- Πόντοι
- 398
Χρησιμοποιω cubase5 σε λαπτοπ με windows 8, με μια ονμπορντ καρτα ηχου με asio4all οπου συνδεω μια ηλεκτρικη κιθαρα και μια ηλεκτροακουστικη με ενα καλωδιο μικρο στερεοφωνικο τσακ και απο τις δυο μεριες (πολυ καλης ποιοτητας) απο την ηλεκτροακουστικη (τα ηλεκτρικα της εχουν μικρο τζακ) κατευθειαν στο λαπτοπ. και για να συνδεσω την ηλεκτρικη το μετατρεπω σε μεγαλο στερεοφωνικο απο τη μερια της κιθαρας.
αυτα τα πραγματα εχω μαζι μου εδω που βρισκομαι, και σαν συνδεσμολογιες τα εχω ξαναχρησιμοποιησει παλιοτερα και δουλευαν κανονικα. τωρα μου συμβαινει το παρακατω:
με την ηλεκτρικη φαινεται να ανεβοκατεβαινει μονο η σταθμη απο το δεξιο καναλι, το αριστερο ειναι στον πατο, δεν φαινεται η σταθμη του καθολου.
με την ηλεκτροακουστικη ( προενισχυση με 9βολτη μπαταρια) η σταθμη στο αριστερο καναλι ανεβοκατεβαινει μεν με αυτην αλλα χαμηλοτερα απο το δεξιο καναλι, και οταν κοιταω το κυμα του σηματος , το αριστερο (μονο) ειναι κομμενο απο την πανω μερια ενω απο την κατω ειναι ιδιο σε πλατος με το δεξιο καναλι, δηλαδη κανονικο.
καποτε το ειχα ξαναπαθει φτιαχτηκε τυχαια χωρις να καταλαβω τι εγινε…
εχει κανεις καμια ιδεα τι γινεται?
αυτα τα πραγματα εχω μαζι μου εδω που βρισκομαι, και σαν συνδεσμολογιες τα εχω ξαναχρησιμοποιησει παλιοτερα και δουλευαν κανονικα. τωρα μου συμβαινει το παρακατω:
με την ηλεκτρικη φαινεται να ανεβοκατεβαινει μονο η σταθμη απο το δεξιο καναλι, το αριστερο ειναι στον πατο, δεν φαινεται η σταθμη του καθολου.
με την ηλεκτροακουστικη ( προενισχυση με 9βολτη μπαταρια) η σταθμη στο αριστερο καναλι ανεβοκατεβαινει μεν με αυτην αλλα χαμηλοτερα απο το δεξιο καναλι, και οταν κοιταω το κυμα του σηματος , το αριστερο (μονο) ειναι κομμενο απο την πανω μερια ενω απο την κατω ειναι ιδιο σε πλατος με το δεξιο καναλι, δηλαδη κανονικο.
καποτε το ειχα ξαναπαθει φτιαχτηκε τυχαια χωρις να καταλαβω τι εγινε…
εχει κανεις καμια ιδεα τι γινεται?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: