- Πόντοι
- 148
ξαδελφες μου...alekelis είπε:Τα κορίτσια στο avatar που πέζουν με τη κιθάρα σου..φίλες σου είναι?
πολυ καλα κοριτσια, αλλα ο Θειος Βρασιδας τις αφησε ορφανες και το γυρισαν στο καλιτεχνικο...

ξαδελφες μου...alekelis είπε:Τα κορίτσια στο avatar που πέζουν με τη κιθάρα σου..φίλες σου είναι?
Δεκτή η συγγνώμη.trigga είπε:Πωωωωωω πατάτες ο τραμπάκουλααας.Αυτο πειθει τη γιαγια μου τη μαγδάλω ρε συ TGL μετα συγχωρήσεως δηλαδή.Να μην αλλαζουμε κ χορδες αν ειναι ετσι.
Το ηξερα οτι θα βρεθει ενας χριστιανος να τα βοηθησει τα κοριτσια!...trigga είπε:αχ πολυ με πονάνε αυτες οι καθημερινες ιστορίες.Αν θελήσουν καμμια παραγωγή ειμαι αμεσα διαθεσιμος να τις το προωθήσω...το υλικό.
Ειμαι κ ευαισθητούλης τι μου κάνεις τώρα μεσημεροαπογευματιάτικα.Ρε τα καημένα τα παιδια ρε γμτ.....Κ η αριστερη φαίνεται να χει πείρα στο τραγούδι.
...που λεφτα για ωδειο... ;Dvs είπε:...ωστε η νταρλα εμαθε κλαρινο κοντα στο Δαγκα,ε?!....αν δεν το ελεγες θα ορκιζομουν οτι εχει παει ωδειο...
;D ;D ;D
ελκά το διαβασα ολο αλλα για χημείες δεν λεει τπτ.Εδω χρειαζομαστε σε αλλα σημεια τις χημειες.Οι χορδες δεν σωζονται με τπτ.Τις κρατας καποιο καιρο κ τις στελνεις κ ειδικα εγω που δεν θελω ουτε παπουtwang δεν εχω προβλημα να γινει κατραμόπισσα το χορδόνι.Αλλα αμα βλέπω το γουστοζικο σιδερο που κραταει τις χορδες να ειναι σαν βρωμικη σφουγγαριστρα με πιάνουν τα οικολογικά μου.elavd είπε:Κάποια στιγμή είχα ανοίξει κι εγώ ένα ψιλοπαρόμοιο...ιδρωμένο thread
http://www.noiz.gr/index.php?topic=5421.msg69572#msg69572