δυστυχως ειναι πολυ λιγα τα χρηματα που διαθετεις για κατι πραγματικα καλο αφου θες τοσα πολλα πιατινια .πάνω-κάτω εώς και 300 ευρώ.....
hwept είπε:Εννοειται, ασε και τηλεφωνο, ωστε αν εντοπισουμε κατι, να σε ειδοποιησουμε αμεσα μη τυχον και προλαβει κανας αλλος.
Αν θες μπορω να παω να τα πληρωσω και να στα φερω σπιτι σου αν εισαι αττικη.
Οτι αλλο θες πες μας.
Άντε πάλι τα ίδια.....Εσυ τωρα παρακολουθεις τι γραφω ?
ναι ειμαι ολιγον ειρωνικος, αλλα καμια σχεση με τσαντιλα ή χολη. Ουτως η αλλως την ευθυνη την εχουν αυτοι που ξεκινανε ολα αυτα τα ακυρα threads.
Γενικολογια, να πρεπει να μαντεψουμε τι εχει στο κεφαλι του αυτος που ανοιγει το θεμα, να μασησουμε την οποια πληροφορια, και να του τη σερβιρουμε μολις το ζητησει.
εμ ποιας κοινωνιας ηθελες να δεις μικρογραφια ρε αρχηγε μου?της ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ? ;DΔυστυχως ολο και πιο συχνα βλεπω σε διαφορα threads του noiz μια μικρογραφια της Ελληνικης κοινωνιας και τροπου σκεψης .....Κριμα
Τι δουλειά έχουμε εμείς ρε φίλος με τους Βίκινγκς? Εμείς είμαστε απόγονοι Θεών...με όλα τα ελατώματά τους ;DSuperfunk είπε:εμ ποιας κοινωνιας ηθελες να δεις μικρογραφια ρε αρχηγε μου?της ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ? ;D
Εγώ θα έλεγα πως "χαλάς το χρόνο σου για να ειρωνεύεσαι και να σαρκάζεις", εδώ και στο θέμα με το γυμναστήριο παραδίπλα.hwept είπε:Χαλαω το χρονο μου για να δωσω συμβουλες σε αγνωστους. Δεν τους το χρωσταγα. Εχω την παραξενια να θελω να το ζητανε με ωραιο τροπο, και να μη τα θελουν ολα ετοιμα και μασημενα.
Superfunk είπε:Εισαι πολυ γενικος....
Δεν μας λες καν ποιο ειναι το budget σου,τι ειδος μουσικης παιζεις και ποσα πιατινια θες.
Το budget μου ανέρχεται πάνω-κάτω εώς και 300 ευρώ.....Από 'κει και πέρα το είδος μουσικής που ασχολούμαι είναι κατά κύριο λόγο punk/pop-punk και αναφέρομαι για full set!!
Εαν δε μπορεις να απαντας λοιπόν σε μαλακιες ή κ σε μαλάκες μην το κάνεις καθόλου. Απλά προσπέρασε το θέμα. Το noiz δεν έχει κριτική επιτροπή "μαλακισμενων ερωτήσεων", ούτε έχει ανάγκη.δυστυχως ειναι πολυ λιγα τα χρηματα που διαθετεις για κατι πραγματικα καλο αφου θες τοσα πολλα πιατινια .
κοιτα καποιες απο τις ετοιμες φθηνες σειρες της Ζildjan/Paiste/Sabian δες και τις αγγελιες στο φορουμ υπαρχουν αρκετες ευκαιριες.
Καλα τα λες. Ουτε εγω πρεπει να σκεφτομαι οπως εσυ ομως.beeros05 είπε:Το ότι εσύ σκέφτεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο είναι δικό σου δικαίωμα και δικό σου προνόμιο.
Αυτό δε σημαίνει ότι οι υπόλοιποι πρέπει να σκεφτόμαστε όπως εσύ.
Δε θελω να "διδαξω" καλη φορουμικη συμπεριφορα. Δεν με ενδιαφερει. Δε με ενδιαφερει επισης να βοηθησω τους παντες ολους.Αν λοιπόν θες να "μαθεις" στο συμφορουμίτη σου το πως να κινείται σε ένα μουσικό φόρουμ να μπεις στον κόπο και να ψάξεις ως πιο "παλαιός" μερικά παλιά παρόμοια θέματα, να του τα ποσταρεις, να τον προσανατολίσεις δηλαδή στο πως δουλευει ενα φόρουμ και να του εξηγήσεις ευγενικά και όμορφα πως όσο πιο σαφή ερώτηση κάνει τόσο πιο σαφή απάντηση θα πάρει.
Εαν δεν μπορείς ή δε θες να το κάνεις, τότε μην απαντάς καθόλου.