"Αθόρυβο" τροφοδοτικό PC

seasonic m12 series

ποιότητα,εγγύηση,επίδοση,χαμηλά επίπεδα θορύοβυ.

Αλλα είναι λίγο ακριβά.

Τα tagan είναι μέτρια

hindmost είπε:
*Μπορείς επίσης να του βάλεις και ένα απλό fan controller (χειροκίνητο) με το οποίο να κατεβάζεις στο ελάχιστο όριο όλους τους ανεμιστήρες σου, μόνο για την ώρα της ηχογράφησης  ;)
Μόλις τώρα επέστρεψα και τα είδα μαζεμένα. Ομολογώ ότι νυστάζω υπερβολικά για να το επεξεργαστώ αυτό, παρ'όλα αυτά, πάνω στην παραζάλη μου, ενδιαφέρον μου φαίνεται!  :) :) :) Αύριο θα το ξαναδώ και θα επανέλθω με ερωτήσεις!  ;D ;D

Νάιτ παιδιά!

nEwBiE είπε:
Αυτό που έχω τώρα είναι Tagan (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700232) ... και πιο αθόρυβο, και πιο φτηνό και πιο προσεγμένο από τα Zalman ... για ρίξτους μια ματιά ...  ;)

/nEwBiE  8)
Tnx newbie, πολύ χρήσιμη η παρέμβασή σου (τώρα διαβάζω ξανά νηφάλιος!  ;D).

Πόσο καιρό το έχεις? Γενικά, η Tagan είναι από τους "καλούς" παίκτες του χώρου. Δεν έχω ιδέα, σόρυ...  ???

Μην τρέχω σε κανα χρόνο...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το έχω περίπου 2.5 χρόνια ...  (και έκτοτε δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα τροφοδοσία, παρόλο που έχω συνολικά 5 σκληρούς ... 8) )

... ίσως τα Tagan να είναι μέτρια (σύμφωνα με τον φίλτατο pliktra) αλλά όταν το αγόρασα δεν υπήρχε/κυκλοφορούσε η seasonic  ::) ... πάντως σε σχέση με το Zalman που είχα, η διαφορά υπερ του Tagan ήταν τεράστια ...

Πάντως ομολογώ ότι δεν έχω ψάξει το θέμα τελευταία ...  ::)

/nEwBiE  8)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back