- Πόντοι
- 16
Άρα συμφωνούμε σε Volume Pedal, Phaser, Flanger, Tremolo, "περίεργο πετάλι" και power supply. Μια χαρά πεταλιέρα φτιάχνω με αυτά! Επίσης, καταλαβαίνω την ανυσηχία σου για τις κλακέτες, αλλά είμαι πολύ καλός κλακετίστας! ;Dbloody_sunday είπε:Στα tuner, wah, compressor, fuzz, drive 1, drive 2, chorus, delay 1, delay 2, controller και pedalboard... (μα καλά, σου ζητούν το απόλυτο pedalboard και βάζεις απ'το ΙΚΕΑ? και επιλέγεις κιόλας να χορεύεις κλακέτες?!? ;D)
Σοβαρά, όμως, προσωπικά επιλέγω και μου αρέσουν αυτά τα πετάλια, τί να κάνω; Μπορώ να μπω στο ebay.com και να ψάξω για πετάλια με buy it now ~$1,000 και να παραθέσω αυτά, αλλά ούτε θα τα έχω ακούσει, ούτε θα τα έπαιρνα ποτέ (κι ας μην είχα θέμα με το οικονομικό), ούτε πιστεύω ότι έχουν όντως καλύτερο ήχο από αυτά που ξέρω και μου αρέσουν. Επίσης, απόλυτο != ακριβό απαραίτητα.
Εν ολίγοις, θεωρώ ότι το απόλυτο pedalboard είναι αυτό που ξέρεις να το χειριστείς και να το σετάρεις σύμφωνα με τον ήχο που θέλεις, αλλά και που σου δίνει την ασφάλεια ότι ξέρεις τί κάνεις. Γενικά τον ψάχνω τον ήχο μου αρκετά, και μάλιστα μου έχει κοστίσει πολύ ακριβά αυτό το χόμπυ, αλλά μετά από κύκλους σε περίεργα πετάλια, πάντα γύρναγα σε σταθερές αξίες. Γούστα, σκέφτηκε ο βάτραχος κι έφαγε το σαπούνι...
ΥΓ> Δεν λέω ότι έχω παίξει/ακούσει άπειρα πετάλια, αλλά για να πάρω ένα πετάλι, θα ακούσω όσο το δυνατόν περισσότερα μπορώ.
ΥΓ2> Φυσικά pedalboard IKEA. DIY ftw. ^_^
ΥΓ3> Round 2. Fight! ;D ;D ;D