εννοειται, delay χωρις tap tempo=σκορδαλια χωρις σκορδο... ;D (ειδικα αν εισαι παικτης οπως...εγω και δεν το κλεινεις ποτε...)Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνηθίσω delay χωρίς τέμπο
...TΡOMEΡH διαδικασια... ;D...πρεπει να το κρατησεις πατημενο για 2 δευτερολεπτα!!ΚΟΠΟΣ μιλαμε οχι αστεια.. ;Dτο προβλημα με το digitch delay οτι χρειαζεται διαδικασια για να ενεργοποιησεις το tap tempo
ναι ομως δεν μπορεις να κλεισεις απευθιας το πεταλι. πρεπει να πατησεις 2 δευτερολεπτα παλι να σηκωσεις το ποδι και μετα να το ξαναπατησεις για να κλεισει.Superfunk είπε:...TΡOMEΡH διαδικασια... ;D...πρεπει να το κρατησεις πατημενο για 2 δευτερολεπτα!!ΚΟΠΟΣ μιλαμε οχι αστεια.. ;D
Μα...ΓΙΑΤΙ να το κλεισεις το ντιλεϊακι...?αστο εκει ανοιχτο, απο ηχο.... χωρις delay καλυτερα θα ειναι.... ;Dναι ομως δεν μπορεις να κλεισεις απευθιας το πεταλι
καλα ετσι κι αλλοιως αν ακουσεις τα delay της θα τα πεταξεις ολα τα πενταλακια... ;D (εδω εγω πεταξα Rockman Analog Echo & Roland RE-301... ;D)και ετσι καταληγουμε να παρουμε μια tonelab εεεεεε?
Aπό όσο γνωρίζω σε πετάλια που είναι true bypass ή που μπαίνουν σε true bypass λειτουργία όταν το επιλέξεις, αυτό συμβαίνει πάντοτε. Αυτός είναι και ο ορισμός του άλλωστε: το πετάλι παρακάμπτεται 100% από την είσοδο στην έξοδο χωρίς καθόλου bleed (και ως εκ τούτου χωρίς καθόλου wet). Πιο συγκεκριμένα, έχω δυο ψηφιακά ντιλέι που αφήνουν "χαλί" όταν τα απενεργοποιήσεις (εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία), αλλά δηλώνεται στα μάνιουάλς τους αδιαμφισβήτητα ότι δεν είναι πια σε true bypass λειτουργία. Όμως τον συνφορουμίτη δεν πιστεύω πως πρέπει να τον απασχολεί αυτό, εκτός αν τον ενοχλεί ένας συγκεκριμένος buffer από ντιλέι, oπότε μπορούμε να του προτείνουμε κάποιον άλλο.Superfunk είπε:στα μη true by pass πεταλια συμβαινει σχεδον παντα αυτο
στα παλια BOSS (DD2 & ολα τα αναλογικα) δεν συμβαινει,ουτε στα Ibanez (Αd9),τα ειχα και μου την εσπαγε παντα....Aπό όσο γνωρίζω σε πετάλια που είναι true bypass ή που μπαίνουν σε true bypass λειτουργία όταν το επιλέξεις, αυτό συμβαίνει πάντοτε.
ναι 100%comealot είπε:Μια ερώτηση:Σε αυτά τα πετάλια (Dl-8 και Dd-7,εκτός κι αν διαφέρουν σε αυτό το θέμα),εάν μπεις στο tap tempo mode,μετά χρειάζεται να βγεις (με 2 δευτερόλεπτα πάλι) για να μπορείς να το κλείσεις?
Κάτι τέτοιο κατάλαβα από αυτό που είπε ο bluezlick!
νομιζω οτι στην λειτουργια tap tempo το knob D.time βγαινει εκτος λειτουργιας.Και αν ισχύει αυτό,όταν βγεις από το tap tempo,κρατάει το τέμπο που έχεις θέσει η γυρνάει σε αυτό που δείχνουν τα knobs?