- Πόντοι
- 16
Νομιζω κάποιο instrumental θα είναι ο.τι πρεπει.
Φίλε μου, γενικά δεν είμαι από τους κολλημένους.. Μου αρέσουν οι peppers αλλά βρίσκω τον frusciante άθλιο όταν σολάρει, γουστάρω maiden αλλά μου τη δίνουν οι ποζεριές του gers, ακούω theater αλλά δε μου αρέσει ο LaBrie (κι ας έχει η φωνή του έκταση 45,874 οκτάβες)...playloud είπε:Δεν κανω ΚΑΘΟΛΟΥ πλακα.
25 χρονια που τραγουδαω αυτο μου εχουν δειξει.
Αν σου αρεσουν οι REM και δεν σου αρεσει αυτο που διαβαζεις λυπαμαι αλλα δεν φταιω εγω
+1000NoIzY είπε:Αν κάνεις πλάκα, οκ.. Αν όχι, τότε φίλε ίσως πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω γιατί τέτοια μαργαριτάρια βγάζουν μάτι...
entaxi re dike mu pao paso,ante kai kali tyxi mages.... ;D ;Dspy είπε:Filaraki, o kalos tragudistis prepi na exi oktaves kai o kalos kitharistas prepi na ine grigoros. REGARDS ;D
1. Nικο, αλλη δουλεια δεν ειχαν ολοι, τον ετσι παρακολουθουσαν ε?Superfunk είπε:+1000
ημουν στο sound check στο Ολυμπιακο και ΟΛΟΙ (καμμια...100αρια roadies,ηχοληπτες και των 4 γκρουπ που επαιξαν,σκηνοθετες του MTV,παρουσιαστες...καθαριστριες....body guards ;D ;D) παθανε ΠΛΑΚΑ με τη φωναρα του Stripe & το ποσο in tune ηταν,προσωπικα δεν εχω ξαναματαδει τοσο τεχνικα αρτιο ροκ τραγουδιστη απο κοντα (και τα τραγουδια ειναι πολυ δυσκολα)
Αυτο ακριβως λεω,παθαμε πλακα και αποσυντονιστηκαμε...1. Nικο, αλλη δουλεια δεν ειχαν ολοι, τον ετσι παρακολουθουσαν ε?
δεν νομιζω.....2. Εχεις παει σε λαθος συναυλιες τοτε Smiley
David Coverdale, Ian Gillan, Paul Rodgers, Warren Haynes, Steve Winwood, Ricky Medlocke, Gregg Allman, Sammy Hagar, Ed Kowalczyk (απο τους "Live") κι εχω και καμμια 20αρια ακομη.... θες?Superfunk είπε:Αυτο ακριβως λεω,παθαμε πλακα και αποσυντονιστηκαμε...
δεν νομιζω.....(κοιτα μιλαμε για ΡΟΚ τραγουδιστες & ως τετοιο τον κρινω δεν μιλαμε για τραγουδιστες αλλων απαιτητικων και ανωτερων "τραγουδιστικα" ειδων (soul,funk,country,δημοτικα,original λαϊκα κτλ) οπου αν δεν εισαι τουλαχιστον Aretha Franklin ή Al Green τρως ξυλο...
,φυσικα και ειναι αστειος μπροστα σε τετοια μεγεθη αλλα ποιος ροκ τραγουδιστης δεν ειναι?)
Όχι ρε φίλε, δηλαδή τι άλλο θα ακούσουμε?playloud είπε:David Coverdale, Ian Gillan, Paul Rodgers, Warren Haynes, Steve Winwood, Ricky Medlocke, Gregg Allman, Sammy Hagar, Ed Kowalczyk (απο τους "Live") κι εχω και καμμια 20αρια ακομη.... θες?
Α, και ολοι οι υπολοιποι (οι συντριπτικα περισσοτεροι) ερχονται ΠΑΝΩ απο αυτον
Tο θεμα δεν ειναι "ποιος μπορει" αλλα "ποιος θα 'θελε"NoIzY είπε:Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πάντως πως κανένας από τους ''υπόλοιπους'' δεν μπορεί να τραγουδήσει R.E.M. όπως ο Stripe..