Βαρβατίλα!aris 17561 είπε:Για να σας δω τωρα...
Πότε πήρες χαμστεράκι ρε τρελέ?? ;D
Και μετά εγώ είμαι ντίντης... :

Ps : είναι απίστευτο το κτήνος, να σου ζήσει!
Βαρβατίλα!aris 17561 είπε:Για να σας δω τωρα...
Φαντάζομαι το σκηνικό, ο κλέφτης πιάστηκε στα πράσα επειδή δεν μπορούσε να αντισταθεί στην επιθυμία του για ζουπηγμα. Σατανικό, ευφυές και συνάμα τρυφερό ;Daris 17561 είπε:Οχι οχι μην φαβαστε... Το εχω εκπαιδευσει για φυλακα και επιτιθεται μονο στους κλεφτες κιθαρων και ενισχυτων... !!!
Πάλι καλά που δεν της πήρες ενισχυτή... ;DΜου ζητουσε η δικια μου παιδι... Της πηρα σκυλι για να ησυχασει λιγο καιρο...
Ποιά? Αυτή που την "έριξες" στο αυτοκίνητο ακούγοντας "In Flames"? ;D ;D ;D ;Daris 17561 είπε:Μου ζητουσε η δικια μου παιδι... Της πηρα σκυλι
Η ίδια ...fusiongtr είπε:Ποιά? Αυτή που την "έριξες" στο αυτοκίνητο ακούγοντας "In Flames"? ;D ;D ;D ;D
Πρόσεξε αν σου ζητήσει σκυλί ..... μην της πάρεις παιδί. ;D ;D ;D ;D ;D
Ωραίος ο "σκύλαρος" Άρη.![]()
Αυτό θα πεί ζεν πρεμιέ, κάνει τους In Flames να σκούγονται σαν Barry White. ;D ;Dfusiongtr είπε:Ποιά? Αυτή που την "έριξες" στο αυτοκίνητο ακούγοντας "In Flames"? ;D ;D ;D ;D
Ε κατι τετοια λες και εχεις καρμα 4... Ακους εκει...theoctapus είπε:Υ.Γ. Παρακαλώ τους mods να διαχωρίσουν το θέμα για να μπορούμε να χαβαλεδιάσουμε χωρίς τύψεις (λες και μας σταμάτησαν ποτέ, αλλά λέμε τώρα ;D)
Αυτά ούτε για αστείο δεν τα λένε...theoctapus είπε:Πάλι καλά που δεν της πήρες ενισχυτή... ;D
Μην σε νοιάζει, έχω κάτι φωτογραφίες του ndnikola από πάρτυ στις αποκριές του '98, δεν θες να τις δείς, τον έχω στο χέρι ;D ;Daris 17561 είπε:Ε κατι τετοια λες και εχεις καρμα 4... Ακους εκει...
Το ξερουν οι μοντς οτι ακους nile να σε πανε στο -.... ( Η πικρια του μηδενοκαρματου :'( :'( :'( :'( )
Πρωταπριλια θα ειναι και θα σε δουλευει...theoctapus είπε:Μην σε νοιάζει, έχω κάτι φωτογραφίες του ndnikola από πάρτυ στις αποκριές του '98, δεν θες να τις δείς, τον έχω στο χέρι ;D ;D
Η τέλεια γυναίκα, είστε στο αυτοκίνητο, κάτω από τον έναστρο ουρανό μια δροσερή νύχτα του Απρίλη, την ρομαντική ατμόσφαιρα την έχουν αναλάβει οι Heaven Shall Burn και τότε εκείνη σου λέει χαμογελαστή "Αγάπη μου, θέλω ενισχυτή". ;D
εχω κ γω το non serviam κ satanas tedeum σε picture lp απο unisound αλλα καμμια γυναικα δεν εκτιμησε την αξια τους.... ;D ;D ;Dkwstas79 είπε:Στην περίπτωσή μου της κίνησε το ενδιαφέρον το The Mystical Meeting picture LP των Rotting Christ που κράταγα...Ενισχυτή μπορεί να μην πήρα, αλλά έχει κατανόηση.
Δεν είναι μετάλλου το κορίτσι μου ... Εγω έκανα καφρίλα με το που την γνώρισα . Δεν σημαίνει ότι έγινε και αποδεχτη η καφριλα. Απλα στο πρώτο ραντεβου όλες τα παραβλέπουν όλα ...Stoner Jackass είπε:Ναι παρακαλώ να διαχωριστεί το θέμα καθότι θα συνεισφέρω και γω τα μέγιστα στην συζήτηση.
Άρη χωρίς παρεξήγηση ,η κοπελιά θα αποτελεί εξαίρεση φαντάζομαι....εγώ όσες μεταλούδες γνώρισα με μια δεύτερη ματιά συνειδητοποίησα ότι ήταν δεν ήταν γυναίκες ;D ;D
ΑΝ όμως ήταν φορούσαν 3 κορσέδες αγορασμένους από τηλεμάρκετινγκ αφου είχαν δίπλες τύπου michelin ;D, μπότες και μπλουζάκι αγορασμένο από την Ηφαίστου με ιδρωμένη μασχάλη ;D ;D
Ναι αλλά είχαν πλούσιο εσωτερικό κόσμο.Stoner Jackass είπε:Ναι παρακαλώ να διαχωριστεί το θέμα καθότι θα συνεισφέρω και γω τα μέγιστα στην συζήτηση.
Άρη χωρίς παρεξήγηση ,η κοπελιά θα αποτελεί εξαίρεση φαντάζομαι....εγώ όσες μεταλούδες γνώρισα με μια δεύτερη ματιά συνειδητοποίησα ότι ήταν δεν ήταν γυναίκες ;D ;D
ΑΝ όμως ήταν φορούσαν 3 κορσέδες αγορασμένους από τηλεμάρκετινγκ αφου είχαν δίπλες τύπου michelin ;D, μπότες και μπλουζάκι αγορασμένο από την Ηφαίστου με ιδρωμένη μασχάλη ;D ;D