PRS china imitation

Πράγματι,αισθητικά τουλάχιστον έχουν πλέον μεγάλη πιστότητα στην αντιγραφή και όσο περνούν τα χρόνια βελτιώνονται ακόμη περισσότερο.

kkmspm είπε:
καλα θα μας τρελανουν οι κινεζοι.....
Μπαααα... απλά το τελειοποίησαν το θέμα (βελτιώνονται που λέει και ο φίλος Κανιμώθριος). Αν έβλεπες τι (τέρατα) έκαναν την προηγούμενη δεκαετία θα έβαζες τα γέλια  ;D

Αρχίζουν να θυμίζουν τους Ιάπωνες δεκαετίας '70- ΄80 που έκαναν τις σούπερ ρέπλικες.      

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντως οι φωτογραφίες είναι συνήθως από κανονικές δημοπρασίες στο e-bay.

Πού είναι ο fleamail?

Αυτός δεν είναι που ξέρει από κινέζικα κιθαρόνια;

Ναι καλά!

Ποιός ξέρει τι κσύλα βάζουν, (αν βάζουν)! :D

Εγώ παιδιά έχω προβληματιστεί πάρα πολύ με τους κινεζους. Κατ αρχάς έχω αρχίσει να αμφιβάλω για τα όργανα που προσφέρονται σαν αυθεντικά σε ebay forums, ακόμα και σε μαγαζιά! Για fender τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα λόγω της ευκολίας αντιγραφής αλλά ακόμα και για πιο δύσκολα κομμάτια χρειάζεται πιά πολλή προσοχή και πολύ καλές γνώσεις και για να είμαστε ειλικρινεις, όλοι μπορούν να την πάθουν. Δέστε για παράδειγμα αυτό εδώ: http://www.shopmadeinchina.com/product/Best-Arrival-Hollow-body-jazz-Electric-Guitar_14112842.shtml

Ενδιαφέρον θα είχε να ακουσουμε αν έχει κάποιος αγοράσει όργανα από το dhgate η κάποιο άλλο μαγαζί κινέζικο και πως ήταν η εμπειρία. Μερικές φωτό θα βοηθουσαν ακόμα περισσότερο.

Εγώ που ψάχνω για ένα hollowbody προς ES 175 που να μη με νοιάζει τί θα πάθει, γιατί άραγε να μήν πάρω αυτό: //www.dhgate.com/product/best-high-quality-newest-honey-burst-hollow/151330057.html#s15-23-1.Το πολύ πολύ να είναι μάπα οι μαγνήτες, οπότε κοτσάρω δύο καθως πρέπει και τελειώσαμε.

Και για να πούμε και το άλλο, πόσο σίγουροι είμαστε πως τα ίδια εργοστάσια δεν φτιάχνουν και τις επώνυμες?

fusiongtr είπε:
Ναι καλά!

Ποιός ξέρει τι κσύλα βάζουν, (αν βάζουν)! :D
Ενω οι υπερπόντιοι φίλοι μας είναι σίγουρο πως βάζουν καλύτερα?

Όχι βέβαια!

Σίγουρο δεν είναι τίποτα.

Just a choice.

Πάντως αξίζει να δείτε και το παλιότερο thread εδώ στο NOIZ με παρόμοιο θέμα.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=152086.0

Πολλά άλλαξαν απο τότε, κάνοντας τη ζωή μας πιό μπερδεμένη και πιό ανασφαλεις και αβέβαιες τις επιλογές μας!

Να την πάρω ρε παιδιά τη μαιμού 175? τί λέτε!

microvios είπε:
Να την πάρω ρε παιδιά τη μαιμού 175? τί λέτε!
Εγώ πάντως δεν θα την έπαιρνα.

gdevelek είπε:
Πού είναι ο fleamail?

Αυτός δεν είναι που ξέρει από κινέζικα κιθαρόνια;
Νομίζω σκέφτεσαι τον faltsoo

Ορθόν.

Ούτε και εγώ.

Όταν υπάρχουν απίθανες και πέρα για πέρα τίμιες Ibanez (ακόμα και Cort ή Samick) με λίγο περισσότερα χρήματα, μάλλον χαζό είναι να πάρει κανείς μιά μαιμού απλά γιατί μοιάζει με gib ή fend. Βέβαια, μάλλον στα ίδια εργοστάσια τις φτιάχνουν όλες αλλά δε τελειώνουμε ποτέ με αυτό. Τουλάχιστον του Τρίμη είναι ευγενικοί οι άνθρωποι και μιλάνε και τη γλώσα καλά.

Δέστε πάντως και αυτό που έχει ειδιαφερον http://www.noiz.gr/index.php?topic=11682.0

microvios είπε:
Βέβαια, μάλλον στα ίδια εργοστάσια τις φτιάχνουν όλες
Μην το λες.

Η Cort και η Samick (συνήθως) φτιάχνουν Ibanez & σια.

microvios είπε:
Ορθόν.

Ούτε και εγώ.

Όταν υπάρχουν απίθανες και πέρα για πέρα τίμιες Ibanez (ακόμα και Cort ή Samick) με λίγο περισσότερα χρήματα, μάλλον χαζό είναι να πάρει κανείς μιά μαιμού απλά γιατί μοιάζει με gib ή fend. Βέβαια, μάλλον στα ίδια εργοστάσια τις φτιάχνουν όλες αλλά δε τελειώνουμε ποτέ με αυτό. Τουλάχιστον του Τρίμη είναι ευγενικοί οι άνθρωποι και μιλάνε και τη γλώσα καλά.

Δέστε πάντως και αυτό που έχει ειδιαφερον http://www.noiz.gr/index.php?topic=11682.0
Δεν σε συμφερει απο καμια αποψη εκτος και αν θες καμια ποζεροκατασκευη οπως η κιθαρα πχ που βλεπεις στο προφιλ μου...ακρυλικo χρωματιστο σωμα strat και scalloped ταστιερα ;D.Την πηρα απο tradetang και μετα απο setup και αλλαγη μαγνητων παιζει μια χαρα αλλα πχ μου εστειλαν διαφορετικό χρωμα απο οτι ζητησα και ημουν στο live chat καμια ωρα μεχρι να καταλαβουν τι εστι scalloped κτλ κτλ κτλ.Στην κυριολεξια κανεις το σταυρο σου για το τι(και αν) θα παραλαβεις απο τετοια site :P.

Dreamdancer είπε:
Στην κυριολεξια κανεις το σταυρο σου για το τι(και αν) θα παραλαβεις απο τετοια site :P.

γιαυτό, μάλλον, καλύτερα μακρυά.

Ρε παιδιά καλά τα λέτε για φεντερογκιψονοειδη...αυτές που έβαλα είναι prs...η επιτομή στο φινίρισμα...Δεν παίζουν φθηνά μοντέλα. Ακόμα και οι se είναι διαφορετικές από τις usa

kkmspm είπε:
Ρε παιδιά καλά τα λέτε για φεντερογκιψονοειδη...αυτές που έβαλα είναι prs...η επιτομή στο φινίρισμα...Δεν παίζουν φθηνά μοντέλα. Ακόμα και οι se είναι διαφορετικές από τις usa
Νομιζω οτι σε πιανω...σκεφτεσαι γιατι να μη παρω την ιμιτασιον prs που δειχνει σαν την αμερικανικη να κανω αργοτερα και τις μοντες που θελω(ηλεκτρικα nut κλειδια) και να την φτιαξω μουρατη κιθαρα που θα παιζει, με ελαχιστο κοστος.

Σαν σκεψη ειναι καλη αν δεν σε πειραζει οτι τα συγκεκριμενα site δεν προσφερουν εγγυησεις.Πχ μπορει να σου ερθει αλλο χρωμα, μπορει να εχει μικροραγισματα σε καποια σημεια η να σου ερθει οπως η φωτό...ειναι τζογος.Αν το επιχειρησεις παντως αγορασε παντα in-stock προιοντα και απο πωλητη με το υψηλοτερο feedback οπωσδηποτε αφου μιλησεις μαζι του στο live chat.Προσεξε επισης τον τροπο αποστολης γιατι με ems πχ θα πληρωσεις περιπου το μισο της αξιας επιπλεον(δεν ξερω αν ειναι το μισο παντως ειναι αρκετα).Βαλτα ολα αυτα κατω συν το ρισκο και αμα δεις οτι αξιζει τοτε βουρ......

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back