νομιζω η πρωτη ηταν

τι ντοκουμεντα? τα θελω!!!!!  ;D
Έχω φωτογραφίες ,αλλά τελικά είναι από το άλλο live που κάναμε στο camping. Πάντως θυμάμαι το "Hoochie Coochie Man"...

Tastryx είπε:
Alvin,βλέπω ακολουθείτε ιμπεριλιαστική εξωτερική πολιτικη...

;D streets of town ρε μούτρααα
  Ε, καιρός ήταν να κατέβουμε και στην πρωτεύουσα... Basement high σε λέωω!

Καλή επιτυχία παιδιά.!Αντε σιγά σιγά να αρχίσει η κάθοδος των βόρειων! ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back