- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Iris, εδώ πέρα συζητάμε τρεις-τέσσερις άνθρωποι, αλλά μόνο εσύ παρεξηγήθηκες. Γιατί;

Υ.Γ. : Αν είχες ξοδέψει το χρόνο σου να μας πεις και τι ακριβώς έχει συμβεί αντί να γράφεις λιβέλλους, μπορεί και να σε είχαμε βοηθήσει αν μπορούσαμε. Αλλά είναι για να επιβεβαιωθώ ότι δεν μπαίνετε καθόλου-μα-καθόλου για να μάθετε. Καλοφάγοτο το μήλο.
Μου λέει ότι μάλλον θα έπρεπε να εξοικειωθείς με την πλατφόρμα πριν ξεκινήσεις τις σοβαρές εγκαταστάσεις.Σοβαρα??? Τι μας λες???το οτι δηλαδή βρέθηκα σε μια καινουργια πλατφόρμα πρώτη μέρα δε σου λεει τίποτα?
Εμένα δε μου φταίει τίποτε. Τα δικά μου προγράμματα λειτουργούν θαυμάσια' date=' εσύ όμως λες ότι έχεις πρόβλημα.μόνο τα κρακαρισμένα που χρησιμοποιούσα σου φταίνε ???
Ευχαριστώ, να' σαι καλά.Αν εσύ λοιπόν είσαι τόσο μάγκας που σε όλη την πορεία σου χρησιμοποιείς μόνο γνήσια,ΜΠΡΑΒΟ!!!
Αν μπαίνατε (ορισμένοι) για να μάθετε καλά θα ήταν. Δεν κοιτάς τα παλιότερα ποστ σου όπου πρότεινες πειρατικά τράκερς σε άλλα μέλη του φόρουμ. Δεν αφήνεις τα σάπια λέω εγώ. Πήρες Μακ (σιγά μη το έμαθες εδώ μέσα αυτό...) πήρες και προγράμματα και τώρα θαλασσοπνίγεσαι και τι κάνεις... απλά γκρινιάζεις λες και φταίω εγώ. Που να σου τα είχα προτείνει κιόλας...Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση...δεν έχεις το δικαίωμα να το παίζεις Χριστός σε ένα φορουμ που μπαίνουμε για να μάθουμε...Πήγαινε σε καμια εκκλησία κυριακή πρωί να κάνεις κήρηγμα!!!
Γιατί να μη σου τη λέω; Σε εμένα τα έδωσες;έδωσα κάποιες χιλιάδες ευρώ για γνήσια προγράμματα και θα μας τι λές κιόλασ???

Είπαμε' date=' συζητάμε κάμποσοι, αλλά μόνο εσύ έβγαλες σύνδρομο κατωτερότητας.κοίτα τον δίκο σου τον απαλό λώκο και άσε τους άλλους...έμαθες με γνήσια κ ξαφνικά είμαστε όλοι κατωτεροί σου???σώπα ρε φίλε...
Γκρινιάρηδες με τα σπασμένα, γκρινιάρηδες και με τα γνήσια, θα ήταν μία πιο σωστή διατύπωση.Μαλάκες με τα σπασμένα , μαλάκες και οταν τα πέρνουμε γνήσια....
Υπάρχει λύση. Χάρισέ τα σε άλλα μέλη του φόρουμ και εσύ γύρνα στα σπασμένα. Ειδαλλιώς ευχαρίστως θα ερχόμουν αλλά έχω ορκιστεί να μην πουλήσω ποτέ υπηρεσίες σε μέλη του φόρουμ.¶κου εφιαλτική ασχετίλα...έλα να τα βάλεις εσύ καλύτερα που έχω γεμίσει με μαλακισμένα usb όλες τις θύρες για το βίτσιο κάποιων εταιρειών !!!
Υ.Γ. : Αν είχες ξοδέψει το χρόνο σου να μας πεις και τι ακριβώς έχει συμβεί αντί να γράφεις λιβέλλους, μπορεί και να σε είχαμε βοηθήσει αν μπορούσαμε. Αλλά είναι για να επιβεβαιωθώ ότι δεν μπαίνετε καθόλου-μα-καθόλου για να μάθετε. Καλοφάγοτο το μήλο.