προσπαθώ να γύφτω. Αδιαφορία (κάλυψη)

blue

Παροιμυώδης
Πόντοι
798
αυτό το κομμάτι και μερικά άλλα τέτοια τα παίζω λάιβ εδώ και κανα 2 χρόνια, οπότε σκέφτηκα οτι είναι καιρός να τα μάθω.

Ετσι έβαλα να τα ηχογραφήσω για να δω πόσα αξίζω. Έκανα 400 takes, είδα οτι δεν τό ΄χω και αυτό τον καιρό βλέπω σειρές. Γενικά game of thrones δεν τρελλαίνομαι, αλλά μ' αρέσει όταν έχει δράκους. Τελευταίο επεισόδιο πολύ μούφα, οπότε έκανα 1_take_opws_bgei και το ανεβάζω.

C;axnv piiknotiko pou pianei nuances k kobei la8i. Pro tools isws?

Το μπάκινγκ το βρήκα από τον κύριο Wrembel: http://stephanewrembel.com/lessons/

indif_proxeirodouleies.mp3

Attachments

Σταμάτα να βλέπεις σαπουνόπερες (άκου εκεί, γκέιμ οφ θρόουνς...), παίξε καμιά κιθάρα και σταμάτα να ψαρεύεις κομπλιμέντα - "δεν το 'χω" και πίπες. Άη Σιχτήρ (μεγάλη η χάρη του) με σύγχυσες!

Πάρε δυναμικό (κιουμπέης), το πυκνωτικό (προτούλς) πιάνει νιούανσες αλλά τονίζει τα λάθη...  

Απο λαθη και τετοια δεν κατεχω διοτι ειμαι ολος ενα σκετο λαθος,ο ορισμος του μη σου πω,αλλα ολα κι ολα,γυφτεις ομορφα!

(Φυσικά) δε γνώριζα το original. Μου άρεσε και το original και η κάλυψη. Σχεδόν δε μου έλειψε δίκαση φαντάσου.  :-*

Δύο απορίες με τρώνε ωστόσο.

1η: Ακούμε γύφτικη; Νομίζω ναι. Κακώς δε την έχω χαϊδέψει.  :D

2η: (Μη με πείτε ψείρα). Τύπος/μέγεθος χορδών και πένα, τί;

Haris είπε:
Σταμάτα να βλέπεις σαπουνόπερες (άκου εκεί, γκέιμ οφ θρόουνς...)
είδα και όλες  τις ταινιες του Statham. Κι αυτή με την μπαταρία.

γυφτεις ομορφα!
ευχαριστώ, προσπαθώ.

1η: Ακούμε γύφτικη; Νομίζω ναι. Κακώς δε την έχω χαϊδέψει.  :D

2η: (Μη με πείτε ψείρα). Τύπος/μέγεθος χορδών και πένα, τί;
όχι, μεγαλοαστή ;D

Gitane D-500 με αλλαγμένη γέφυρα (φιλτροχοάνη-πρόγραμμα-τελικό), χορδές 11άρες D' Augustine, πένα Wegen άσπρη

Έχεις τόσο μεγάλες μπάλες φίλε...

630683.jpg

Όσο παίζεις γιουκαλίλι είσαι καλός, αλλά τα χαλάς όταν μπαίνει η παραμόρφωση λόγω digital. Είσαι για λάμπα φίλος.

Θα με μάθεις κι εμένα;

Πού πα ρε Καραμήτρο να γύφτεις με άσπρη πένα; Τίποτα δεν ξέρετε πια; Τσκ, τσκ, τσκ...

Ένας Grappelli σου λείπει κι έφυγες για μεγάλα πράγματα .

Μπράβο ,μου άρεσε πολύ !

Το πρόβλημα νομίζω είναι πως το μουστάκι σου δεν είναι όσο τσιγκελωτό απαιτεί το άσμα σε κάποια σημεία. Με λίγα λόγια, πατάτα θα αγόραζα από σένα, δίχως αμφιβολία, αλλά θα σου έκανα επίμονο παζάρι στα χαλιά.

Ευχαριστώ για τις ακροάshεις

Haris είπε:
Πού πα ρε Καραμήτρο να γύφτεις με άσπρη πένα; Τίποτα δεν ξέρετε πια; Τσκ, τσκ, τσκ...
την βάφω χρυσή αλλά ξεβάφει

Ένας Grappelli σου λείπει κι έφυγες για μεγάλα πράγματα .

Μπράβο ,μου άρεσε πολύ !
ευχαριστόου. Από μεγάλα πράγματα προσπαθώ να παρω μια τηλεόραση από τον περασμένο Φεβρουάριο. Δεν.

Το πρόβλημα νομίζω είναι πως το μουστάκι σου δεν είναι όσο τσιγκελωτό απαιτεί το άσμα σε κάποια σημεία. Με λίγα λόγια, πατάτα θα αγόραζα από σένα, δίχως αμφιβολία, αλλά θα σου έκανα επίμονο παζάρι στα χαλιά.
παίζω πανκ, βλέπεις γιουροβίζιον.

Ωραίος!
θένκγιου :)

Θα με μάθεις κι εμένα;
όταν μάθω κι εγώ. Με το εφ' άπαξ δλδ.

Τεράστιο μπράβο και απο μένα.

Αυτος που κλείνεται μεσα, χάνεται  απο ολους και ολα και Προσπαθεί  ,

στο τελος βγαίνει παντα νικητής .Και δικαίως βλεπει τα λάθη (που οι αλλοι δε περνουν χαμπαρι)  γιατι Η Λεπτομερεια Κανει Τη Διαφορά  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

WOW που θα λεγε κ ο Βαρουφακης . ;D

Respect και Μπραβο . :)

Και κοψε τις σειρες .

Καλυτερα τα πας με τα καρπουζια  :D

ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο και τα καλά σας λόγια.

@THEOD: οτι

THEOD είπε:
Η Λεπτομερεια Κανει Τη Διαφορά
είναι αυτό που καταλαβαίνω κι εγώ, γι αυτό και συνειδητοποιώ οτι σε τόσο δύσκολα πράματα (για μένα έστω) είναι εκτός επιλογών να περιμένω να έχω τη λεπτομέρεια του Debarre ή τέτοιων τεράτων. Ευχαριστώ πολύ για τα πολύ ενθαρρυντικά λόγια, απαντώ ειδικά σε αυτό γιατί τυχαίνει να είναι πολύ σύμφωνο με τις προσφατες ανακαλύψεις μου :)

Ειδικότερα, όταν τα παίζω με άλλον άνθρωπο (ακκορντεόν), πιστεύω οτι είμαστε πιο συχνά "μαζί", γιατί παρακολουθούμε ο ένας τον άλλο (χωρίς να ακολουθούμε κάτι σταθερό), όμως αυτό δίνει την ψευδαίσθηση οτι παίζουμε καλά, ενώ αν κάποιος χορέυει βαλς, φαίνεται οτι τον μπερδεύουμε, αφου πχ κρατάμε τις παύσεις όσο μας βολεύει.

Σε άλλη περιπτωση, όταν παίζω μαζί με το cd νομίζω οτι είμαι ο Debarre, απλά επειδή ακούω αυτό που θα έπρεπε να παίζω ;D, με το οποίο όμως δεν συμφωνούν τα χέρια μου, και αυτό φαίνεται στην προσπάθεια της μια κι έξω ηχογράφησης.

Τεσπά, ευχαριστώ και πάλι όλους, με το κατάλληλο θράσος θα ανεβάσω κι άλλα :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back