Pro Tools για Windows 10

Jazzombie είπε:
Τελικά αγόρασα Mac τον περιμένω σήμερα...
Tελικά, φαίνεσαι σοβαρός άνθρωπος εσύ... ;D ;D

Καλώς ήρθες και πάλι!

Jazzombie είπε:
Τελικά αγόρασα Mac τον περιμένω σήμερα...
ΕΝΙΚΗΣΕΝ ο Τρολλεϋς

σε αυτη λοιπον τη μαχη

φιλε μου Cos Dr

o ΠΟΛΕΜΟΣ εχαθει?

Ή ειναι απλα μοναχα

μια μαχη απ'τις πολλες

και νικες θα εχεις  αλλες

που θα ειναι πιο γλυκες?

Αυτη η ιστορια

δεν εχει καταληξει

κανεις δεν ξερει φιλοι μου

αν καποτε θα ληξει

Το μισος ειναι ασβεστο

το παθος φοβερο

βεντετα Κρητικη

θυμιζει απο καιρο

;D

Εγώ θα μείνω με το sonar να στροβιλιζομαι στον κυκεώνα των κωμικων Windows

Superfunk είπε:
ΕΝΙΚΗΣΕΝ ο Τρολλεϋς
Ο αγαπητός OP ψαχνόταν από την αρχή για Μακ. Απλά διερευνούσε αν τα ProTools τρέχουν ικανοποιητικά σε Windows. Αν κάποιος του είχε πει "ναι" σε αυτή την ερώτηση θα είχε προτιμήσει PC.

Αλλά του την πέσατε με το Sonar, οπότε η ερώτηση παρέμεινε αναπάντητη. Με την ερώτηση αναπάντητη, ισορρόπησε τελικά στην αρχική του θέση, αυτό είναι όλο.

Για την ιστορία, τα ProTools έχουν μία φήμη να τρέχουν πολύ καλά στα Mac, αλλά αυτή η φήμη οφείλεται στο ότι όντως τα περισσότερα αμερικανικά στούντιο είχαν Mac για πολλά χρόνια. Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε πως δεν θα τρέχουν εξ΄ίσου καλά και σε Windows.

Τέλος, όσον αφορά το 'κωμικά' για τα Windows, προφανώς δεν αναφέρομαι στις δυνατότητές τους, αλλά στην πολιτική υποχρεωτικών αναβαθμίσεων που έχει επιβάλλει η Microsoft και την οποία κριτικάρουν αρνητικά οι πάντες. Η Microsoft, διάβασα πριν λίγα λεπτά, ότι πρόκειται εντός του έτους να κυκλοφορήσει τη δική της έκδοση του Linux, οπότε μάλλον αυτό λήγει την όλη συζήτηση όσον αφορά τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
trolley είπε:
. Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε πως δεν θα τρέχουν εξ΄ίσου καλά και σε Windows.
Εγω έχω τα pro tools σε pc (winsdows XP service pack 1) μια χαρα τρέχουν αλλα γραφω στο cubase (αυτό ξερω).

Επίσης συνεργάζονται άψογα με hardware (behringer BCF 2000).

Τότε υπήρχε ο περιορισμός pro tools σε pc μόνο με m-audio, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.

Τώρα που πήρε ο άνθρωπος το mac, του λέτε ότι τα pro tools τρέχουν καλά και σε windows? ;D ;D ;D

Ανεξάρτητα από το τι ήθελε ο OP, νομίζω ότι η καταγραφή γενικότερων θεωρητικών σκέψεων σε σχέση με το θέμα είναι θεμελιώδες στοιχείο μιας ολοκληρωμένης συζήτησης.

Εδώ δεν μιλάμε ούτε με όρους τηλεοπτικούς χρόνου (sic) όπου πρέπει να απαντήσουμε σε λίγα λεπτά, ούτε με όρους εξυπηρέτησης πελατών όπου το πρωταρχικό κριτήριο είναι η παροχή συγκεκριμένων πρακτικών οδηγιών. 

Σκεφτείτε ας πούμε τι θα μείνει από όλη αυτή τη συζήτηση για έναν αναγνώστη το 2020 (σε 2 χρονάκια) και στην περίπτωση που για κάποιο λόγο τότε δεν υπάρχει δωρεάν Sonar.

Πόσες φορές βρίσκουμε στο search και διαβάζουμε θέματα 4ετίας ή και περισσότερο?

Αναμφίβολα είναι σημαντικές οι πρακτικές  λύσεις αλλά μου έκανε εντύπωση η ευκολία με την οποία πολλοί θεώρησαν ότι η πεμπτουσία της συμμετοχής σε ένα forum είναι να βρεθεί κάποιος να σου πει "μην ακούς βλακείες, σου σου ξηγήσω γω τι να πάρεις, θα σε κάνω εγώ μάγκα".

Οι παλιότεροι συμμετέχοντες ξέρουν την αξία των γενικών τοποθετήσεων. Είναι σαν τα χοντρά ξύλα που κρατάνε αναμμένη τη φωτιά.

fusiongtr είπε:
Τώρα που πήρε ο άνθρωπος το mac, του λέτε ότι τα pro tools τρέχουν καλά και σε windows? ;D ;D ;D
Δεν ηθελα να τον επηρεάσω γιατι ειμαι και role model. ;D ;D

Παιδιά καλά τα windows 10 αλλά είναι για πτωχούς.

Εγώ έχω ένα λαπτοπ με windows 10 και το εμφανίζω μόνο για να το βλέπουν όταν έρχονται από την εφορία. Κανονικά μόνο Mac.  ;D

harilatron είπε:
Παιδιά καλά τα windows 10 αλλά είναι για πτωχούς.

Εγώ έχω ένα λαπτοπ με windows 10 και το εμφανίζω μόνο για να το βλέπουν όταν έρχονται από την εφορία. Κανονικά μόνο Mac.  ;D
εγώ πάλι ρε Χάρη έχω ένα σκονισμένο MacBook Pro κάτω από το γραφείο μου και το εμφανίζω μόνο όταν έρχεται κάνας πτωχός να γουστάρει... κανονικά μόνο Win 7 (προς το παρόν)... ;D

LK είπε:
Τότε υπήρχε ο περιορισμός pro tools σε pc μόνο με m-audio, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Όχι, δεν υπάρχει πλέον.

Εμένα μια φορά ένας πλούσιος και  ΣΟΒΑΡΟΣ φίλος μου (γράφει μουσική με MAC) μου έκανε μια πλάκα...........................

Καθόμουν στο μπαλκόνι στο διαμέρισμα και περναγε στο δρομο από κάτω με την πορσε του την μποξτερ την καμπριο και μια μ$#$$@$ , και με βλέπει και  φωνάζει.

- ΓΡΑΦΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ WINDOWS ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!

και γκαζώνει και φεύγει.

χαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

Εμένα, ένας πλούσιος αλλά πονόψυχος φίλος μου, έκοψε το Μακ του στα δύο και μου έδωσε το μισό για να έχω και εγώ.

cos_dr είπε:
Καθόμουν στο μπαλκόνι στο διαμέρισμα και περναγε στο δρομο από κάτω με την πορσε του την μποξτερ την καμπριο και μια μ$#$$@$ , και με βλέπει και  φωνάζει.
Πλέον τα Mac (ακόμα και τα pc) είναι λίγο πιο ακριβά από μια boxster.  ;D

LK είπε:
Αυτή η μ$#$$@$ που λέει όμως, είναι ακριβό μοντέλο.

Δεν ξέρω τι λειτουργικό τρέχει, και τι γίνεται με RAM όμως.

trolley είπε:
Αυτή η μ$#$$@$ που λέει όμως, είναι ακριβό μοντέλο.

Δεν ξέρω τι λειτουργικό τρέχει, και τι γίνεται με RAM όμως.

Πάντα οι μ$#$$@$ έχουν λειτουργικό που απαιτεί πολλούς πόρους, ενώ έχει και πολλές τρύπες.

trolley είπε:
Εμένα, ένας πλούσιος αλλά πονόψυχος φίλος μου, έκοψε το Μακ του στα δύο και μου έδωσε το μισό για να έχω και εγώ.
α όλα κι όλα... σ αγαπάω σε εκτιμάω αλλά να ξέρς...

παρότι δεν το χρησιμοποιώ δεν πρόκειται ποτέ να κόψω το μισό mac να στο δώσω για να χεις εσύ ολόκληρο δικό σου να μεγαλουργείς και εγώ να μην μπορώ να εμφανίζω το μισό που έμεινε στους πτωχοί ώστε να μου δίνουν τα λεφτάκια τους (παραμένοντας αυτοί φτωχοί και κάνοντας εμένα πλούσιο) για τις δουλειές που τους κάνω στα Win... :P

ΥΓ ο παραθαλάσσιος γέροντας πως και δεν επενέβη ακόμα... μάλλον θα έχασε το κλειδί του Garage και θα κλειδώθηκε μέσα... ;D

LK είπε:
;D :'(

Ήμουν στην Βιέννη την προηγούμενη εβδομάδα και πηγα στο Apple store. Ρώτησα πόσο έχει το καινούργιο iMac Pro με δυο extra οθόνες και μου είπαν "ιφ  γιου χαβ το ασκ γιου κεντ αφφορντ ιτ μαδερφακερ" και πληροφοριακά οτί δίνουν και μια  Porsche σμπροξτερ δώρο. Αυτά.  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back