Καλά το τι χρησιμοποίησαν οι Metallica στο studio και το κατά πόσο αυτά που διάβασες έχουν σχέση με την αλήθεια ελέγχεται...Και πάλι όμως δεν νομίζω να υπάρχει καλλιτέχνης που να χρησιμοποιεί μηχάνημα του εμπορίου έτσι όπως πουλιέται και σε εμάς...Όλα "πειραγμένα" είναι... :wink: Εδώ τα signature μοντέλα που βγαίνουν δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που χρησιμοποιούν οι καλλιτέχνες...Και πάλι όμως οι Μetallica στις τελευταίες περιοδείες τους με Diezel VH4 modded και Mesa Boogie παίζουν...

Κοίτα για μένα η λίστα που έγραψες δεν σημαίνει τίποτα...Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλή' date=' απλώς δεν μου αρέσει... 8)
Στο σχόλιο σου για το Heavy Metal πέρα από το οποιοδήποτε χιούμορ διακρίνω και κάποιο μικρό κόμπλεξ μήπως??
Και μάλλον μειοψηφία θα τους έλεγα τους fenderaδες nowadays... :wink:
Anyway, επειδή το topic είναι για αγαπημένα μας rig θα πω και το ιδιανικό rig για μένα:
-Διάφορες
Gibson Les Paul με EMG και PAF57 μαγνήτες
-Mesa Boogie Triaxis+2:90 Power Amp ή Diezel VH4 Full Stack
-Ένα καλό rack πολυεφέ και ένα CryBaby!!!

(και κάπου εδώ ξυπνάω από το όνειρο...

)
Αααα...και ατελείωτο headbanging!!! :twisted:[/quote']
μειοψηφία η vinatagαδες??! 8O :lol: μαλλον εχεις πολυ καιρό να επισκεφτείς τα charts.. :lol:
ε,οχι και να εχω κόμπλεξ με το χεβυ μεταλ (απλα θεωρώ oτι κατα το μεγαλύτερο μερος του,υπαρχουν & λαμπρες εξαιρεσεις,ειναι κακόγουστο & ποζεραδικο τιποτα παραπάνω & τίποτα παρακάτω,γουστα ειναι αυτα οπως λες και εσυ :wink: )