θεωρω τον τιτλο του θεματος καπως τραβηγμενο. συνεπαγωγικα και με μαθηματικη λογικη οντως κατι τετοιο θα ισχυε, αλλα μια και καθεις κρινεται απ τα λεγομενα του και τα πεπραγμενα του, το θεμα μαλλον αφορα τον ζακ στεφανου και οχι την ερτ.
απο κει και περα, παροτι ειναι οντως αστειο να δηλωνεις τετοιες ανοησιες οπως εκανε ο ζακ στεφανου, προσωπικα στα λογια του ακουω τους φιλους μου, τους γνωστους μου και πολλους αλλους. η αποψη του στεφανου ταυτιζεται με την επικρατουσα αποψη του μεσου ατομου της ηλικιας του.
οπως και να χει, χωρις να θελω να θιξω το ατομο που ανοιξε το θεμα αυτο, θεωρω οτι εχουμε παραασχοληθει με τη χρηση πειρατικου λογισμικου.
απο κει και περα, παροτι ειναι οντως αστειο να δηλωνεις τετοιες ανοησιες οπως εκανε ο ζακ στεφανου, προσωπικα στα λογια του ακουω τους φιλους μου, τους γνωστους μου και πολλους αλλους. η αποψη του στεφανου ταυτιζεται με την επικρατουσα αποψη του μεσου ατομου της ηλικιας του.
Και συ λαμπρο εχεις αποφασισει οτι θα πρεπει να τη βοηθησεις σε αυτο???lambrosgg είπε:καλα το κάνει, δίκιο έχει. Τώρα το νιώσατε? ΟΥΑΟΥ ΣΥμφέρει τη microsoft να έχει το 90% της αγοράς και ας είναι το 50% σπασμένα!
οπως και να χει, χωρις να θελω να θιξω το ατομο που ανοιξε το θεμα αυτο, θεωρω οτι εχουμε παραασχοληθει με τη χρηση πειρατικου λογισμικου.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: