Queensryche The Mission - cover

Mike Tsilis

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Παιδιά cover βάζουμε εδω?

Ενα πολύ αγαπημένο μου κομμάτι αλλά και δίσκος απο τους Queensryche. Το ανέβασα στο Youtube πριν λίγες ώρες.

Κάτι εχει πάθει η webcamera μου και ξαφνικά γράφει απο 8 εως 15 frames/sec και δεν μπορώ να βρω τι φταίει !

[flash=200,200]

Μπράβο Mike πολύ ωραίο cover!  :)

Πρόσεξε μόνο λίγο το χρόνο γιατί αλλού βιάζεσαι και αλλού μένεις λίγο πίσω.  ;)

Σ ευχαριστώ πολύ !

Να σου πω την αλήθεια ημουν πάνω στην έκσταση και είχα και δυνατά την κιθάρα και δεν άκουγα πολύ καλά που ήμουν !!

geodimitri είπε:
Μπράβο Mike πολύ ωραίο cover!  :)

Πρόσεξε μόνο λίγο το χρόνο γιατί αλλού βιάζεσαι και αλλού μένεις λίγο πίσω.  ;)
θα συμφωνήσω στα μπρος- πίσω αλλά δεν είναι και για θάνατο. Μπράβο και από εμένα.

ΥΓ: Οι Rush είναι η πρώτη μου πετριά... οι Queensryche είναι η δεύτερη (μέχρι το promised land)  ;) 8)

Ωραίος ρε Mike! :)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Οι Rush είναι η πρώτη μου πετριά... οι Queensryche είναι η δεύτερη (μέχρι το promised land)  ;) 8)
Φαίνεται ρε συ. Η τρίτη πετριά? ;D ;D ;D ;D ;D

Ωραίος Mike!!! Καλά παιγμένα τα μέρη!!! 2 διορθώσεις αν μου επιτρέπεις κι εμένα!!! Η πρώτη είναι αυτή με τον χρόνο και η 2η είναι να αλλάζεις και τους μαγνήτες... Στο σόλο/lead αν έβαζες τον πάνω πιστεύω πως θα γλύκαινε ο ήχος (που ήταν πολύ ωραίος by the way)!!

fusiongtr είπε:
Ωραίος ρε Mike! :)

Φαίνεται ρε συ. Η τρίτη πετριά? ;D ;D ;D ;D ;D
Αυτή που θα κάνεις την παραγωγή  ;) ;D ;D ;D ;D

Έχουμε αγώνα την άλλη Κυριακή  8) ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αυτή που θα κάνεις την παραγωγή  ;) ;D ;D ;D ;D

Έχουμε αγώνα την άλλη Κυριακή  8) ;D ;D ;D ;D
Αυτή είναι κοτρώνα ρε συ. :P :P ;D ;D ;D

Έχει κλείσει δηλαδής?

Γιατί ο συνθέτης μου βάζει χέρι ότι το φιουζιονάρω το πράγμα, χώνω λέει πολύ μπάσο (ειδικά στις εισαγωγές). ;D ;D ;D ;D

Μου είπε να μην μιλάω πολύ την επόμενη φορά, γιατί θα με ..... ;D ;D ;D ;D

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τα σχόλια.

Θα απαντήσω χωρίς παραθέσεις.

1ον : Και για μένα ως το Promised Land ηταν οι queensryche και το Empire δεν μπορώ να πω οτι το συμπαθώ στο σύνολό του.

2ον : Τι είναι η "πετριά" ?

3ον : Δεν εχω κάνει ποτέ συντήρηση στην κιθάρα μου, εδω και αρκετό καιρό αν παίξω με το volume ή αλλάξω την ώρα που παίζω μαγνήτη απο τον επιλογέα εχω ηχητικό θόρυβο.

Μου το έχεις πει ξανά στα solo να βάζω τον πάνω μαγνήτη, το δοκίμασα κ εχω την εντύπωση οτι κρατάει περισσότερο ο ήχος της νότας ή ηταν της ιδέας μου ?

Πάντως πλέον παίζω σόλο και με τον πάνω,σ ευχαριστώ για την συμβουλή σου. 

Mike Tsilis είπε:
2ον : Τι είναι η "πετριά" ?
Το λεγόμενο "βόλι". ;D ;D ;D ;D

Άντε ρε queensryche καψούρα! Μέσα στις 3 all time favorite bands! Λατρεύω κάθε τους δίσκο μέχρι το tribe. Στα δια ταύτα. Πολύ ωραίο cover! Κάποια θεματάκια υπήρχαν αλλά κλάιν, πίασε όλο το mindcrime και δώσε πόνο! Τι ωραίο δίδυμο οι de garmo/wilton! Συνέχισε έτσι.

Απο τις ποιο αγαπημενες μου μπαντες στον καλυτερο τους δισκο.Ωραιο το cover Mike...τσίλικο ;D....αντε και με fates warning την επομενη φορα ;)......

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back