Γνώμη μου αλλά ο έβενος καθαρίζει υπερβολικά τις νότες σε σχέση με το rosewood,Superfunk είπε:να σε ΦΤΙΑΧΝΕΙ αγορι μου,να σε ΦΤΙΑΧΝΕΙ!εχει εβενο και με ψιλοχαλαει
ΤΙΠΟΤΑ δεν εχει την υπεροχη αισθηση του εβενου
παιρνεις που παιρνεις "χλιδατη" κιθαρα...οποτε ΟΦΕΙΛΕΙ να εχει εβενο.... :
Τι εννοείς όταν λες "καθαρίζει τις νότες";quintiplet είπε:Γνώμη μου αλλά ο έβενος καθαρίζει υπερβολικά τις νότες σε σχέση με το rosewood,
Τους αρέσει να είναι βρώμικη η κιθάρα; ???η κιθάρα βρωμίζει δυσκολότερα, κάτι που σε πολλούς δεν αρέσει.
μη τα λες έτσι απότομα αυτά εδώ μέσα....quintiplet είπε:''Βρωμίζει'' μεταφορικά, δηλαδή αν πάρεις δύο ίδιες κατά τα άλλα κιθάρες, η μία με εβένινη και η άλλη με rosewood ταστιέρα, θα διαπιστώσεις ότι ο ήχος του rosewood είναι πιο ζεστός (δεν καίει...), ενώ του έβενου είναι ας πούμε πιο Flat, λιγότερο χρωματισμένος, και επίσης παραμορφώνει κάπως δυσκολότερα. Έχω κιθάρα με ταστιέρα έβενο και την ίδια εντύπωση μου άφησαν επίσης η custom shop les paul , και μια ακουστική ovation , που επίσης έχουν ταστιέρες από έβενο. Βέβαια δε δοκίμασα να ''βρωμίσω'' την ακουστική ;D
Περίεργο ζώον ο κιθαρίστας. Το μισό καιρό προσπαθεί να βρωμίσει την κιθάρα και τον άλλο μισό να καθαρίσει την ταστιέρα με lemon oil.quintiplet είπε:''Βρωμίζει'' μεταφορικά, ....
....
Βέβαια δε δοκίμασα να ''βρωμίσω'' την ακουστική ;D