Καλώς (ξανά)ήλθες! Καλή συνέχεια!gkou είπε:Ναι, βρε παιδιά, δε θα κολλήσουμε εδώ τώραΓια να δούμε τι ..θα βγει η νέα κάρτα ήχου, αν και έχει καλές συστάσεις από φίλους μουσικούς. :
![]()
Και...-ταρα-ταραααα-...αποδεικνυεται περιτρανα,gkou είπε:Δε θέλω να καταντήσω γραφική (αν είναι να φύγω ,δε θα το δηλώσω ;D) αλλά μετά από μία σύντομη κουβεντούλα με τον jazzjoker και με τον άντρα μου αργότερα, καταλήξαμε στο ότι αυτό που μου χρειάζεται είναι μία καλή καρτούλα ήχου και την όρεξή μου για τραγούδι, αφού οι κριτικές παντός είδους είναι απαραίτητες για να προχωράμε σωστά!Οπότε, συνεχίζω.![]()
Εγω θελω να καταντησεις γεωγραφικη,Δε θέλω να καταντήσω γραφική
Το αποτελεσμα μετραει...audiokostas είπε:Καλά δεν τα αφήνεις όμως αυτά και να ανεβάσεις το κομμάτι γιατί ράβε ξήλωνε άλλο κομμάτι θα βγει τελικά ;
Το σκισες....
Aααα..,αυτο!..ειναι ο ορισμος της σημερινης ποπ συνθεσης... ;Dgdevelek είπε:τα φωνητικά στο κουπλέ ως επί το πλείστον είναι ένα μουρμουρητό... και το ρεφραίν (που κι αυτό περιέχει μουρμουρητό!) περιλαμβάνει μια απλούστατη, μη-απαιτητική μελωδιούλα ???
Ουτε εγω...αγνωσται αι βουλαι της Τζι... ??? ;Dβρίσκω πως σωστά αποδόθηκε το κομμάτι αλλά δεν βλεπω τη σκοπιμότητα
Εμενα μ'αρεσει η "ηθικη αμοιβη"!μου άρεσε πολύ το οργανικό μέρος![]()
Απ'αυτη τη μουρμουρα ειναι ομως γεματη ολη η μουσικη σκηνη,Θα προσπαθήσω ως το τελικό στάδιο να το τροποποιήσω λίγο, να σπάει αυτή η ..μουρμούρα ;D
Επιεικη σε βρισκω!Πολυ λιγοτερο reverb θα προτιμουσες... ;DΘα προτιμούσα νομίζω λίγο λιγότερο Reverb και περισσότερα μπάσα (ή λιγότερα ψηλά) στη φωνή (στην αρχή κυρίως).
+ 1 κουπλε!...Εγω δεν ακουω να κανεις λαθος!Α, και μιάζει σαν να μη σου φτάνουν οι ανάσες και να "ζορίζεσε" στα πρώτα κουπλε (ίσως να κάνω και λάθος).
Τhx!Πάντως δεν μπορώ να πω ότι δε μου άρεσε. Ενδιαφέρουσα διασκευή και πιστεύω ότι μπορεί να βγεί κατι πολύ καλό.
άπειρα τραγούδια υπάρχουν χωρίς μουρμούραyann είπε:Απ'αυτη τη μουρμουρα ειναι ομως γεματη ολη η μουσικη σκηνη,
απο το "κανονικο" ραπαρισμα,μεχρι το "πεζο" της Kerren!![]()
Το 'χουν ρίξει στις μπύρες.gkou είπε:Α, κι εγώ θα ήθελα να πω το Summer wine, αλλά δε βρίσκω συνοδό! :-\
και σφυρανε αδιαφορα...κατι θα ξερουν αυτοι... ;DNestoras είπε:Το 'χουν ρίξει στις μπύρες.
Ευτυχως....Α, κι εγώ θα ήθελα να πω το Summer wine, αλλά δε βρίσκω συνοδό! :-\
Σωστο κι αυτο...άπειρα τραγούδια υπάρχουν χωρίς μουρμούρα
από το παλιό "summer wine" που είχα προτείνει ως φρέσκες duffy & winehouse & alanis και και και...
υπομονή να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε ;D ούτε καν με έχετε ακούσει ακόμηgkou είπε:Χεχε, βρέθηκε συνοδός (gdevelek 8)) .
Εγω σε προτιμω σιγουρα απ' τον ακατανομαστο αυτοκτονιστη... 8)gdevelek είπε:υπομονή να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε ;D ούτε καν με έχετε ακούσει ακόμη![]()