- Πόντοι
- 1
Καλημέρα!!!! Ζητώ γιά αλλη μιά φορά την βοήθεια σας!!! Εδώ και μέρες σκέφτομαι να αλλάξω τα δερματά. Θέλω αν γίνεται να μού προτίνεται κατι αξιόλογο και προσιτό! Ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά!!!!
πολυ σωστος για το πρώτο...να ρωτησω και εγω κατι τα ebony resonant βοηθουν στον πιο βαθυ classic rock hard rock ήχο ή ειναι θεμα ''ομορφιας''kapdrums είπε:....ναι αλλα απο κατω???σπανιως ακουω ντραμερς να συζητανε για τη ρεσοναντ σαιντ!!!!παιδια σορυ αλλα ο ηχος ειναι αποτελεσμα και τον δυο μεμβρανων....ειδικα ομως στον τονο και στην διαρκεια η απο κατω μεμβρανη παιζει μεγαλυτερο ρολο!!!και θελουν κι αυτες αλλαγη,ενταξει δεν τρωνε ξυλο οπως οι μπατερ αλλα καπου εκει στο 8μηνο(αν παιζετε καθε μερα)ριχνετε ενα τσεκαρισμα...απο την αλλη ο γραφων αφηνει τις μεμβρανες του πανω στα τυμπανα για πολυυυυυυυυυυ καιρο!αν το δερμα δεν εχει σοβαρο προβλημα π.χ. βαθουλωμα απο μπαγκετια....εχω ταμπουρο το οποιο χρησιμοποιω λαιβ του οποιου τα δερματα ειναι πανω 4 χρονια!!!!οχι δεν ειμαι σπαγγος...μ'αρεσει ο παλαιωμενος ηχος!
και κατι ακομα...οι μεμβρανες πιν στραιπ ΔΕΝ ειναι λαδιου,τελεια.
Με τι τυμπανα παιζεις?beeros05 είπε:τα ξερω αυτα τα δερματα σχεδον απο τη μερα που ξεκινησα να παιζω...ευτυχως ειχα καλους ανθρωπους γυρω μου να με κατατοπισουνε