Ψήνεστε για online κιθαρο-jam;

Status
Not open for further replies.
Πλέον έχουμε και POLL.

ΨΗΦΙΣΤΕ στο πάνω μέρος της σελίδας, ποιο clip σας άρεσε περισσότερο ;)

...εμενα μ' αρεσουν ολα  :-\

...μπορω?  ;D

NicolasAth72 είπε:
οι συμμετεχοντες να ψηφισουν αλλο γκρουπ ομως !

;)
+1

τελικα ψηφισα το 2

αν και θα προτιμουσα να ψηφιζουμε χωριστα παιχτες με 10, 9, 8 κλπ ή εστω 5, 4 , 3... για top 5.

alderbody είπε:
τελικα ψηφισα το 2

αν και θα προτιμουσα να ψηφιζουμε χωριστα παιχτες με 10, 9, 8 κλπ ή εστω 5, 4 , 3... για top 5.
κι εγω το 2.

αν ψηφιζαμε παικτες αστα....ρε συ τι εχουν παιξει μερικοι... τρομερα πραγματα... θα γινομουν πιο συγκεκριμενος αλλα εχω και δουλεια! γενικα πάντως παιχτηκαν πολλες ωραιες φρασεις!

αληθεια ειναι οτι ψαρωσα με οτι ηταν προς το τζαζ-φουζιον (τι να'ναι η τελευταια κλιμακα του seawave άραγες? φανταστικο ηταν) , αλλα κάθε κλιπακι ειχε τη προσωπικη σφραγιδα του καθενος.

τα πιο 'κουλ΄ παιξιματα ηταν επισης υπεροχα (πχ matawn) !

γενικα εδεσε καλα το γλυκο! ακουγεται πολυ ωραια!

Ρε παιδια ποιοι έγραψαν καρφι σε καρτα ηχου, με ψηφιακο ηχο/πεταλιερα και ποιοι με μικροφωνο σε ενισχυτη? αυτο θα με ενδιεφερε... (μονο μη μου πει κανεις 'εσυ τι λες' :D )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ej strat (middle-bridge) - tonelab (μονο με octaver & phaser , ουτε amps/cabs ουτε τιποτα) - connect την delta44 - sonar 5

(το "5" πάτωσε.... :'( :'( :'( :'( :-X)  κι εγω το 2 ψηφισα αλλα νιωθω οτι αδικησα μερικους μεμονωμενους παικταραδες απο αλλα γκρουπς. ::)

O seawave ποιός είναι?Εμφανίσου βρούτε να μας πείς κιόλα τι έπαιξες.

Να ξαναματαγράψω με τι εγραψα κ γώ.Hagstrom HJ600-m-audio 24/96-amplitube 2-flstudio-αυτιά

Βεβαια κ ενα δι δι ι ι ι λέι λει ει ει ι έβαλα.Το δαχτυλέρο με το άκοπο νυχάκι κ πένα jazz 3 την μικρή.Τώρα που το σκέφτομαι ίσως είχα κ την jazz 1 μικρη πάλι.Οπως κ να χει παλι το δαχτυλέρο θέλει τσέχνη.Ισως κάποτε να μπορέσετε να μου κάνετε ενα ψευτοtranscription την πλάκας κ της ασχετοσύνης.

Y.G.κραταω την ψήφο για το τέλος.(έχετε χρόνο ακόμα κ υπάρχει κ σφουγγαρίστρα στη διάθεση)

Υ.Γ.ΜΑρεσανε πολλά ατομα όμως ο καθένας με τα χαρακτηριστικά του.Τι να προτομπζιφήσω?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
NicolasAth72 είπε:
...ποιοι έγραψαν καρφι σε καρτα ηχου...
εγω

εγω σε early '98 vintage OEM Intel MMx 200MHz pc.  ;D

ξερα στo mic in της καρτας ηχου με Acid και Sound Forge.
χαλαρα ο πιο μαπα ηχος

spimav_z είπε:
(το "5" πάτωσε....
Μη μασάς ρεεεεεε!!!!! Όλοι οι άλλοι παίξανε κιθάρα ενώ εμείς πρωτοτυπήσαμε...εάν δεν υπήρχαν και κάποιοι Yameth και Alderbody...να μας το χαλάσουνε!!!!!!!! Εγώ να δείς τι όργανο θα παίξω στο επόμενο...ψάχνω το βιβλίο του Ραβί για να κουρδίσω το σιτάρ!!!!!!!

και εγώ καρφί στη κάρτα ήχου έγραψα.

Επαιξε η παρακατω κιθαρα, σε Tonelab SE, με Marshall '80s και καμπινα gt75, green od, καρφι στην tascam us 224, cubase sx3 με λιιιιγο classic delay plugin. Αυταααααα..........

to 1o!  ;D

less40 rulez! ;D

baja telecaster -> Microcube -> κονσολιτσα behringer -> καρτα ηχου

marathon είπε:
...εάν δεν υπήρχαν και κάποιοι Yameth και Alderbody...να μας το χαλάσουνε!!!!!!!!
για μενα εχεις δικιο. Το κλιπακι μας "ανοιγει" απογοητευτικα. Του γιαμεθ το θεωρω απο τα καλυτερα γιατι και ο φλι το ταιριαξε πολυ ωραια με το σημειο στο backing που εχει τις φανκιες.

Ο spanky ηχος μαζι με τη φανκια απο κατω καθεται τελεια!        αρχηγε, τι λεγαμε για 'κεινο το ....καρμαδακι?  ;D

το "5" πάτωσε....
σωπα, κατι γινεται...  πηραμε ψηφους.... 

αντε μπας και βγουμε Ευρωπη....  ;D

bluezlick είπε:
less40 rulez! ;D
τι νομιζες ρε σε οποιον και οποιον παω για μαθηματα??? ;D

Δεν μπορω να διαλεξω αλλα τελικα ψηφισα το 5 λογω... πρωτοτυπιας

gpolic είπε:
Δεν μπορω να διαλεξω αλλα τελικα ψηφισα το 5 λογω... πρωτοτυπιας
Τουλάχιστον δεν θα βγούμε τελευταίοι...σαν κάτι άλλους ξεφτίλες!

Eγώ ψήφισα το 1 λόγω του less40 και του μυγοκτονου Χαρίλατρον

Status
Not open for further replies.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις
271
Εμφανίσεις
102K