Όπως το βλέπω, κι αυτό Αφανείς θα γίνει....... ;DNikolas είπε:To BBQ, πού, πώς και πότε, παρακαλώ; ;D
Σσσωραίος. 8)audiokostas είπε:Η προστιθέμενη αξία του κόστους εργατοώρας ενός υψηλής ποιότητας luthier καθορίζεται από τον μέσο όρο της αγοράς σε συνδυασμό με τα αποκλειστικά επίπεδα δεξιοτήτων που διαθέτει και τα οποία ο καθένας τα αξιολογεί κατά το δοκούν.
Η διαδικασία του RFQ (request for quotation) ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, όταν υπάρχουν συγκεκριμένες, λεπτομερείς και καταγεγραμμένες απαιτήσεις (και ΟΧΙ " θέλω μια καλή μπλε στρατ με δυνατούς μαγνήτες που ναχει action σαύρα") είναι μία διαδικασία που πρσδίδει σοβαρότητα και στη αναζήτησή σας και απέναντι στον Προμηθευτή αλλά και σας βοηθάει στις αποφάσεις σας και στην επίτευξη των στόχων σας.
Αμήν.
Nαι, εδώ μιλάμε για τη κλίμακα των 800 ευρώ για μια καλή κιθάραThe Genius Loci είπε:Με τιμές καταναλωτή (και όχι χονδρικής που αγοράζει ας πούμε η Rockinger), θα σου βγει στην ίδια τιμή με την τελευταία,
Και εδώ συμφωνούμεΌσο για Warmoth, ακόμα και αν ψωνίσεις από το showroom δε νομίζω να πέφτεις εύκολα κάτω από το χιλιάρικο, με μεταφορικά και τελωνεία μέσα.
Η λέξη luthier είναι που σηκώνει συζήτηση. Για μένα luthier, ας πούμε, είναι αυτόςΗ προστιθέμενη αξία του κόστους εργατοώρας ενός υψηλής ποιότητας luthier
To Radulovic δεν είναι όνομα?...Μέχρι από ποιά χώρα είναι μας είπε ο Πατσίνος...thanasis b είπε:Καλα παλι τα ιδια?!?!
Δεν λεγαμε οτι τετοια τοπικς δεν εχουν κανεναν νοημα γιατι ειναι ανωνυμες καταγγελειες
Χιουμοριστας! ;D ;Dmarathon είπε:To Radulovic δεν είναι όνομα?...Μέχρι από ποιά χώρα είναι μας είπε ο Πατσίνος...
γιατι, το αλ πατσινο τι ειναι?marathon είπε:To Radulovic δεν είναι όνομα?...
marathon είπε:Η λέξη luthier είναι που σηκώνει συζήτηση. Για μένα luthier, ας πούμε, είναι αυτός
http://www.mykaguitars.com/
Την ουρά μας θα κυνηγάμε πάλι ;Η προστιθέμενη αξία του κόστους εργατοώρας ενός υψηλής ποιότητας luthier καθορίζεται από τον μέσο όρο της αγοράς σε συνδυασμό με τα αποκλειστικά επίπεδα δεξιοτήτων που διαθέτει και τα οποία ο καθένας τα αξιολογεί κατά το δοκούν.
ΜΑ τι παραπάνω θέλεις? Μέχρι και το παρατσούκλι του αντιπροσώπου δηλώθηκε...thanasis b είπε:Χιουμοριστας! ;D ;D
Ο cheγιατι, το αλ πατσινο τι ειναι?
τελικα ο ντιλερ ποιος ειναι?![]()
marathon είπε:Ο cheκεβαρα(τον)
Δεν σε καταλαβαίνω απόλυτα που διαφωνείς αλλά και δεν μου απαντάς...ο Radoulovic τι είναι (κατά τη γνώμη σου) τελικά?audiokostas είπε:Την ουρά μας θα κυνηγάμε πάλι ;
Αμα πας στον όποιο μηχανικό ναναι χωρίς να τον ξέρεις για να σου στήσει τη μηχανή για το SBK δεν σου φταίει ο μάστορας που πήγαινε το ρημάδι σα πατίνι αλλά η κακή σου επιλογή που είναι τελικά ευθύνη σου.
Αν δεν ξέρεις, δεν προχωράς.&-
Δεν πας στον custom luthier ως διαδικασία εκμάθησης αλλά ως αποτέλσμα ώριμης επιλογής.
Θανάση, μήπως θα ήταν καλή ιδέα να σταματήσεις να τρολλάρεις?thanasis b είπε:Ναι οκ .. Αλλα αποφασιστε τελικα γιατι παρατηρουνται διαφορετικες αντιδρασεις απο τα ιδια ατομα σε ιδια θεματα!! Τυχαιο δεν νομιζω!!
Δεν επεδίωξα να σου απαντήσω.marathon είπε:Δεν σε καταλαβαίνω απόλυτα που διαφωνείς αλλά και δεν μου απαντάς...ο Radoulovic τι είναι (κατά τη γνώμη σου) τελικά?
Τον κόβεις για luthier?
Ε...! ειπαμε οχι κι ετσι δα!?marathon είπε:Θεωρώ ότι πρέπει να είναι κοινή λογική...και εάν μη τι άλλο εδώ μέσα, τέτοια θέματα τα έχουμε συζητήσει πολλες φορές. Και εγώ από εδώ τα έμαθα, και κάποια τα επιβεβαίωσα και πρακτικά (πχ λούστρα).
Απλά, θεωρώ ότι μπερδεύουμε τις partcaster με τις custom...Τες πα..