Εφοσον με 1 κλικ βρισκεις τις πληροφοριες που θες εγω προσωπικα ΔΕΝ το θεωρω διαφημηση και γιατι το λεω αυτο....Εξηγουμαι παρακατωperipatitis είπε:Παντως σε φορουμ του εξωτερικου, ακόμα σε πολυ ειδικευμενα οπου τα προίοντα μπορει να τα φέρνει ενας σε ολη την ευρωπη, δεν εχω δει ποτέ να δινεται το λινκ καταστήματος με τετοια συχνοτητα.
Ειναι προφανεστατα διαφημηση. Εμμεση μεν, σιγουρα αποτέλεσμα συνηθειας αλλα παρ'ολα αυτα διαφήμηση.
Αλλωστε ο τόμαν δεν ειναι απαραιτητα πιο φθηνος ουτε απο το musicstore, ουτε απο αλλα δεκαδες ευρωπαϊκα καταστήματα αγγλιας, ολλανδιας κ.ο.κ !
Γιατι πολυ απλα φαντασου το σαν μια βαση δεδομενων ΜΕ κριτηριο τιμης.Βρισκω ΚΑΙ την τιμη αλλα ΚΑΙ πληροφοριες για το προιον.Εφοσον με ενδιαφερει θα περασω στην δευτερη φαση που ειναι να Googlarw το προιον για πιο......"βαθιες" πληροφοριες,και εφοσον καλυφθω και εκει και θελω να προχωρησω σε αγορα...Τοτε θα ψαχτω και στα Ελληνικα μαγαζια και στο musicstore οπως αναφερεις και στο DV και ΠΑΝΤΟΥ.
Ναι.....Στο τελος μπορει να το αγορασω απο το thomann αλλα στην φαση της αγορας το thomann ειναι ακομα αλλο 1 μαγαζι που μου εδωσε καλυτερη τιμη απο τα προηγουμενα που εψαξα...
Και αν θελεις ας μιλησουμε επι προσωπικου.Εχω να "Ψωνησω" απο το thomann πανω απο 4 χρονια και ξερεις γιατι ? Γιατι μπορω να βρω τις ιδιες και σε ΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις καλυτερες τιμες εντος Ελλαδος.Και φυσικα υπαρχει λογος γι'αυτο....Γιατι αν οι ΙΔΙΟΙ δεν ειχαν ανεβασει ψηλά τον αμανε δεν θα ψαχνανε τον πελατη με το τουφεκι.Εχω ακουσει σε τηλεφωνικη παραγγελια τον εξης διαλογο
Πωλητης - Το "ταδε" ? Μισο λεπτο να κοιταξω τι τιμη εχει
Πωλητης προς υπευθηνο (μαλλον) - Τακη ποσο να του πω για το "ταδε" ?
Τακης - Δες ποσο εχει στο thomann και πες του +30 ευρω
Go figure !!!
Βεβαια ΟΛΑ αυτα που λεμε ανηκουν σε αλλο θρεντ και ειμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ off topic αλλα μιας και το εθιξα πρωτος......