Χρησημοποιώ εξίσου όλες τις θέσεις εκτός της καγκούρικης (αν δεις δλδ κανγκουρό με στρατ' date=' παίζει στη θέση 2). [/quote']
μεσα σε αυτους τους καγκουρους ειναι και ο edge?? 8O 8O
εμενα μου αρεσει πολυ η συγκεκριμενη θεση :wink:
ισχυει βεβαια (νομιζω οτι και οι μαγνητες θα εχουν μεσα σχεδιαγραμμα.)ισχυει το σχεδιαγραμμα του&site της fender???h η καποιο καλυτερο για το συγκεκριμενο στησιμο??
τι αλλο τυχον να χρειαστω?
οι custom 69 ειναι αυτοι που εννοουσες sf ''χαμηλης εξοδου''???
δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο εκτος και αν θες να εχεις και τους δυο παραπανω ηχους (bridge+ neck' date='all 3 pickups)
ειναι τυπικοι κλασσικοι μαγνητες strat.[/quote']
1) τους μαγνητες θα τους παρω απο του θωμα.μπορω να εχω ενα link για τα αντοιστοιχα προτεινομενα ποτενσιομετρα και 5 way switch.. :roll:
2)σε καθαρο παιξιμο δεν νομιζω να υπαρχει θορυβος.ετσι δεν ειναι?
3)αν ημουν στην θεση του φιλου elavd ποιο λυση (μαγνητων η αλλη) θα προτεινατε?
4)σε live κατασταση οι 69ρηδες πως θα συμπεριφερθουν απο αποψη θορυβου???
5) εχουν μεγαλη διαφορα στον θορυβο οι c69 απο αντοιστοιχους (αν υπαρχουν) με αντιστροφη πολικοτητα στον μεσαιο??
ουφ......πελαγωσα στις σκεψεις......ζητω το G.A.S.!!!!!!!!!!!
οντας πιο νεος στο site ' date=' μαλλον το εθεσα λαθος...τουλαχιστον οποιος μπορει ας μου στειλει πμ για το site Της fender ,γιατι το χω ψαξει ολο και δε βρισκω πουθενα pots....και 5 way switch![]()
[/quote']
Εμ ΑΥΤΟ είναι το θέμα!!! Ότι συγκεκριμένα στο site της FENDER δεν μπορώ ΠΟΤΕ να βρω κάτι όταν ψάχνω στα accessories!
:evil:
οντας πιο νεος στο site ' date=' μαλλον το εθεσα λαθος...τουλαχιστον οποιος μπορει ας μου στειλει πμ για το site Της fender ,γιατι το χω ψαξει ολο και δε βρισκω πουθενα pots....και 5 way switch![]()
thanks elavd![/quote']
νομιζω οτι σου εστειλα χθες ενα λινκ με πμ :wink:
παντως δεν ειναι αναγκη να γραφει Fender το πακετο και της Fender το switch ειναι crl & τα ποντεσιομετρα cts :wink: oποτε μπορεις να αγορασεις και κατευθειαν τις μαρκες αυτες.