προγραμμα για μιξάρισμα τραγουδιων στο pc

pliakosvasileios

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Προγραμμα για μιξάρισμα τραγουδιων στο pc? Θέλω να κάνω καποια κομματια σειρές σε cd για το αυτοκίνητο. Ποιο(α) είναι αυτό(α)? Help Please!

Μάλλον εννοεί να σβήνει το ένα τραγούδι μέσα στο άλλο.

Χμμμμμμ.....πχ 10 κομματια σαν ενα με fade out-in εναλλαγη μεταξυ τους...κατι τετοιο εννοει ο φιλος;;και μετα μετατροπη σε mp3,wav η wma...σαν ενα κομματι

10 κομματια σαν ενα με fade out-in εναλλαγη μεταξυ τους...κατι τετοιο εννοει ο φιλος;;και μετα μετατροπη σε mp3' date='wav η wma...σαν ενα κομματι[/quote']Acoustica Audio Mixer

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν έχεις χρόνο, όρεξη, φαντασία και ελάχιστες γνώσεις στην επεξεργασία ήχου, μπορείς να κάνεις πάρα πολυ ωραίες μίξης με ένα audio editor όπως το Adobe Audition. Εναλλακτικά με το VirtualDJ μπορείς να μιξάρεις real-time τα κομμάτια που θέλεις και ταυτόχρονα να τα αποθυκεύεις μιξαρισμένα. Η τρίτη λύση που προτείνω είναι ένα plug-in για το winamp http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=32363

Με το συγκεκριμένο plug-in κάνεις μια playlist και σου κάνει export τα κομμάτια μιξαρισμένα σε wav και μάλιστα σε χωριστά tracks. Θέλει να κάτσεις 10-20 λεπτά στην αρχή να κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις αλλα μετα είναι πολύ εύκολο. Εγώ έχω κάνει κατα καιρούς αρκετά CD και με τους 3 παραπάνω τρόπους και με πολύ καλά αποτελέσματα.

εδω ερχεται το mix meister να σου λυσει τα χερια !!!!

στο αμαξι εχω mini disck και εχω γραψει απειρες ωρες σε σετακια ομως !!!

ειναι και πολυ ευκολο στο χηρισμο για οποια απορια στηλε μνμ

NAi και εγώ το Mix MEister θα σου πρότεινα...

Αλλά μάλλον θα χρειαστεί λίγη υπομονή....

Σε cubase κανε σε οσα καναλια θες Insert audio file Και φερε το τελος του ενος κοματιου με την εισαγωγη του αλλου κανε και τα σωστα fade out fade in και καντα export και θα εχεις ετοιμο σετακι γρηγορα και ευκολα 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back