- Πόντοι
- 38
Θα ήθελα να αλλάξω την πρόταση για το low gain OD με ένα που είχα ξεχάσει εντελώς, και που αποτελεί ένα από τα ωραιότερα (πιθανόν και το καλύτερο) solid state ΟD που έχω παίξει... ετούτο εδώ:
Μη φανταστείς κάτι φοβερα εξωτικό, απλά mods γνωστά από Jam : LED, εξαθέσιος διακόπτης με διαφορετικές επιλογές για το εύρος του "παράθυρου" των συχνοτήτων που σαρώνει το πετάλι, αλλαγή ποτενσιομέτρου με το "καλό" (;D) και tbp mod. Σόρι που άργησα να απαντήσω.skantzos είπε:για κανε λίγο ελαμπορεητ
Πάλι καλά που υπάρχουν οι Tonel.... εεεεε πεταλιέρες!!! ;D Μιά χαρά,απλά και όλα καλά σε live καταστάσεις.The Genius Loci είπε:Μια παρατήρηση και μια ερώτηση:
1) Από τη συμμετοχή είναι φανερό ότι οι νοιζάδες είναι ψυχάκηδες με τα πετάλια τους. 8) ;D ;D
2) Σε συνθήκες live πόσο συχνά αλλάζετε τις ρυθμίσεις των πεταλιών σας και ποιους τρόπους έχετε βρει για να κάνετε τη διαδικασία ποιο ασφαλή και γρήγορη;
;DDeadmeat είπε:Πάλι καλά που υπάρχουν οι Tonel.... εεεεε πεταλιέρες!!! ;D Μιά χαρά,απλά και όλα καλά σε live καταστάσεις.
1) Σωστά . Eγώ είδα οτι αρκετοί έχουν το Fuzz Factory επίσης. NiceThe Genius Loci είπε:Μια παρατήρηση και μια ερώτηση:
1) Από τη συμμετοχή είναι φανερό ότι οι νοιζάδες είναι ψυχάκηδες με τα πετάλια τους. 8) ;D ;D
2) Σε συνθήκες live πόσο συχνά αλλάζετε τις ρυθμίσεις των πεταλιών σας και ποιους τρόπους έχετε βρει για να κάνετε τη διαδικασία ποιο ασφαλή και γρήγορη;
Μεροληπτικόοοος;;;!!! Το sig μου προς απάντηση της απορίας σου αδερφέ (τουλάχιστον απο μένα) ! Αλλά pedalboard δεν σημαίνει πεταλοσανίδα βρε αδερφέ μου; Ωραία!!!Μισό λεπτό για να δώ........η tonelab μου ειναι πάνω σε σανίδα!!! Οπότε και οι πεταλιέρες είναι μέσα!!!!!!Μουχαχαχαχάαααα ;D ;D ;D!!! No hard feelings man!The Genius Loci είπε:;D
Ναι, εντάξει, αλλά αυτό δεν απαντάει το ερώτημα, χώρια που από το sig σου είσαι... μεροληπτικός και φαίνεται!
Hard feelings? Μιλάς με λάθος άνθρωπο! Εγώ έχω 6 πεταλάκια στην πεταλιέρα μου όλα κι'όλα και το βασικό μου rig βασίζεται σε ένα Digitech GSP. ;DDeadmeat είπε:Μεροληπτικόοοος;;;!!! Το sig μου προς απάντηση της απορίας σου αδερφέ (τουλάχιστον απο μένα) ! Αλλά pedalboard δεν σημαίνει πεταλοσανίδα βρε αδερφέ μου; Ωραία!!!Μισό λεπτό για να δώ........η tonelab μου ειναι πάνω σε σανίδα!!! Οπότε και οι πεταλιέρες είναι μέσα!!!!!!Μουχαχαχαχάαααα ;D ;D ;D!!! No hard feelings man!
Πολύ καλή λύση είναι τα μανταλάκια, βρίσκεις μανταλάκια με καλό άνοιγμα που να σου ταιριάζουν, ξύνεις ή κόβεις ότι περισσεύει όπως σε βολεύει και μετά τα ρυθμίζεις όλα με το πόδι ;DThe Genius Loci είπε:Σχετικά με τις αλλαγές ρυθμίσεων, εγώ πάντοτε άλλαζα στο EHX DMM (τότε που τολμούσα να το κουβαλάω σε live...) ανάμεσα σε κομμάτια. Μάλιστα είδα πρόσφατα σε ένα βιντεάκι του Andy Timmons ότι χρησιμοποιεί στα δικά του DMM κάποια μαραφέτια σαν... χερούλια, για να αλλάζει ρυθμίσεις με το πόδι!
Στα tuner, wah, compressor, fuzz, drive 1, drive 2, chorus, delay 1, delay 2, controller και pedalboard... (μα καλά, σου ζητούν το απόλυτο pedalboard και βάζεις απ'το ΙΚΕΑ? και επιλέγεις κιόλας να χορεύεις κλακέτες?!? ;D)Thanocaster είπε:Σε ποιο σημείο ακριβώς διαφωνείς;