Tελικά, φαίνεσαι σοβαρός άνθρωπος εσύ... ;D ;DJazzombie είπε:Τελικά αγόρασα Mac τον περιμένω σήμερα...
Καλώς ήρθες και πάλι!
Tελικά, φαίνεσαι σοβαρός άνθρωπος εσύ... ;D ;DJazzombie είπε:Τελικά αγόρασα Mac τον περιμένω σήμερα...
ΕΝΙΚΗΣΕΝ ο ΤρολλεϋςJazzombie είπε:Τελικά αγόρασα Mac τον περιμένω σήμερα...
8)Vartanis είπε:Εσύ ποτέ δεν θα μάθεις την αλήθεια.![]()
Ο αγαπητός OP ψαχνόταν από την αρχή για Μακ. Απλά διερευνούσε αν τα ProTools τρέχουν ικανοποιητικά σε Windows. Αν κάποιος του είχε πει "ναι" σε αυτή την ερώτηση θα είχε προτιμήσει PC.Superfunk είπε:ΕΝΙΚΗΣΕΝ ο Τρολλεϋς
Εγω έχω τα pro tools σε pc (winsdows XP service pack 1) μια χαρα τρέχουν αλλα γραφω στο cubase (αυτό ξερω).trolley είπε:. Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε πως δεν θα τρέχουν εξ΄ίσου καλά και σε Windows.
Δεν ηθελα να τον επηρεάσω γιατι ειμαι και role model. ;D ;Dfusiongtr είπε:Τώρα που πήρε ο άνθρωπος το mac, του λέτε ότι τα pro tools τρέχουν καλά και σε windows? ;D ;D ;D
εγώ πάλι ρε Χάρη έχω ένα σκονισμένο MacBook Pro κάτω από το γραφείο μου και το εμφανίζω μόνο όταν έρχεται κάνας πτωχός να γουστάρει... κανονικά μόνο Win 7 (προς το παρόν)... ;Dharilatron είπε:Παιδιά καλά τα windows 10 αλλά είναι για πτωχούς.
Εγώ έχω ένα λαπτοπ με windows 10 και το εμφανίζω μόνο για να το βλέπουν όταν έρχονται από την εφορία. Κανονικά μόνο Mac. ;D
Όχι, δεν υπάρχει πλέον.LK είπε:Τότε υπήρχε ο περιορισμός pro tools σε pc μόνο με m-audio, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Πλέον τα Mac (ακόμα και τα pc) είναι λίγο πιο ακριβά από μια boxster. ;Dcos_dr είπε:Καθόμουν στο μπαλκόνι στο διαμέρισμα και περναγε στο δρομο από κάτω με την πορσε του την μποξτερ την καμπριο και μια μ$#$$@$ , και με βλέπει και φωνάζει.
Αυτή η μ$#$$@$ που λέει όμως, είναι ακριβό μοντέλο.LK είπε:Πλέον τα Mac (ακόμα και τα pc) είναι λίγο πιο ακριβά από μια boxster. ;D
trolley είπε:Αυτή η μ$#$$@$ που λέει όμως, είναι ακριβό μοντέλο.
Δεν ξέρω τι λειτουργικό τρέχει, και τι γίνεται με RAM όμως.
α όλα κι όλα... σ αγαπάω σε εκτιμάω αλλά να ξέρς...trolley είπε:Εμένα, ένας πλούσιος αλλά πονόψυχος φίλος μου, έκοψε το Μακ του στα δύο και μου έδωσε το μισό για να έχω και εγώ.
;D :'(LK είπε:Πλέον τα Mac (ακόμα και τα pc) είναι λίγο πιο ακριβά από μια boxster. ;D