Ψάχνω τίτλο κομματιών

killbill

Μέλος
Πόντοι
28
Παιδιά γειά σας,
αναζητώ τους τίτλους από τα 3 παρακάτω κομμάτια. Είναι μπιτάκια από ηλεκτρονική μουσική, πασίγνωστα παίζονταν ως μουσικά θέματα σε εκπομπές, ντοκυμαντέρ, διαφημίσεις κλπ στη τηλεόραση παλιά (δεκαετίες 80-90). Πιθανότατα να είναι Jean michel jarre (θυμίζουν πολύ jarre) αν και με εξονυχιστικό ψάξιμο στο youtube στον Jarre δεν κατάφερα να τα εντοπίσω.
Το Shazam επίσης απέτυχε να τα αναγνωρίσει.
Σας τα παίζω εγώ πρόχειρα στο πλήκτρο μου να τα ακούσετε. 100% τα έχετε ακούσει δηλαδή (ειδικά αν είστε 40+ ηλικιακά).
Ειναι πασίγνωστες μελωδίες, αλλά ποιές είναι, είναι το θέμα.
Ευχαριστώ.

Attachments

1

2

To άλλο δε θυμάμαι πως το λένε. Το ξέρω αλλά δε θυμάμαι, έχω κολλήσει.

Ευχαριστώ ρε παίδες! Είστε τσακάλια! Μήπως είναι Vangelis καί τό 3ο?

Ευχαριστώ ρε παίδες! Είστε τσακάλια! Μήπως είναι Vangelis καί τό 3ο?
Δεν μπορούμε να θυμηθούμε
😢

Τελικά ήταν Βαγγέλης και το 3ο! ευχαριστώ παιδιά!
Ποιο ήταν, θύμισέ μας να το θυμηθώ κι εγώ να το θυμάμαι.

Ναι Vangelis ήταν, ήμουν 100% σίγουρος αλλά ήμουν εκτός και δεν μπορούσα να θυμηθώ πιο ήταν και είναι και κομματάρα από τον δίσκο ODES με την Ειρήνη Παπά 💪

Last edited:
@cos_dr Το παρέθεσε ο @mkm παραπάνω
Δεν παίζεις τη μελωδία και τις αξίες όπως σε αυτό γι αυτό δε μου ήρθε, όμως υπάρχει ένα άλλο (άλλου συνθέτη, μάλλον από video game) που έχει ακριβώς αυτή τη μελωδία που παίζεις και δεν μπορώ να το θυμηθώ.
Ο mkm το υπέθεσε ως πιο κοντινό. Nice call.

Εντάξει συγνώμη πού δεν το έπαιξα ακριβώς. Φαντάσου το κομμάτι δεν το γνώριζα ποίο είναι και το έπαιξα στο περίπου όπως τό θυμόμουν πού το είχα ακούσει 20 χρόνια πριν
Αυτό που παρέθεσε ο mkm , είναι αυτά που ζητούσα πάντως

Εντάξει συγνώμη πού δεν το έπαιξα ακριβώς.
Αυτό που παρέθεσε ο mkm , είναι αυτά που ζητούσα πάντως
Tι συγνώμη. Δε χρειάζεται να απολογείσαι.
:D
Μια χαρά έπαιξες τις αξίες στα άλλα δυο από μνήμης και στο τελευταίο προσπαθώ να θυμηθώ το άλλο κομμάτι που συμπτωματικά πέφτει ακριβώς. Ο χορός της φωτιάς είναι από τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια και το έχω βγάλει και παίξει αναρίθμητες φορές, ιδιαίτερα όταν ήμουν μικρός, είχα φτιάξει όλη την ενορχήστρωση στο αρμόνιο και έπαιζα, το είχα στο ρεπερτόριό μου. :) όπως και πάρα πολλά άλλα του Vangelis. Και το Popcorn το έπαιζα αντίστοιχα, είναι κομμάτια αυτά που τα έπαιζαν όλοι οι πληκτράδες για εξάσκηση. Κλασσικά και για τη γενιά μου.

Παραθέτω τη βασική μελωδία και τις δύο συγχορδίες από το Fire Dance.
Αν είναι κάτι λάθος σε νότες,ρυθμό,τέμπο και γνωρίζει κάποιος καλύτερα και μπορεί να βοηθήσει ας το διορθώσει, γιατί δε βρήκα πουθενά παρτιτούρα ή midi αρχείο για να μάθω να παίζω το κομμάτι.

Τα άλλα δύο είναι ιδιαιτέρως γνωστά κομμάτια, εύκολα βρίσκει κανείς παρτιτούρες στο ίντερνετ.

Attachments

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back