προβληματισμοι μετα απο φορματ.

spirou δεν ψηνομαι για μακ ιντελ για πολλους λογους που δε θελω να αναφερω γιατι θα καταστρεψω το θρεντ και θα γινει ψιλο μαχη αναμεσα μακ ιντελ .

ghen θενξ . λεω να περιμενω λιγο καιρο ακομη γαμωτο . νιωθω οτι ειμαστε σε φαση μεγαλων αλλαγων και οτι θα την πατησω. (πολυπυρηνοι , σκληροι δισκοι με φλασ μνημες χωρις μηχανικα μερη, 64 Μπιτοι , 64 bita ςwindows 64μπιτες εφαρμογες , blue ray bluesky firstline ... :) ) νιωθω οτι χρειαζομαι ενα χρονο ακομη. βεβαια αν απελπιστω με ολα αυτα τι να κανω , θα προβω

συμφωνω απολυτα με τον boody..δεν μπορω να εμπιστευτω ουτε εγω τα mac intel idiaitera τωρα που ειναι ακομα..αρχες..και το μεγαλυτερο μου διλημμα ειναι αυτη η ''σας γραφω στα τετοια μου πελατες μου'' πολιτικη που εχει η apple..κανει συνεχως αλλαγες τρομερες και οι χρηστες ειναι αναγκασμενοι να ακολουθουν και αυτοι.. :cry: :cry:

η καλυτερη τακτικη νομιζω σε αυτη την φαση ειναι μια φτηνη αναβαφμισουλα(μνημη π.χ..) η αν ο αλλος δεν σωζεται και χρειαζεται επειγοντως νεο συστημα...εγω θα αγοραζα καποιο dual core pc..με επεξεργαστη που θα εχει μια πολυ καλη σχση τιμης-αποδοσης(ισως και τον πιο φτηνο οπως προτεινει και ο spirou..) 8) 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back