Vaggelis_Revolted είπε:
Η ακυρότητα των όσων γράφτηκαν ως κριτική στη φίλτατη που έκανε τον κόπο να Postαρει στίχους της, έχει ήδη αποδειχτεί από την δεύτερη σελίδα (στο δικό μου post), άλλα προφανώς δεν σχολιάστηκε από αυτόν στον οποίον απευθυνόταν, σκοπίμως.
Τι εννοείς φίλε μου; Ότι έπρεπε να σπεύσω να διαβάσω τις απόψεις κομάτων και δημοσιογράφων επειδή εσένα σου κάπνισε να τις παραθέσεις; Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι διόλου για το τι γράφει ο δικτυακός τόπος της ΝΔ, ή της Ελευθεροτυπίας, ειδικά όταν έχω προσωπικά διαμορφωμένη άποψη για το τι συμβαίνει.
Αν θέλεις, κανεις δε σε εμποδίζει να γράψεις τη γνώμη σου (έστω, μέσα από αστεία στιχάκια), αλλά το να περιμένεις ότι θα κάτσει κάποιος να συνάγει τη γνώμη σου μέσα από παραπομπές σε τρίτους, είναι κάπως παράξενο.
Αν, απ' την άλλη, υπαινίσεσαι ότι έχω εγώ κάποια σχέση με τη ΝΔ και (ως εκ' τούτου) απορρίπτω την ιδέα ότι η Ελλάδα πεινάει, σε ενημερώνω ότι τα ίδια (περί ελλάδας που πεινάει) λέει και το άκρο δεξιό πλοκάμι της ΝΔ, οπότε μην είσαι τόσο βέβαιος για την πηγή των ιδεών σου (ή των δικών μου).
Αυτά..
--
Σε σχέση με τη Gkou και τους στίχους της, απορρίπτω την επιχειρηματολογία του Μενέλαου (ωραία συμβουλή της δίνεις, να αγνοεί εκείνους που δε συμφωνούν με τους στίχους της - έλεος), αλλά και το φάουλ του Bloody (εγώ έτσι αντιδρώ στους στίχους που διαβάζω ή ακούω: γραμμή-γραμμή - εσύ δηλαδή πως τους σχολιάζεις νοητικά; σα να είναι διήγημα

. Επίσης απορρίπτω το ότι η Gkou δε μπαίνει καν στο κόπο να απαντήσει στο ξήλωμα των δημοσιογραφικών της απόψεων, λες και υπερέβημεν τα εσκαμμένα κριτικάροντας αυτό που... πας παρατέθηκε για κριτική!!!