Πρόβλημα. Η θήκη μου βρωμάει τσιγαρίλα!

chris gti είπε:
Εμένα η μυρωδιά της κόλλας και του νίτρου μου αρέσει πολύ  ;)

Αντιθέτως, η τσιγαρίλα είναι αισχρή (αν και καπνιστής).

Top λύση ο "βιολογικός" καθαρισμός με ατμό σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

40 μόνοι μας-37 όλοι σας  
Καλά, και μένα μου αρέσει να μυρίζει λίγο νίτρο, αλλά στη συγκεκριμένη η μυρωδιά ήταν πολύ έντονη και ήταν ενοχλητική.

chris gti είπε:
Εμένα η μυρωδιά της κόλλας και του νίτρου μου αρέσει πολύ  ;)

Αντιθέτως, η τσιγαρίλα είναι αισχρή (αν και καπνιστής).

Top λύση ο "βιολογικός" καθαρισμός με ατμό σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

40 μόνοι μας-37 όλοι σας  
Δικος μου εισαι και εσυ  ;)

Παιδια.....Το προβλημα δεν ειναι το τσιγαρο ή ο καπνος αλλα ολη αυτη η βρωμια που καθεται στις τριχες ή στο εσωτερικο της θηκης και ειναι εκει επι τοσο καιρο και δημιουργει βακτυρια που στο κατω κατω ειναι και βλαβερα....οχι μονο για την θηκη  ;)

Μαντεψτε!

Χθες το βραδυ οπως καθομουν και φυσηξε λιγο αερακι μου ηρθε η οσμη του εξωτερικου της θηκης (μιας και ειναι κλειστη)..Εχει φυγει λιγο το αρωμα του απορρυπαντικου απ'τον ατμο..Αν και δε μυριζει πολυ τσιγαρο,μια μιξη αρωματος και καπνου την εχει.. >:(

-sfaxtis- είπε:
Μαντεψτε!

Χθες το βραδυ οπως καθομουν και φυσηξε λιγο αερακι μου ηρθε η οσμη του εξωτερικου της θηκης (μιας και ειναι κλειστη)..Εχει φυγει λιγο το αρωμα του απορρυπαντικου απ'τον ατμο..Αν και δε μυριζει πολυ τσιγαρο,μια μιξη αρωματος και καπνου την εχει.. >:(
Σε κανα μηνα (ή και παραπανω) πηγαινε την ξανα για καθαρισμο οπως εκανες και λογικα θα σταματησει να μυριζει.........Σιγα σιγα  :)

Ρε παιδιά ήμαρτον δηλαδή ... Δεν ξέρω γιατί δεν ακούτε ποτέ τις δοκιμασμένες και 100% σίγουρες λύσεις μόνο θέλετε να πληρώνεται . Αστην βρε αγόρι μου μια εβδομάδα στο μπαλκόνι ανοιχτή και δεν θα μείνει τίποτα ... Δηλαδή είναι δοκιμασμένο το συγκεκριμένο ουκ ολίγες φορές

Γιατί τόσο μπέρδεμα για κάτι τόσο με τόσο απλό ...

Μεσα δε μυριζει τιποτα..μοσχομυριζει μαλιστα! :P

Εξω ειναι το προβλημα..

-sfaxtis- είπε:
Μεσα δε μυριζει τιποτα..μοσχομυριζει μαλιστα! :P

Εξω ειναι το προβλημα..
Σου είπα τι πρέπει να κανείς ... Και μέσα που λες ότι μοσχομυριζει αν την κλείσεις για μια εβδομάδα θα ξανά βρωμισει αν έχει μείνει κατάλοιπο τσιγάρου . Μην δίνεις λεφτά . ΒΓΑΛΤΗΝ ΣΤΟ ΜΠΛΚΟΝΙ και θα με θυμηθείς ... 3 μέρες ...

messalion είπε:
Τι στο μπαλκονι την ειχα για 4 μερες.
Αρη διαβασε και λιγο τι εχουν κανει και αλλοι....Εγω την ειχα 4 μερες εξω στο μπαλκονι ανοιχτη την θηκη και παλι μυριζε σαν πουστης.......

Μπορει αυτος ο τροπος που λες να εχει αποδειχτει σωτηριος αλλα σε καποιου βαθμου προβλημα.Αν το προβλημα ομως ειναι πιο εντονο τι κανουμε ? Εδω ερχεται το συγκεκριμενο θρεντ με διαφορες περιπτωσεις....Δοκιμαζουμε και λεμε τι και πως.....  ;)

messalion είπε:
Αρη διαβασε και λιγο τι εχουν κανει και αλλοι....Εγω την ειχα 4 μερες εξω στο μπαλκονι ανοιχτη την θηκη και παλι μυριζε σαν πουστης.......

Μπορει αυτος ο τροπος που λες να εχει αποδειχτει σωτηριος αλλα σε καποιου βαθμου προβλημα.Αν το προβλημα ομως ειναι πιο εντονο τι κανουμε ? Εδω ερχεται το συγκεκριμενο θρεντ με διαφορες περιπτωσεις....Δοκιμαζουμε και λεμε τι και πως.....  ;)
Υπάρχει χειρότερο από το να κατουυρώσει ο σκύλος σού στην θήκη ; Δείξε λίγο υπομονή . Αφήστε την 2 βδομάδες στον ήλιο ...

aris 17561 είπε:
ΒΓΑΛΤΗΝ ΣΤΟ ΜΠΛΚΟΝΙ και θα με θυμηθείς ... 3 μέρες ...
Δείξε λίγο υπομονή . Αφήστε την 2 βδομάδες στον ήλιο ...
Τι μεσολάβησε το μεσημέρι και άλλαξε η γνωμάτευση γιατρέ μου; ;D

Που να ήταν και Κυριακή σήμερα,μεταξύ σούβλας,τσίπουρου και ρετσίνας..

Θα σου λέγαμε να της βάλεις φωτιά και να την πετάξεις από την ταράτσα για

ακόμη πιο εγγυημένα αποτελέσματα.. ;D

Κανιμώθριος είπε:
Τι μεσολάβησε το μεσημέρι και άλλαξε η γνωμάτευση γιατρέ μου; ;D

Που να ήταν και Κυριακή σήμερα,μεταξύ σούβλας,τσίπουρου και ρετσίνας..

Θα σου λέγαμε να της βάλεις φωτιά και να την πετάξεις από την ταράτσα για

ακόμη πιο εγγυημένα αποτελέσματα.. ;D
Καλα αυτα τα ποσταρισματα τυπου fbi που καθησες τωρα ρε αθεοφοβε και σπαταλησες χρονο απο τοσα πραγματα που εχεις να κανεις ωστε να κανεις 2 παραθεσεις για να με βγαλεις και καλα αναξιοπιστο...

Παιδακια μου αμα θελετε να πληρωνετε τοτε εμενα μου περιτευει... Προφανως και αμα ειχε εμετο επανω η θηκη και δεν ξεμυρισε στο 3-4μηερο , τοτε αστην παραπανω... Το σιγουρο ειναι οτι αν την βαλεις στο ηλιο σε 3-4 μερες θα φυγει το οτιδηποτε... Εκτος αν μενεις στο πρωτο οροφο πανω στην πειραιως...

Αν δεις οτι η μυρωδια μενει αστην 1 βδομαδα... Αν συνεχιζει αστην 2 βδομαδες... Γενικα δεν υπαρχει περιπτωση να μην φυγει η μυρωδια... Μετα με ενα δεντρακι λυθηκε το προβλημα...

Το να κανεις καθαρισμους κτλ , δεν ειναι κακο... Ομως η θηκη κατω απο την γουνα εχει αφρολεξ... Αν λοιπον εχει ποτισει το αφρολεξ απο μεσα με καπνιλα , τοτε και βιολογικο να κανεις οκ θα πλυνεις την γουνα , θα μοιριζει μερικες μερες καλα , μετα ομως απο 2 βδομαδες οταν πλεον θα εχει φυγει η σαπουνιλα , θα αρχισει παλι να αναδυεται η μυρωδια του αφρολεξ οπου βρισκεται απο κατω... βγαζωντας την στον ηλιο θελει δεν θελει η θερμοτητα εισχωρει παντου , και εξατμιζεται... Αποψη μου δοκιμασμενη... Αν εχετε χρηματα πατε μια εκδρομη με το κοριτσι που αγαπατε... Μην ξοδευεστε τσαμπα... 4 αστερια εχω , λιγος σεβασμος !!! 8) 8)

aris 17561 είπε:
Υπάρχει χειρότερο από το να κατουυρώσει ο σκύλος σού στην θήκη ;
Υπάρχει. Να "ψεκάσει" ο γάτος σου μέσα.

Οποίος έχει γάτο με καταλαβαίνει... ;)

Άρη μου αγόρι μου δε καταλαβαίνουν την εμπειρία όταν μιλάει. Ανέβασε κάνα βίντεο στο YouTube να περάσεις καλύτερα το μήνυμα...

Το να εκπαιδεύσετε τα κατοικίδιά σας να μην κατουράνε όπου βρούν δεν το έχετε σκεφτεί, έτσι;  ;D

aris 17561 είπε:
Κοτζαμ αντρας 2 μετρα μου εχεις και γατουλα ? Αει σηχτηρι γεμισε ο κοσμος ντιντιδες... ;D
Αν δεν μας δείξεις φωτογραφίες από το ντόπερμάν σου εγω δεν πείθομαι.  ;D

theoctapus είπε:
Το να εκπαιδεύσετε τα κατοικίδιά σας να μην κατουράνε όπου βρούν δεν το έχετε σκεφτεί, έτσι;  ;D

Αν δεν μας δείξεις φωτογραφίες από το ντόπερμάν σου εγω δεν πείθομαι.  ;D
Κατσε τωρα θα σε φτιαξω εγω περιμενε...

Για να σας δω τωρα...

IMG_0010.JPG

Τίποτα στον κόσμο δεν λέει "άντρας" όσο το υγρό βλέμμα ενός κουταβιού.  ;D

Κατα τ' άλλα, 'ντάξει δεν υπάρχει. Ένα γκομενίστικο "αχου το" μου βγήκε, δεν το κρύβω.  ;D Απίστευτη φάτσα.

Συγνώμη, συνεχίστε.....

Η λυση ειναι 1

Αφου απο μεσα απο τη γουνα εχουν αφρολεξ και μυριζει....Προτεινω σε ΟΛΕΣ τις κατασκευαστριες εταιριες να χρησημοποιουν τσιμεντο.....

Υ.Γ. Αμα σε δαγκωσει αυτο παιζει να σου κοψει και................................

Μια παρανυχιδα.......

messalion είπε:
Η λυση ειναι 1

Αφου απο μεσα απο τη γουνα εχουν αφρολεξ και μυριζει....Προτεινω σε ΟΛΕΣ τις κατασκευαστριες εταιριες να χρησημοποιουν τσιμεντο.....

Υ.Γ. Αμα σε δαγκωσει αυτο παιζει να σου κοψει και................................

Μια παρανυχιδα.......
Οχι οχι μην φαβαστε... Το εχω εκπαιδευσει για φυλακα και επιτιθεται μονο στους κλεφτες κιθαρων και ενισχυτων... !!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back