Εμενα η maudio μου δουλευει κανινικοτατα. Ποιους drivers ειχες?akisgr είπε:Καλησπέρα σας!
Υπάρχει κάποιος που έχει λύσει το πρόβλημα με τις usb ή firewire κάρτες ήχου (π.χ M-audio, Focusrite, AKAI) και τους drivers τους σε OSX El Capitan?
Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση και δε μπορώ να δουλέψω στο studio μου...![]()
Τους τελευταίους που έδινε για την κάρτα μου, νομίζω ήταν οι 1.9.5...otto## είπε:Εμενα η maudio μου δουλευει κανινικοτατα. Ποιους drivers ειχες?
Μια συμβουλή ,κάνε χρήση του time machine. Aν θες να πας πίσω είναι απ´ τους ασφαλέστερους τρόπους. Δεν το έκανα και το μετάνιωσα.foxxx είπε:Σιγά σιγά λέω να κάνω και εγώ την αναβάθμιση κάνα σχόλιο από άτομα που την έκαναν ?
Κάνω διόρθωση καθώς είδα ότι εκκρεμεί να τσεκάρουν από Lexicon όλη την πλατφόρμα για τυχόν δυσλειτουργίες σε κάρτες της εν λόγω εταιρίας
Αρα όσοι είναι κάτοχοι Lexicon κάρτας να αναμένουν και να πληροφορηθούν από το site της Lexicon.
Ευχαριστώ 8)
Σε ευχαριστώ φίλε argytar αλλά δεν το έκανα τελικά μέχρι να πάρω το ΟΚ από την σελίδα της Lexicon.argytar είπε:Μια συμβουλή ,κάνε χρήση του time machine. Aν θες να πας πίσω είναι απ´ τους ασφαλέστερους τρόπους. Δεν το έκανα και το μετάνιωσα.