καλημερα σας.εχω ξεκινηση να κανω καποιες μελετες διαβαζοντας διαφορα θεματα περι home studio μεσα απο το noiz αλλα στην δικη μου περιπτωση δεν εχω βρει καποιο αναλογο θεμα αρα εφτασε η ωρα να σας γραψω για αυτον τον προβληματισμο μου.
εχω εναν χωρο οπου θελω να τον κανω home studio ο οποιος εχει καποιες ιδιεταιροτιτες.
πρωτον ειναι το δωματιο μου, δευτερον εχει ελενιτ τα οποια θα αλαχτουν γιατι ειναι παλιου τυπου(υπαρχει ψευδοοροφη απο ξυλο) και τριτον εχει παραθυρο αλλα βρεθικε λυση για αυτο με διπλο τζαμι με αεριο(θελω να πιστευω).
διαβασα οτι υπαρχουν πανελ τα οποια εχουν και αφροδες υλικο για θερμομονωση.
θα ηθελα την αποψη σας καθως και το baget που διαθετο ειναι μικρο και οτι κανω γινεται με αργους ρυθμους.
εχω εναν χωρο οπου θελω να τον κανω home studio ο οποιος εχει καποιες ιδιεταιροτιτες.
πρωτον ειναι το δωματιο μου, δευτερον εχει ελενιτ τα οποια θα αλαχτουν γιατι ειναι παλιου τυπου(υπαρχει ψευδοοροφη απο ξυλο) και τριτον εχει παραθυρο αλλα βρεθικε λυση για αυτο με διπλο τζαμι με αεριο(θελω να πιστευω).
διαβασα οτι υπαρχουν πανελ τα οποια εχουν και αφροδες υλικο για θερμομονωση.
θα ηθελα την αποψη σας καθως και το baget που διαθετο ειναι μικρο και οτι κανω γινεται με αργους ρυθμους.
![Εικόνα024.jpg Εικόνα024.jpg](https://data.forum.noiz.gr/attachments/3/3624-ef12c49fd5fb34d67e71c9032f4c7a3a.jpg?hash=hGqFG5z8kT)