Προταση για soul-funk Μουσική

Ξεχασα να σου αναφερω πως εκτος απο ακουσματα ψαξε για βιβλια του Ross Bolton... Ο ανθρωπος ειναι μηχανη του groove. Οι ασκησεις του θα σε βοηθησουν πολύ στα ρυθμικά.

ΨΑΞΕ ΣΤΟ  YOUTUBE  ΚΑΙ ΑΚΟΥ TOMMY CASTRO! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ  FYNKOBLUES!META AKOY  CHIK,HUDSON COUNTY,CHARADE,YVONE FAIR,COOL & THE GANG,HEATWAVE...KΛΠ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ!ΜΗΠΩΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΤΕLE????xaxa!

bluesmaniac είπε:
ΨΑΞΕ ΣΤΟ  YOUTUBE  ΚΑΙ ΑΚΟΥ TOMMY CASTRO! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ  FYNKOBLUES!META AKOY   CHIK,HUDSON COUNTY,CHARADE,YVONE FAIR,COOL & THE GANG,HEATWAVE...KΛΠ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ!ΜΗΠΩΣ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΤΕLE????xaxa!
O Castro έχω την εντύπωση πως τείνει περισσότερο στο blues , πιο groovy ομως!! είναι ωραίος παίχτης,όσοι γουστάρουν τέτοια ακούσματα ισως 8α έπρεπε να τον τσεκάρουν!!!

Πολύ καλός 'οδηγός' για να μπεις στο κλίμα είναι και οι συλλογές 'Sampled'. Είναι διπλά CD νομίζω 5 τον αριθμό, με τα οποία θα συνηδητοποιήσεις και πόσο επιρρεασμένη είναι η σύγχρονη μουσική από τη Soul και Funk των 60'ς και 70'ς. Θα τα βρεις εύκολα, είναι αρκετά γνωστές κυκλοφορίες.   

αυτα τα jam clip του Ηλια με κολησαν με Funk....

λεπον διαβασα αρκετα Group κ ιδη τα ψαχνω αλλα θα θελα να μου πειτε μερικα πιο ροκ φανκ 70'ς φαση σε στυλ mothers finest

thanks!

οταν λες πιο ροκ δεν θες να υποθέσω ντίσκο-σόουλ πράματα μαζί με φάνκ αλλα θες κάτι που να προσεγγίζει ηχο φιούζιον?ροκ-φανκ-τζαζ ειναι για μενα η φιουζιον η καλή γι' αυτο λέω

PULP FUSION

συλλογη απο 8 cd με ροκοφακοτζαζο προσεγγισεις στο χρονολογικο οριο που θετεις

trigga είπε:
PULP FUSION

thank you master!  ;D

trigga είπε:
PULP FUSION

+1.000.000.000.000.000.000^2

Trending...

Νέα θέματα