πρόβλημα με authorization virtual guitarist 2

1) λέγοντας αυτό

το σοφτ είναι απλά ένα κόπυ
αυτό κατάλαβα, οπότε γράψε λάθος.
2) Στα free (Ειδικά τα daws) είναι ή αντιγραφές άλλων, ή αποτελούν πειράματα των δημιουργών τους και απότερω στόχο έχουν την ένταξή τους σε κάποια από τις εταιρίες. Δες τους δημιουργούς του κρυσταλ και των polyiblyt και iblyt για παράδειγμα.

Χώρια που πολλά free αποτελούν κάποια εισαγωγικά μεγάλων εταιριών, ώστε αν σου αρέσουν και ζητήσεις κάτι παραπάνω, να αναβαθμιστείς στα εμπορικά. Για παράδειγμα δες τα triangleII, freealpha

3) Αν ήταν τόσο συμφέρουσες οικονομικά θα ισχυροποιόντουσαν, αντί να αναγκαστούν να εξαγοραστούν από άλλες εταιρίες. Για παράδειγμα η Yamaha δεν εξαγόρασε την steinberg επειδή η τελευταία έβγαζε πολλά λ7, αλλά για να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο στον χώρο. Η avid εξαγοράζοντας την digidesign έγινε η κορυφή και το industry standard στην βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης γενικότερα.

4) Δεν αναφερόμουν σε σένα. Το είπα γιατί έχω προτείνει σε πολλούς μερικά free, τα οποία είναι απίστευτα, σε διάφορους, αλλά με το που άκουσαν ότι είναι free ξύνισαν, ακριβώς επειδή έκαναν τον συλλογισμό που σου ανέφερα πιο πριν.

boukaw7 apanthsh sto 2.

τα φρεε υπάρχουν για τον ενα ή τον άλλο λόγο και αν ο κόσμος τα προτιμήσει θα γινουν μεγαλυτερος πονοκεφαλος απο τα σπασμενα. αν καποιος μαθει το σοναρ σπασμενο, οταν σοβαρεψουν τα πραματα επαγγελματικα αυτο θα αγορασει. αν ομως δουλευει απο τώρα με καποιο ΄σεργουέαρ των 30ε, με αυτο θα συνεχήσει. αυτο φοβονται οι εταιρειες.

απάντηση στο3. απλά κατάλαβαν πως τα χρηματα θα τα βγαλουνη απο την βιομηχανια και όχι απο τον χομπιστα κοσμακη που δορτωνει το πσ προγραμματα που δεν τα χρειάζεται.

αν τα πράγματα στενέψουν με τα σπασμένα, το τε είναι πολύ λογικό να πάνε όλοι σε κάτι τετοιο http://www.cockos.com/reaper/

reaper1825_stealth_sm.gif

και τοτε αυτο θα γινει η πιο διαδεδομενη πλατφορμα. (κλαψε κιουμπέισ) οπότε τα κρακαρισμενα αποτελούν εγγύηση για την κυριαρχία των εταιρειών. καταλαβετετο επιτελουσ

Εδώ θα συμφωνήσω. Το ριπερ είναι εξαίσιο. Ιδίως αν αναλογιστείς ότι κοστίζει 50¤ και αυτά αν θες (αλλά μάλλον θα είσαι donkey με περικεφαλαία για να μην τα δώσεις :lol: )

Εδώ θα συμφωνήσω. Το ριπερ είναι εξαίσιο. Ιδίως αν αναλογιστείς ότι κοστίζει 50¤ και αυτά αν θες (αλλά μάλλον θα είσαι donkey με περικεφαλαία για να μην τα δώσεις :lol: )
τωρα συμφωνούμε. και σε κάποια θέματα είναι ανώτερο του cubase

Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ ο αδαείς....Δηλαδή ποιος πιστεύει ότι το ssoftware είναι απλά γραμμες κωδικα ή καλυτερα για τους πιο ψαγμένους 0101010101011010010......Αν ηταν ετσι θα λέγαμε....Ποσα μηδενικά έχει...? Ενα ευρώ το ένα και τελειώσε...

Το θεμα είναι ότι αποτελουν κόπο προγραμματιστών...και έρευνας που τις περισσότερες φορές ξεπερνά το budget των ελληνικών πανεπιστημιων....

Αρα γιατί να μην πληρωθούν αυτοί οι κακοί ανθρωποι (βλ. Steinberg NI κτλ)

Αυτή η μπούρδα περί σπασμένων ότι και καλά ας ηταν υλικό και θα το πληρώνα είναι (με το μπαρδόν :lol:) απο τις μεγαλυτερες μλκιες που έχουν ακουστεί....

Ειναι σαν να λέμε...Τον βλάκα τον Gilmour που θελει να πλερωθεί ο γελιος....δεν παει να γραψει κανα solo.....

Δηλαδή για να καταλαβω....Οσοι χρησιμοποιούν σπασμενα....Αν ήταν προγραμματιστές θα τα έδιναν ελευθερα να φανταστώ.....

Και "εν κατακλείδι" πολλοί εχουμε χρησιμοποιήσει σπασμενα αλλα δεν βγαινουμε με την ντουντούκα στα καλντεριμια να το διατυμπανίζουμε....Λιγη αναγνωρίση ότι μπορεί αυτό που κανυμε να είναι παρανομο αλλα εμας μας ευχαριστεί....δεν βλάπτει...

1. δεν διάβασες καθόλου όσα έγραψα πιο πανω

2. "Και "εν κατακλείδι" πολλοί εχουμε χρησιμοποιήσει σπασμενα αλλα δεν βγαινουμε με την ντουντούκα στα καλντεριμια να το διατυμπανίζουμε....Λιγη αναγνωρίση ότι μπορεί αυτό που κανυμε να είναι παρανομο αλλα εμας μας ευχαριστεί....δεν βλάπτει.."

την αλήθεια την φωνάζουμε με την ντουντουκα και την αποψή μας για την αληθεια την συζηταμε δημοσιως χωρις φοβο και παθος

@ anouvis >> Εχω διαβασει αυτά που λές και συγγνωμη κιολας...Αλλα προσπαθείς να καλύψεις παραβατική συμπεριφορά με αποψεις όπως "αυτός που χρησιμοποιεί warez εχει ικανοτητες..." "οσοι δεν μπορούν να αγοράσουν νομιμα...." κτλ....

Προσωπικά αυτά που λές μου φαινονται ασυανρτησίες....

Δηλαδή είναι μαγκας αυτός που χρησιμοποιεί τα σπασμενα windows και θυμα αυτός που τα πληρώνει γιατί οι τιμές δεν ειναι λογικές...

Οι τιμές διαμορφωνονται απο την προσφορα και την ζητηση....Αν δεν θες να πληρώσεις δυστυχώς δεν θα παρεις...Και όπως θα έχεις παρατηρησει και εσύ στην ζωή σου...Οτι πληρώνεις παίρνεις...

Χαρακτηριστικές είναι ασχυμβατότητες που υπαρχουν σε διαφορα warez και γενικά η χαμηλή ποιότητα (ειδικά στα vst)....

Τι να σου πώ...Η συζητηση αυτη μου θυμίζει θεατρο παραλογου...

δεν μπορώ να καταλαβω πώς δικαιολογείς αυτή την σταση....

Τωρα ο καθενας με την αποψη του....Αν θες σπασμενα συνεχισε στα σπασμενα...Αν θες να αυταπατάσαι ότι αυτό που κανεις είναι λογικό...(και μαλιστα να το προτεινεις προς τα έξω συνεχισε το...)

Τώρα οσο αυτό για την ντοντούκα....Αν εσυ πιστεύεις ότι να διατυμπανίζεις μια αποψη που απο πολλές μεριές είναι παραλογη....καλα κανεις....

NemOOO διαβαζωντας το τελευταιο ποστ σου ... δεν νομιζω πως εχεις καταλαβει οσα ειπα μεχρι τωρα

Εγω πιστεύω πώς εχω καταλαβει καλα τι εννοείς....και δεν εχει νοημα να συνεχιστεί αυτη η συζητηση.....

Τεσπα....

Αν θελεις να συζητηθει το θεμα....Ανοιξε ενα αινουργιο thread για να μην χαλασουμε αλλο ενα thread (το οποιο έχει ηδη χαλασει...αλλα τεσπα... :))

το πρόβλημα με το bfd παραμένει ως έχει...το έβγαλα και το ξαναέβαλα με το τελευταίο update απο νετ και πάλι τα ίδια. Μου ζητάει κωδικό το βάζω μου λεει οτι το δέχτηκε επιτυχώς και με το που πάω να κάνω οποιαδήποτε κίνηση μου τον ξαναζητάει αμέσως.

πρίν έρθει το μακ είχα κάνει install to ίδιο πρόγραμμα στο pc μου. Μπορεί να έχει επηρεάσει αυτό και να μη δέχεται δεύτερη φορά τον κωδικό? πώς μπορώ να το βγάλω απο το πσ για να το δεχτεί στο μακ? επίσης πώς δέχεται τον κωδικό και αμέσως τον ξαναζητάει???

το πρόβλημα με το bfd παραμένει ως έχει...το έβγαλα και το ξαναέβαλα με το τελευταίο update απο νετ και πάλι τα ίδια. Μου ζητάει κωδικό το βάζω μου λεει οτι το δέχτηκε επιτυχώς και με το που πάω να κάνω οποιαδήποτε κίνηση μου τον ξαναζητάει αμέσως.πρίν έρθει το μακ είχα κάνει install to ίδιο πρόγραμμα στο pc μου. Μπορεί να έχει επηρεάσει αυτό και να μη δέχεται δεύτερη φορά τον κωδικό? πώς μπορώ να το βγάλω απο το πσ για να το δεχτεί στο μακ? επίσης πώς δέχεται τον κωδικό και αμέσως τον ξαναζητάει???
Να κάνω μια ηλίθια ερώτηση; Αφού τα προγράμματα είναι αυθεντικά, γιατί δεν επικοινωνείς με την εταιρία; Αυτός άλλωστε είναι ο δεύτερος βασικός λόγος (μετά τη νομιμότητα) να αγοράζει κανείς αυθεντικά, να έχει τη δυνατότητα να πάρει ένα τηλέφωνο ή να στείλει ένα mail στην εταιρία και να απαιτήσει υποστήριξη! Το λέω γιατί δεν έχεις αναφέρει πουθενά ότι έχεις ζητήσει βοήθεια από τις επίσημες πηγές.

Ρίξε άκυρο στα παραπάνω αν έχεις ήδη ζητήσει βοήθεια στην εταιρία αλλά από την άλλη, αν δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη οι αρμόδιοι, θα μπορέσουμε εμείς; :roll:

όχι έχεις δίκιο δεν έχω στείλει mail ακόμα γιατί περίμενα μήπως βρώ την άκρη μόνος μου με τη βοήθεια κάποιου συνφορουμίτη αλλά αν δε βρώ μέχρι αύριο θα στείλω. Γιατί πραγματικά με έχει ξενερώσει το θέμα. Και ας με κράξουν όσοι θέλουν,ναι ξενερώνω γιατί τα σπασμένα στο pc παίζουν αβίαστα ενώ τα γνήσια με έχουν ταλαιπωρήσει τόσο. Δε λέω έχουν τα καλούδια τους...update k.a. αλλά τι να το κάνω αν μου κάνουν τα νεύρα κουρέλια για να παίξουν?

Και μη θεωρηθώ προκλητικός...

Καλα, μην γινεσαι και υπερβολικος. 1-2 μερες παιδεμα με τετοιο θεμα, δεν θεωρειτε και "βουνο" κιολας.

Η εταιρια μαλλον ειναι η μονη λυση σου.

όχι έχεις δίκιο δεν έχω στείλει mail ακόμα γιατί περίμενα μήπως βρώ την άκρη μόνος μου με τη βοήθεια κάποιου συνφορουμίτη αλλά αν δε βρώ μέχρι αύριο θα στείλω. Γιατί πραγματικά με έχει ξενερώσει το θέμα. Και ας με κράξουν όσοι θέλουν' date='ναι ξενερώνω γιατί τα σπασμένα στο pc παίζουν αβίαστα ενώ τα γνήσια με έχουν ταλαιπωρήσει τόσο. Δε λέω έχουν τα καλούδια τους...update k.a. αλλά τι να το κάνω αν μου κάνουν τα νεύρα κουρέλια για να παίξουν?Και μη θεωρηθώ προκλητικός...[/quote']

Anyway, θεωρώ ότι στην περίπτωση original προγραμμάτων, πρώτα παίρνουμε την εταιρεία (στην οποία έχουμε δώσει τα ωραία μας λεφτά, μην το ξεχνάμε) και μετά ψάχνουμε μόνοι μας. Γενική συμβουλή αυτή. :wink:

Η διαφορά με τα σπασμένα είναι ότι μπορεί να παίζουν αμέσως αλλά ποτέ δεν ξέρεις τη στιγμή που θα σε κρεμάσουν, ούτε μπορείς να ζητήσεις τα ρέστα από κανέναν όταν γίνει κάτι τέτοιο. Τέσπα, πάλι αλλού θα πάει το θέμα, ας το ξεχάσουμε καλύτερα.

Tελικά δεν κατάλαβα...επειδή είδα αργά το όλο θέμα...το έλυσες το πρόβλημα ή όχι? Επειδή δουλεύω MAc από το '86 (άρα θεωρώ ότι κάτι ξέρω) νομίζω ότι το πρόβλημά σου είναι στο Ιντελ. Oh yes τα Ιντελ δεν παίζουν τα παλαιά vst's (χρησιμοποιούν τη Ροζέτα που αποδεδειγμένα στα μουσικά δεν παίζει-μόνο τα του Garageband παίζουν), γι αυτό κι' εγώ δεν αλλάζω μηχάνημα...Εάν τα προγράμματα που χρησιμοποιείς έχουν την ένδειξη (Universal Binary) τότε -κανονικά- δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα, εάν όχι μην περιμένεις να δουλέψουν.

Τελικά σήμερα κατάφερα και μπήκα ιντερνετ και έτσι έκανα πιστοποίηση στο virtual guitarist 2. Το θέμα είναι οτι δε λείτουργει σωστά σαν αυτόνομο (δηλαδή καθόλου!ακόμα ήχο του δεν έχω ακούσει!).Επίσης μέσα στο cubase,στο κλασικό F11 δεν εμφανίζεται το v.g.2 . Δέν ξέρω τι έχει γίνει γιατί και την εγκατάσταση την έκανα ακριβώς με τις οδηγίες και το πατσάκι που λές για τους ιντελ το έχω βάλει. Τώρα υπάρχει κάποια επιπλέον ρύθμιση που δεν την έχω προσέξει?...παίζει! τι να πώ?

Το bfd συνεχίζει τα δικά του...έστειλα μειλ στην εταιρία αλλά ακόμα τίποτα.

Τελικά σήμερα κατάφερα και μπήκα ιντερνετ και έτσι έκανα πιστοποίηση στο virtual guitarist 2.
Το θέμα είναι οτι δε λείτουργει σωστά σαν αυτόνομο (δηλαδή καθόλου!ακόμα ήχο του δεν έχω ακούσει!)
Περιμενες να κανεις πιστοποιηση, δηλαδη να λειτουργησει χωρις ιντερνετ 8O 8O :?

Αμα ανοιγει ως εφαρμογη stand alone(και λειτουργει μεσα απο το cubase), πιθανολογω οτι απλα δεν εχεις κανει σωστες ρυθμισεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back