• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Προβλημα με Guitar port

Kostas kotikos

Μέλος
Λύσεις
1
Πόντοι
33
Καλημερα σε ολο το forum . Εχω το Guitar port της line 6, το κλασσικο το κοκκινο. Τωρα τελευταια εχω τρομερα προβληματα με τους drivers, σε σημειο να μη μπορω να παιξω καθολιυ. Εχει βρει καποιος λυση με αυτο ? Μπορω με αλλο τροπο να γραφω στο Cubase ? Σας ευχαριστω εκ των προταιρων

Λύση

Υπάρχουν κι άλλα.
Επίσης, εάν κατεβάσεις το δωρεάν DAW cakewalk, έχει μέσα ένα πλήρες software για map simulation.

Σε ευχαριστω παρα πολυ, γιατι μολις αγορασα μια κιθαρα που ειχα απωθημενο και εφυγε εκει το budget, αλλα δεν περιμενα να την πατησω ετσι.
Καλώς ήρθες...."Τώρα τελευταία"...λές. Πριν από τα τελευταία, έπαιζες κανονικά? Εάν ναι, θυμήσου τι έκανες (αναβάθμιση, καινούργια μπλιμπλίκια...) και κάπου εκεί είναι η λύση!

Upvote 0
Καλημέρα,
Μπορείς να κατεβάσεις κάποιες trial (ή και δωρεάν) εκδόσεις από amp simulators και να κάνεις τη δουλειά σου. Εναλλακτικά, μπορείς να αγοράσεις καποιο από αυτά ή να αγοράσεις ένα καινούριο ή μεταχειρισμένο πολυεφε/modeler/tonex.

Upvote 0
Καλημέρα,
Μπορείς να κατεβάσεις κάποιες trial (ή και δωρεάν) εκδόσεις από amp simulators και να κάνεις τη δουλειά σου. Εναλλακτικά, μπορείς να αγοράσεις καποιο από αυτά ή να αγοράσεις ένα καινούριο ή μεταχειρισμένο πολυεφε/modeler/toneΕ

Εννοεις , της line 6, ή εχεις να μου προτεινεις κ κατι αλλο ?

Upvote 0
Για software δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, καθώς δεν τα πολυδουλευω.
Μπορώ να σου προτείνω το ampero mini, και το tonex mini. Το πρώτο έχει πολλούς και πολύ καλούς ήχους και ένα σκασμό εφέ. Το δευτερο έχει αρκετούς εξαιρετικούς ήχους, με κάποια πολύ βασικά εφέ. Κερδίζει στην ποιότητα ήχου και στην τιμή. Αμφότερα είναι vfm.

Upvote 0
Για software δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, καθώς δεν τα πολυδουλευω.
Μπορώ να σου προτείνω το ampero mini, και το tonex mini. Το πρώτο έχει πολλούς και πολύ καλούς ήχους και ένα σκασμό εφέ. Το δευτερο έχει αρκετούς εξαιρετικούς ήχους, με κάποια πολύ βασικά εφέ. Κερδίζει στην ποιότητα ήχου και στην τιμή. Αμφότερα είναι vfm.
Σε ευχαριστω. Αυτη την περιοδο παιζω αραια , γι αυτο θα κατεβασω καποιο free ή trial και οταν ασχοληθω ξανα κανονικα θα βρω μια μονιμη λυση

Upvote 0
Καλώς ήρθες...."Τώρα τελευταία"...λές. Πριν από τα τελευταία, έπαιζες κανονικά? Εάν ναι, θυμήσου τι έκανες (αναβάθμιση, καινούργια μπλιμπλίκια...) και κάπου εκεί είναι η λύση!

Μια αλλαγη υπολογιστη, αλλα εχω διαβασει οτι σταματησε την υποστηριξη. Απο το 2006 εχω δουλεψει αρκετα με αυτο και τα εβγαλε τα λεφτα του, αν μπορω να το χρησιμοποιησω ακομα, θα μου αρεσε, αν σταματησε, ενταξη, απλα θα προσωρησω στην αγορα νεας καρτας ηχου

Upvote 0
Εχε υπόψη ότι τα hardware που σου πρότεινα λειτουργούν και ως audio interface (δεν χρειάζονται κάρτα ήχου).

Πιθανών να εξοικονομήσεις χρήματα, αντί να αγοράζεις κάρτα ήχου και να ψάχνεις software. Σίγουρα θα έχεις πολύ καλύτερο ήχο.

Upvote 0
Εχε υπόψη ότι τα hardware που σου πρότεινα λειτουργούν και ως audio interface (δεν χρειάζονται κάρτα ήχου).

Πιθανών να εξοικονομήσεις χρήματα, αντί να αγοράζεις κάρτα ήχου και να ψάχνεις software. Σίγουρα θα έχεις πολύ καλύτερο ήχο.

Μην με παρεξηγησεις , αλαλ δεν καταφερα ποτε να κατεβασω τη δωρεαν εκδοση. Αν σου ζητησω ενα link για κατεβασμα, (γιατι παραδεχομαι ειμια λιγο μπουφος σε αυτα) , θα μπορουσες να με βοηθησεις?

Upvote 0

Υπάρχουν κι άλλα.
Επίσης, εάν κατεβάσεις το δωρεάν DAW cakewalk, έχει μέσα ένα πλήρες software για amp simulation.

Upvote 0

Υπάρχουν κι άλλα.
Επίσης, εάν κατεβάσεις το δωρεάν DAW cakewalk, έχει μέσα ένα πλήρες software για map simulation.

Σε ευχαριστω παρα πολυ, γιατι μολις αγορασα μια κιθαρα που ειχα απωθημενο και εφυγε εκει το budget, αλλα δεν περιμενα να την πατησω ετσι.

Upvote 0
Λύση

Υπάρχουν κι άλλα.
Επίσης, εάν κατεβάσεις το δωρεάν DAW cakewalk, έχει μέσα ένα πλήρες software για amp simulation.
Να φανταστω περνας την κιθαρα στον υπολογιστη απο τη πηρα του μικροφωνου , με καποιον ανταπτορα?

Upvote 0

Trending...

Νέα θέματα

Back