- 23 Μαΐου 2017
- 9,837
- 6,586
- 0
- 42
- Όργανο
- Κιθάρα
- Ιδιώματα
- Acoustic
- Alt. Rock
- Ambient
- Blues
- Classical
Πήρα και εγώ ο έρμος ένα νέο μικρόφωνο να ακούγομαι κάπως καλύτερα στις ηχογραφήσεις, αλλά μας βγήκε πολύ μιγιάγκικτο.
Την πρώτη φορά που το έβγαλα από την κούτα δούλεψε κανονικά.
Την δεύτερη φορά για να δουλέψει πέρασε πάνω από μισή ώρα. Το είχα εκτός κούτας, καλύμμένο με το πουγκί.
Την τρίτη φορά, σήμερα δλδ, πάλι δεν δουλεύει.
Τηλεφωνώ στον Νάκα (είναι το επίσημο σέρβις) και μου λέει ότι είναι σε κατάσταση mute, πιθανότατα λόγω υγρασίας στον χώρο μου (75% έχω), και ότι να το βγάλω λίγο για ηλιοθεραπεία ώστε να στρώσει. Να του βάλω και αντιηλιακό ή να το στείλω από 'κει που ήρθε και να πάνω κανένα μαύρου χρώματος, ηλιοκαμμένο από την μανα του, που δεν θα έχει θέμα με την υγρασία?
edit: μόλις τώρα δούλεψε. 25 λεπτά χρονομέτρησα...
edit2: άκυρο... ξανασταμάτησε να δουλεύει...
Την πρώτη φορά που το έβγαλα από την κούτα δούλεψε κανονικά.
Την δεύτερη φορά για να δουλέψει πέρασε πάνω από μισή ώρα. Το είχα εκτός κούτας, καλύμμένο με το πουγκί.
Την τρίτη φορά, σήμερα δλδ, πάλι δεν δουλεύει.
Τηλεφωνώ στον Νάκα (είναι το επίσημο σέρβις) και μου λέει ότι είναι σε κατάσταση mute, πιθανότατα λόγω υγρασίας στον χώρο μου (75% έχω), και ότι να το βγάλω λίγο για ηλιοθεραπεία ώστε να στρώσει. Να του βάλω και αντιηλιακό ή να το στείλω από 'κει που ήρθε και να πάνω κανένα μαύρου χρώματος, ηλιοκαμμένο από την μανα του, που δεν θα έχει θέμα με την υγρασία?
edit: μόλις τώρα δούλεψε. 25 λεπτά χρονομέτρησα...
edit2: άκυρο... ξανασταμάτησε να δουλεύει...
Last edited by a moderator: