οσο για τα mac...ποιος ειπε οτι δεν εχουν προβληματα??αν μπειτε σε κανενα forum του εξωτερικου και δειτε ποσα προβληματα εχουν με mac οι χρηστες logic' date='cubase κ.τ.λ. θα καταλαβετε...ενα καλοστημενο pc (δειτε μηχανηματα της carillon....)δεν εχει να ζηλεψει και πολλα απο ενα mac..πριν μερικα χρονια υπηρχε τεραστια διαφορα..πλεον οχι.Εκτος αυτου η apple ειναι μια εταιρεια με μια πολιτικη που απεχθανομαι...:ανα πασα στιγμη μπορει να ''πουλησει'' ολους της τους πελατες χωρις να νοιαζεται για τιποτα..βλεπε παραδειγμα αγορας logic απο apple οπως και οτι τους νεοι της επεξεργαστες θα τους φτιαχνει η...intel!! το επομενο βημα θα ειναι να φτιαξει το λειτουργικο της η microsoft...[/quote']
Εγω το είπα!!!
Έχεις απολυτο δικιο, για να το λες εσύ ετσι θα ειναι
Αυτα γιατι ειμαστε εκτος θεματος.
Οπως και να τα τρέχει δεν παυει να τρέχει windows.τρεχει windows αλλα...πως τα τρεχει!!!
αληθεια' date='γιατι ολη αυτη η απεχθεια προς τα pc's???εχεις φαει μεγαλες φρικες να υποθεσω στο παρελθον η...τρως ακομα με καποιο μηχανημα??[/quote']Δεν εχω καμια απεχθεια για τα pc,, μια χαρα μηχανακια ειναι, με τα windows εχω, παρ οτι δεν εχω φαει και πολλες οπως λες φρικες. Μου έτρωγαν ομως πολυ χρονο και απειρο Θυμικό για να τα κραταω σε μια κατασταση υποφερτή.
Απλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PRO.
Και πως να ειναι PRO με ενα σωρο τετοια warnings : "The file Cello.wav δεν υπάρχει, για να αντιγραφεί πρέπει να μετονομάσετε τον φάκελο Cello.wav σε 'Cello.wav' και να το πετάξετε στα σκουπίδια"
Και πολλα αλλα παρομοια...professional
Ειναι για μαζοχες και εγω δεν ειμαι.
Και μην πας μακρυα... δες τα χιλιάδες ερωτηματα/προβληματα στο ΝΟΙΖ.
Δουλευω hi end, οι απαιτησεις μεγαλες και δεν υπαρχει χρονος για στοχαστικες σκεψεις πανω στις ανοησιες του Mr microsoft.
Ημουν παλια 5 χρονια στα mac μετα 5 χρονια στα pc απο τον Ιουνιο παλι στα mac. Οποτε πρέπει να με προσέχεις γιατι δεν μιλαω με φημες.
Τέλος!!! ειπαμε ειμαστε εκτος θεματος
Δηλαδη musictech τι παραπανω κανεις σε ενα audiopc ,εκτος απο ενα σωστο format και τα κλασικα ΤΙPS για audio που κυκλοφορουν στο net?...και με ειδες να συνεχιζω το θεμα γιατι ξερω πολυ καλα να υποστηριζω τα pc's και να στηνω συστηματα για μουσικη απροβληματιστα(αυτη ειναι και η δουλεια μου..)..απροβληματιστα βεβαια οσο δεν τα ''σκαλιζουν'' οι εκαστοτε χρηστες...υποτιθεται πως φτιαχνεται ενα μηχανημα για μουσικη και οχι για..πειραματισμους η για αλλες ανησυχιες..!!.και δεν μιλαω για τις απερες κ καλα ''ψαγμενες ρυθμισεις που κυκλοφορουν...
Δηλαδη musictech τι παραπανω κανεις σε ενα audiopc ' date='εκτος απο ενα σωστο format και τα κλασικα ΤΙPS για audio που κυκλοφορουν στο net?...και με ειδες να συνεχιζω το θεμα γιατι ξερω πολυ καλα να υποστηριζω τα pc's και να στηνω συστηματα για μουσικη απροβληματιστα(αυτη ειναι και η δουλεια μου..)..απροβληματιστα βεβαια οσο δεν τα ''σκαλιζουν'' οι εκαστοτε χρηστες...υποτιθεται πως φτιαχνεται ενα μηχανημα για μουσικη και οχι για..πειραματισμους η για αλλες ανησυχιες..!!.και δεν μιλαω για τις απερες κ καλα ''ψαγμενες ρυθμισεις που κυκλοφορουν...
Τωρα πια ειναι πανευκολο να στησει σχεδον ο οποιοσδηποτε ενα καλο συστημα .. κατα τη γνωμη μου!Δεν χρειαζεσαι και διπλωμα τωρα πια για ναγινει σωστη δουλεια (εκτος και αν δεν εχεις καμια επαφη με το αντικειμενο)[/quote']
μαλλον για να γραφεις κατι τετοιο πρεπει να εισαι η ασχετος με τα pc's (μηπως δουλευεις mac??) η γενικοτερα ασχετος με τα μουσικα προγραμματα ,την εφαρμογη τους και την χρηση τους..η να μην τα γνωριζεις τοσο καλα οσο νομιζεις..εχω σπουδασει καποια χρονια σε ανωτερη τεχνικη σχολη και ταυτοχρονα ειμαι επαγγελματιας μουσικος και παιζω με διαφορους καλλιτεχνες,κανω ενορχηστρωσεις κ.τ.λ..δεν γινεται να γραφεις οτι Τωρα πια ειναι πανευκολο να στησει σχεδον ο οποιοσδηποτε ενα καλο συστημα..δεν ισχυει κατι τετοιο..παρουσιαζονται πολλα απροβλεπτα προβληματα και πρεπει να εχεις την γνωση και την εμπειρια για να τα λυσεις..επισης καθε συστημα οσο και αν σου φαινεται περιεργο θελει custom set up και οχι λυσεις του κιλου που υπαρχουν στο internet..προσοχη δεν λεω οτι δεν ειναι χρησιμα και εφαρμοσιμα αυτα που υπαρχουν αλλα υπαρχουν πολλα ακομα που μπορουν να γινουν με σκοπο την βελτιστοποιηση του μηχανηματος σε audio & midi εφαρμογες...!!!