ναι ο Νάκας είναι, αλλά πήγαινε να ζητήσεις ένα προϊόν PRESONUS τώρα που έχουμε και Χριστούγεννα και είναι αυξημένη η ζήτηση και υποτίθετε ότι θα έχει, μάλον θα σου πει σε κανα μήνα και από τιμές πιο ψηλά από τον
θωμά, τώρα αν του πεις για τιμές του θωμά και αρχίσουν τα παζάρια και σου αρέσουν τα παζάρια (εμένα όχι) θα σου κατεβάσουν την τιμή σχεδόν σαν του θωμά(θα τους κάνεις και χίλιους τεμενάδες), αλλά θα περιμένεις κανα μήνα, εγώ σε μια πρόσφατη αγορά μου
προτίμησα του θωμά και είχα την καλύτερη εξυπηρέτηση και παραλαβή στο σπίτι μου. :wink:
*όσο παίζουν με το παζάρι οι πωλητές, ενώ μπορούν να πουλήσουν φτηνότερα σαν του θωμά (διαπιστωμένο) και παίζουν με την νοϊμοσυνη μας δεν τους αφήνω δραχμή! όταν μάθουν να σέβονται τον πελάτη και σταματήσουν να διαμορφώνουν τιμές εκεί που γουστάρουν, μπορεί και να ξανακερδίσουν τον κόσμο αλλά όχι εύκολα γιατί αυτό τον τρόπο τον έχουν χρόνια και σίγουρα θα περάσουν πολλά χρόνια για να ξανακερδίσουν, τόσους απογοητευμένους
![Crying :cry: :cry:](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
(θύματα)πελάτες, βάζω και τον ευατό μου μέσα.
:wink:
φιλικά
brain
*αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ανάφερα την αντιπροσωπια και σε παρέπεμψα να το βρείς μόνος σου.