φίλοσ αν ο άλλοσ θέλει ν διαβάσει ή ν ακούσει μουσική ή ν δει τηλεόραση δν χρειάζεται ν παίζεισ κ πολύ δυνατά για ν τν ενοχλήσεισ...Elixir είπε:φιλε ν εισαι χαλαροσ με τουσ γειτονεσ σου ειδικα τισ ωρεσ ησυχιασ οτι και να σου πουν παρτο στην πλακα επισησ δεν ειπαρχει περιπτοση να ακουγεσαι και πολυ δυνατα στο διαμερισμε τουσ στιχημα οτι ειναι αργοσχολοι ελενχουν ποιοσ μπενει ποιοσ βγενει κλπ κλπ απλα ειναι εκδικοιτικοι οπωσ και οι δικοι μου γειτονεσ εγω παιζω πανο απο ενα φραφειο τελετων που ακου-εχουν και δικο τουσ χορο ξερεισ που καλουν τ κοσμο για καφε τησ παρηγοριασ και με δυσκολευουν να παιζω ακομα και τισ κυριακεσ
Πέρα από το γεγονός πως το θρεντ έχει χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας, το ανωτέρω το ακούω πρώτη φορά, και δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να υφίσταται κάτι τέτοιο (εάν όντως υφίσταται). Το άλλο καλαμπουρίστικο για το ντεσιμπελόμετρο ισχύει μόνο αν είναι αντικειμενικό αποδεικτικό στοιχείο που μπορεί να σταθεί στο δικαστήριο - ένα οικιακό ντεσιμπελόμετρο δεν αποτελεί τέτοιο γιατί δεν υπάρχει κανένα μέτρο τεκμηρίωσης της αντικειμενικότητάς του (στην καθομιλουμένη, μπορεί κάποιος να πει στον κύριο πολιτσμάνο/δικαστή ότι έγραφε ησυχία, τάξη και ασφάλεια ενώ στην πραγματικότητα μάλλον ψεύδεται γιατί προηγουμένως κόντευε να γκρεμίσει το κτίριο).georgekz750 είπε:Δεν ξερω με ακριβεια τι πρεπει να γραψεις,αλλα το εχει κανει γνωστος μου παλιοτερα.
Θα πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και θα κανεις ενα χαρτι το οποιο θα γραφει οτι η μελετη μουσικης στον προσωπικο σου χωρο συμβαλλει στην δημιουργικοτητα σου και στην ανελιξη της προσωπικοτητας σου κλπ. Εντος νομιμων οριων φυσικα (ωρες κοινης ησυχιας - επιτρεπομενα db εκτος του χωρου σου). Οποιος εχει προβλημα του το κολλας στη μουρη.
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, και αναφερόμουν σε κάτι τέτοιο:boukas είπε:To ντεσιμπελομετρο μπλαντι το φέρνει η αστυνομία και στέκει μια χαρά στο δικαστήριο, αλλά μόνο αυτό. Εννοείται πως τα υπόλοιπα δεν μετράνε μια, αλλά το τι θα πει το επίσημο όργανο
O pla.g μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει, αλλά από την στιγμή που δεν μπορεί να αποδειχθεί δεν έχει κάποια ιδιαίτερη αξία.Οι γονείς μου το συζήτησαν μαζί μου και καταλήξαμε να κινηθούμε νομικά εναντίον τους σε περίπτωση που ξανασυμβεί.Θα γίνει αθόρυβα, ενώ παράλληλα θα έχω ένα ωραιότατο dbόμετρο από δίπλα που θα μετράει την ένταση.Να δω μετά ποιος μπάτσος θα μου πει ξανά να μην παίζω κιθάρα.
Με την ίδια λογική θα μπορούσε κάποιος να πάρει χαρτί απο ψυχίατρο που θα τουgeorgekz750 είπε:Θα πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και θα κανεις ενα χαρτι το οποιο θα γραφει οτι η μελετη μουσικης στον προσωπικο σου χωρο συμβαλλει στην δημιουργικοτητα σου και στην ανελιξη της προσωπικοτητας σου κλπ.
Δεν ειναι το ιδιο η ψυχικη παθηση ομως και ειδικα δεν ειναι το ιδιο το 3 τα ξημερωματα μπαλκονατος ;D με το 6-9 μεσα στο σπιτιbihlas87 είπε:Δεν είπαμε να βάψει και τα χέρια του με αίμααλλά λίγος τσαμπουκάς σε τέτοιες
περιπτώσεις δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.Με την ίδια λογική θα μπορούσε κάποιος να πάρει χαρτί απο ψυχίατρο που θα του
επιτρέπει να ουρλιάζει στο μπαλκόνι τα ξημερώματα επειδή ειδάλλως θα γίνεται βίαιος
και επικίνδυνος...
Θα προτιμούσα να δω κάποια επίσημη διάταξη επί του θέματος. Μέχρι τότε, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω για τι πράγμα μιλάς... Συν τοις άλλοις, αν ένα τέτοιο έγγραφο ξεφύγει από τη σφαίρα του σουρεαλισμού και φτάσει σε μια τρομερά σαθρή νομική βάση, ο αστυνομικός δεν έχει απολύτως καμία σχέση αν θα διαθέτει την "καλή θέληση" ή όχι για να σου το φτιάξει - θα υποχρεούται να το κάνει.georgekz750 είπε:Θα πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και θα κανεις ενα χαρτι το οποιο θα γραφει οτι η μελετη μουσικης στον προσωπικο σου χωρο συμβαλλει στην δημιουργικοτητα σου και στην ανελιξη της προσωπικοτητας σου κλπ. Εντος νομιμων οριων φυσικα (ωρες κοινης ησυχιας - επιτρεπομενα db εκτος του χωρου σου).