Μα αυτό είναι που λέω! Αν της αρέσει τότε ΚΑΝΕΙΣ δε θα έπρεπε να μπορεί να την σταματήσει, και αυτή είναι η πρότασή μου, άλλωστε. Αν το διαβάζει ειδικά: Να συνεχίσει να κάνει το κέφι της, και να είναι ανεξάρτητη απ'όλους τους... να μην πω ξανά, που υπάρχουν στον κόσμο!gdevelek είπε:σκοπός είναι να μη σταματήσει κάτι που τόσο της άρεσε επειδή κάποιος ή κάποιοι της τη σπάσανε, το αν θα μάθουμε τι έγινε ή όχι είναι δευτερεύον και τριτεύον
Τι πήγες ρε κορίτσι μου και εσύ σε άλλα forums... o Yann σε παρέσυρε?gkou είπε:Θέλω να τονίσω ότι στο παρόν φόρουμ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ κανείς να με βρίσει ή ο,τιδήποτε άλλο
Εμ,...αφου μονο εδω γραφει?marathon είπε:Και καλά, ο Yann ήρθε εδώ να ξεσπάσει? Ρε Yann πάς καλά? Μήπως θές επείγουσα μπυροποσία? ;D ;D
Ειναι αληθεια οτι ειναι παρασυρτικος τυπος ο μπαγασας... 8) ;D ;D ;DΤι πήγες ρε κορίτσι μου και εσύ σε άλλα forums... o Yann σε παρέσυρε?
Η αλήθεια είναι οτι η τέχνη είναι σκληρή .gkou είπε:Αγαπητοί μου φίλοι, δεν συνηθίζω να το "σκάω" από πουθενά και για κανέναν απολύτως λόγο...
Θα ήθελα λοιπόν, να σας αφήσω λίγες λέξεις για μένα, πριν αποχωρήσω οριστικά από το χώρο αυτό αλλά και από όλα τα μουσικά sites ,γενικά. Γνωρίζετε για μένα ότι είμαι ήδη 36 χρονών, άσχετη από νότες, μαθήματα φωνητικής κ.λπ. Δεν έχω καν τον χρόνο να το προσπαθήσω περαιτέρω, αφού είμαι ήδη μητέρα δυο παιδιών, με πολλές πολλές υποχρεώσεις. Ηχογραφούσα με την κάρτα του λαπτοπ μου, ένα φτηνό μικρόφωνο και το Cubase ( που τι να μου κάνει κι αυτό...) ΑΛΛΑ και με την ψυχούλα μου. Αυτή με καθοδηγούσε πώς να πω, τι να πω, τι να γράψω...Όταν επιχείρησα για πρωτη φορά να παρουσιάσω δείγμα από τη δουλειά που εντελώς ερασιτεχνικά είχαμε φτιάξει, είχα φάει στην κυριολεξία ντομάτες ;D. Δεν το έβαλα κάτω όμως, δεν μου έκαναν εντύπωση τα όποια θετικά σχόλια, αφού τα εξέλαβα ως τύπους ευγενείας, μελέτησα πολύ προσεκτικά τα αρνητικά και συνέχισα.Ένιωθα τόσο γεμάτη που μπορούσα να κάνω αυτό που από παιδί ήθελα, που τίποτε δε με σταματούσε!
Στη συνέχεια όμως,άρχισα να έρχομαι αντιμέτωπη με ..σχεδόν απειλητικές συμπεριφορές απέναντί μου , υβριστικά πμ (υπάρχουν μέλη και εδώ που γνωρίζουν την όλη υπόθεση) του τύπου "Τι θες εσύ και τραγουδάς, μόνο γλύφεις, έχεις χάσει το τραίνο, είσαι μία ανώριμη σαραντάρα, ατάλαντη" και πολλά πολλά άλλα. Άρχισα να πικραίνομαι και να βλέπω ότι αυτό που εγώ λάτρευα, πραγματικά ότι μόνο ενοχλούσε αλλά οδηγούσε και σε περίεργες συμπεριφορές κάποιους . Λες κι εγώ πήγαινα για τραγουδίστρια και θα έτρωγα το ψωμί κάποιου άλλου...
Τέλος πάντων, έγιναν και άλλα και τελευταία ένιωσα τόσο μα τόσο άσχημα, που σκέφτηκα ότι δεν αξίζει να χαλιέμαι ψυχολογικά για πράγματα που δεν μπορώ να κατανοήσω κι ότι είναι καλύτερα να απέχω.
Θέλω να τονίσω ότι στο παρόν φόρουμ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ κανείς να με βρίσει ή ο,τιδήποτε άλλο κι αυτό είναι προς τιμήν του Yameth και των συνεργατών του.
Χάρηκα πάρα πολύ γιατί γνώρισα εδω μέσα σπουδαίους μουσικούς και λυπάμαι που άφησα στη μέση όμορφες συνεργασίες.
Κάποιοι οι οποίοι είναι μέλη και εδώ, είχαν την.."μαγκιά" να το πω ,"εξυπνάδα" ,να με ενοχλούν αλλού
Η φυγή μου έχει να κάνει με την απογοήτευσή μου τον τελευταίο καιρό και τις περιορισμένες πια αντοχές μου απέναντι στην κακία και το κόμπλεξ ορισμένων. Όχι με το νόιζ πάντως, σαν σύνολο ή σαν μουσικό φόρουμ.Αυτό με οδήγησε και στην απόφαση να τα παρατήσω όλα .
Σας ευχαριστώ όλους πάρα μα πάρα πολύ και χάρηκα για όσο συνυπήρξαμε και όσο γνωριστήκαμε!
Θα ξαναπώ, κάτι που είχα πεί και σε προηγούμενες αποχωρήσεις (με το Ταο και το λεμονάτο)... Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τον Ιντερνετικό κόσμο με τον πραγματικό.yann είπε:Η G, ειναι η αφορμη που γραφω οτι γραφω,το προβλημα ειναι συνεχες και συμβαινει σε πολλους...(και σε ολους τους τομεις...)
Και ετσι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι,..οχι ομως πως ειναι πραγματι ετσι!marathon είπε:Θα ξαναπώ, κάτι που είχα πεί και σε προηγούμενες αποχωρήσεις (με το Ταο και το λεμονάτο)... Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τον Ιντερνετικό κόσμο με τον πραγματικό.
Ότι σοφότερο έχω ακούσει......yann είπε:Και ετσι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι,..οχι ομως πως ειναι πραγματι ετσι!
Καποιοι απλως ΔΕΝ εχουν αληθινη ζωη,και την ψαχνουν στο ιντερνετ...
Αυτοι να το βαλουν αυτο καλα μες στο κεφαλι τους,
γιατι η "ιντερνετικη" ζωη μπορει να εχει σοβαρες "παρενεργειες" στην πραγματικη!
(πχ. καταθλιψη λογω απορριψης απο καποιους στο ιντερνετ,συμβαινει συνεχεια!! )
Autotunes??? ;D ;D ;D ;Dstudio54GR είπε:β) Το 1983 έδινα εξετάσεις για να τελειώσω πιάνο κλπ και στις τελικές του Solfez η καθηγήτριά μου μου είπε ότι είμαι φάλτσος..... Της έδωσα μιά πρόσκληση να με ακούσει το ίδιο βράδυ που είχα συναυλία..... και ήρθε, με άκουσε και μου έδωσε συγχαρητήρια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και όμως υπήρχαν...απλά ήμασταν πολύ μικροί και χαζοί για να τα ξέρουμε ή δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε...Θυμάμαι το 1977 που είχα αγοράσει τη Black Beauty για 44.000 δρχ, δίπλα της υπήρχε και η Roland Synth που έκανε 140.000 δρχ...όσο ένα διαμέρισμα στη Κυψέλη!!!!studio54GR είπε:Ναι.... το 1983 είχε τέτοια μαραφέτια....
Μπράβο Marathon. Έτσι, να μιλάμε σιγά σιγά με δραχμές να το συνηθίζουμε ξανά....marathon είπε:Και όμως υπήρχαν...απλά ήμασταν πολύ μικροί και χαζοί για να τα ξέρουμε ή δεν μπορούσαμε να τα πληρώσουμε...Θυμάμαι το 1977 που είχα αγοράσει τη Black Beauty για 44.000 δρχ, δίπλα της υπήρχε και η Roland Synth που έκανε 140.000 δρχ...όσο ένα διαμέρισμα στη Κυψέλη!!!!
;D ;D ;DJazzjoker είπε:Μπράβο Marathon. Έτσι, να μιλάμε σιγά σιγά με δραχμές να το συνηθίζουμε ξανά....
yann είπε:Τερμα λοιπον οι πληροφοριες απο μενα (στην οργανοποιϊα αναφερομαι,η οπου αλλου φανηκα χρησιμος,και τωρα εννοω το noiz,ειναι και εδω μεσα τα ιδια ζωα) αφου αποφασισα να μην μοιραζομαι πλεον οσα ξερω,
αλλα...να κοροίδευω και να γελαω με εσας που ΔΕΝ τα ξερετε
ΥΓ. +1 στη διατύπωση του THEOD. Προσθέτω οτι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να προσδιορίσει σε εμάς τι είμαστε.Κανένας "μεγάλος" δεν έχει κράξει ποτέ κάποιον "μικρό", αντίθετα οι μικροί φαγώνονται στον μικρόκοσμό τους και κανείς δεν νοιάζεται για το τι συμβαίνει εκεί.Ειναι αλλο ενα ελληνικο φαινομενο:
Οταν δεν ξερεις κατι που ξερουν αυτοι,σε θεωρουν μαλακα...![]()
Απο μερους μου,κανενας εκνευρισμος!blue είπε:- το τι γινεται σε άλλα μουσικά φόρουμ (εκτός από το cosmopolitan ;D) δεν με απασχολεί καθόλου, μάλιστα με ενοχλεί να συζητάμε με εκνευρισμό στο noiz τι έγινε αλλού. Δηλαδή ποτσ γκένεν να την πληρώνει το noiz και τα μέλη του για κάτι που ειπώθηκε σε άλλο χώρο ???
Και ετσι πρεπει να ειναι ο modul-Δικαστης Dread! ;Dγενικά επιτρέπω σε κάποιον θυμωμένο να χώνει ακόμα και όταν έχει άδικο,
επιβάλλεται μια ροκιά "here I go, again on my own... going down the only road I've ever known..."gkou είπε:Οπότε, συνεχίζω.![]()