Αλέξη, με τα δεδομένα της σημερινής κοινωνιας, τα 40χιλ είναι πολλά για σπιτι, όχι για πρωτο αυτοκινητο. Εχεις μια οικονομική άνεση και μπραβο σου και μακάρι να την εχεις για παντα, και ακομα πιο καλά.
Αυτο που σου υπέδειξαν πολλοι (με πρωτο τον ez, που ειναι απο τους καλυτερους κιθαριστες στην Ελλάδα), είναι οτι ο μουσικος εξοπλισμος δεν ειναι στραγαλια, να ρωτήσεις πόσα παίρνεις με 3€*.
Ο μουσικος εξοπλισμός εξυπηρετει τις αναγκες της τέχνης και όχι αντιστροφα.
Δεδομένης της ηλικίας σου, και της προφανους απειρίας σου, είναι καλύτερα να διαθέσεις ενα πολύ μικρότερο ποσο (πολλοι εξαιρετικοί κιθαριστες που εχω παιξει, ειναι μια χαρα με κιθαρες των 500€ και αντιστοιχους ενισχυτές), μέχρι να μαθεις τι ακριβώς ζητάς.
Εδω έρχεται το ευλογο ερώτημα σου: Τι σας νοιαζει ρε μαστορια ποσα λεφτα θα δώκω εγω, απο την τσεπη σας θα τα βάλετε? Εγω για εξοπλισμο ρώτησα!
Απαντηση: Οχι δε θα τα βαλουμε απο την τσέπη μας, αλλα οι συναδελφοι σου κιθαριστες, μετα από χρονια εμπειριας και συλλογής γνώσεων, βλέπουν σε σενα ενα νεο συναδελφο, που θελουν να προστατεψουν απο τα δικα τους λάθη. Μερικοι ειναι μεγαλυτεροι σε ηλικια απο τον πατερα σου, οπότε μη παραξενευεσαι αν τους πιανει το πατρικο και λενε μια κουβεντα παραπανω. Ειναι οπως παλια οι μπαρμπαδες που αν καναμε μαλακιες στην παιδική χαρα, μας χωναν σφαλιαρες, και ας μη μας ήξεραν. Και μετα το μαθαιναν πατεραδες μας, και τις τρωγαμε και απο κει
Επίσης, εσυ πρώτος εθεσες θεμα χρημάτων, οποτε εσυ εστρεψες το βλέμμα ολων εκει. Θα ηταν πιο σωστο (που λεει ο λογος) να πεις "μαγκες ψαχνω εξοπλισμο για ρεμπετικο πανκ, τα λεφτα δεν ειναι θεμα". Ετσι θετεις πρωτα το προβληματισμο του εξοπλισμου.
Τωρα ειναι σαν να θετεις τον προβληματισμο οτι εχεις πολλά λεφτα και δεν ξερεις πως να τα φας.
*Πολυ μικρος ειχα παει σε ενα μαγαζι με ξηρους καρπους. Δειχνω στη θεια εκει κατι ψιλα που ειχα (παιζει να ηταν 20δρχ σύνολο

) και τη ρωταω τι παιρνω με αυτα? "Μυρωδιά" μου απανταει. Απο τότε εχω μια απεχθεια στις θείες. Δωσε μωρη μαλακω μια χουφτα σπορια στο 7χρονο, το σπιτι σου μεσα >

;D
marathon είπε:
...έχουμε πέραση σήμερα...στα άλλα forums...νέκρα!!!! ;D ;D
Ναι, αλλα προσφέρουμε και αρτο και θεαματα. Ενω οι αλλοι που πανε με τα λουκουμια.