- Πόντοι
- 16
8 track simultane recording possible
menelaos είπε:Ωραία. Άρα κι εγώ που θέλω να ακούω το cd σου αλλά δε μπορώ να διαθέσω 15€ έχω κάθε δικαίωμα να το κατεβάσω. Συμφωνείς υποθέτω;
και χωρίς να λάβω υπόψιν τις παραμέτρους 8 χρόνια μετά (σήμερα δηλαδή).Γιατί όταν ήμουν 16 και πήρα τη πρώτη μου κάρτα ήχου, δεν είχα 250.000 δρχ. για να αγοράσω tο logic. Και καμμιά emagic τότε δεν μου έδινε την δυνατότητα να ηχογραφήσω με μια home έκδοση των 30.000 δρχ.
Say no more ! Παιδια, μετα απο αυτο εχω να πω πως εκανε μια τρελα ο ανθρωπος στα 16 του που το αιμα του εβραζεzakstefanou είπε:...
Ως χρήστης linux (ubuntu μάλιστα)
...
Ok, κατανοητές πλήρως οι απόψεις σου, απλά άλλο κατάλαβα από αυτά που είπαν για την εκπομπή. Και προφανώς η κριτική μου ήταν εξ αρχής σε αυτή τη βάση. Θα ζητήσω λοιπόν συγνώμη, καθώς προφανώς οι απόψεις σου δεν είναι αυτές με τις οποίες διαφώνησα (και φυσικά συνεχίζω να διαφωνώ). Συγνώμη λοιπόν.zakstefanou είπε:Προτιμώ να μου στείλεις ένα e-mail και να σου στείλω ένα link με το upload που έχω κάνει στον server μου. Γενικά δεν προτιμώ να τα κατεβάσεις, γιατί κάποιος ηλίθιος θα τα έχει ριπάρει στα 192 με κάποιο αδιάφορο plugin. Εγώ χρησιμοποιώ opensource lame στα 320kbps, κωδικοποιώντας το αυθεντικό master. Γενικά εμπιστεύομαι το ότι θα μου πεις αλήθεια για το ότι δεν μπορείς να διαθέσεις λεφτά για το δίσκο μου, με τον ίδιο τρόπο που ένας developer διανέμει opensource software βάζοντας τον λογαριασμό του paypal του. Κοίτα στο myspace μου για να καταλάβεις. www.myspace.com/zakstefanou(σημ. αν οι modulators θεωρούν ότι κάνω διαφήμιση ας απομακρύνουν το link και θα το στείλω προσωπικά στον μενέλαο)
Όσο για το θέμα με το νόμιμο downloading που ανέφερα στην εκπομπή, θεωρώ ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια του χρήστη. Εγώ απλά το προτείνω, γιατί σαφώς με συμφέρει περισσότερο. (που και αυτό είναι σχετικό, αν μάθετε πιο είναι το ποσοστό μου)
ΑμηνFatalK είπε:τίποτα απλά ο φίλος Room είχε ένα ''ξεσπασματάκι'' (που λέει και ο Σπυρόπουλος) και τα έβαλε με όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν αυτά που υπερασπίστηκες και εσύ Μενέλαε και εγώ και όλοι οι άλλοι.... 8)
Τα ''χριστιανόπουλα'' όπως αποκαλεστήκαμε... ::
ε ρε μαρμάγκα που τους χρειάζεται... 8)
Έλα μου??? Άλλο, εννουσα!!! Πρωτον, δηλωσα και γω στα προηγουμενα ποστ οτι ειμαι κατα τις κλοπης για ανθρωπιστηκους λογους όμως!!! Δευτερον, με ξερεις προσωπικα??? Πως ξέρεις οτι μια επιλογή είναι απλα τετριμενη και όχι συνειδητή απόφαση??? Που ξέρεις πόσο μορφωμένος μπορει να είμαι ή από που έχω επηρεαστεί??? Τέλος πάντων αυτο που εννοούσα είναι οτι ο αυτοσκοπός καθε στασης ζωης και κοσμοθεωριας πρέπει να είναι ο αγάπη για τον συνανθρωπο, και όχι καποια εννομη ταξη, αυτο απλα είναι αμεση συνεπεια του προηγουμενου!!!FatalK είπε:σιγά ρε ''άθεε'' Room....σιγά πήγαινε με το μαλακό γιατί θα αφορηστείς!!! ::
σιγά ρε μαγκήτη σου φταίξανε τα χριστιανόπουλα. :..
ε ρε μια ζωή τετριμμένα μονοπάτια...τα ''καλά'' χριστιανόπουλα και οι μάγκες ''άθεοι''....ε ρε μαρμάγκα που σας χρειάζεται αλλά ποιος σας τη δίνει...
τέλοςπα... 8)
Μεγάλες κουβέντες λές !!! και σε κόβω ψαχμένο ...Room101 είπε:Τέλος πάντων αυτο που εννοούσα είναι οτι ο αυτοσκοπός καθε στασης ζωης και κοσμοθεωριας πρέπει να είναι ο αγάπη για τον συνανθρωπο, και όχι καποια εννομη ταξη, αυτο απλα είναι αμεση συνεπεια του προηγουμενου!!!
Φίλε δε σε πιανω αλλα σε παω λογω συνταξης!!!IxNiLaTiS είπε:Μεγάλες κουβέντες λές !!! και σε κόβω ψαχμένο ...Τέλος πάντων αυτο που εννοούσα είναι οτι ο αυτοσκοπός καθε στασης ζωης και κοσμοθεωριας πρέπει να είναι ο αγάπη για τον συνανθρωπο, και όχι καποια εννομη ταξη, αυτο απλα είναι αμεση συνεπεια του προηγουμενου!!!
Είπον !!!
Χρησιμοποιώ νόμιμα για λόγους ηθικής και ισορροπίας. Βγάζω λεφτά με τη βοήθεια ενός εργαλείου (logic-apple) και του δίνω πίσω τα λεφτά που του αναλογούν.
Και εγώ νομίζω καλά τα είπε ο Ζακ...Πολύ καλά, έως άριστα.Τώρα για τους ανθρώπους που πραγματικά δεν έχουν καθόλου χρήματα, αλλά έχουν τόσο πολύ μεράκι, ας είμαστε ανεκτικοί. Και σαφώς μιλάμε για χρήση ερασιτεχνική.