OXI. MH. OXI ΠΑΛΙ.warwickplayer είπε:....και ειδικα σημερα και μετα την CBS κακο ξυλο....
Μιλάς για σένα. Μην τους βάζεις όλουςαν ηταν ενα κομματι θα ημασταν ολοι παραπανω απο happy
Με ποιό απ΄όλα τα Precision που κυκλοφορούν;Ηταν το πρωτο μπασο που βγηκε σε παραγωγη τι 51 και απο τοτε ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ
και ακούγεται σαν τεντζερέςwarwickplayer είπε:Εξωτικο μπρατσο εξωτικη ταστιερα και δυο ταπεινα κομματια αμερικανικου ash... ;D
Για αυτο και ειπα με καποιες αλλαγες...audiokostas είπε:Άσε που του 51 δεν φόραγε τον κλασσικό πλέον P μαγνήτη![]()
Χαχαχαχαχαχα....κανει και μπουμ μπουμ!!!lgbesios είπε:και ακούγεται σαν τεντζερές
εεε αυτά ήθελες να ακούσεις! ;D
οοπς sorry παρεξήγηση, στα warwick αναφέρθηκα ;D ;Dlgbesios είπε:και ακούγεται σαν τεντζερές
αν το λες για τον warwickplayer ,όπως καταλαβαίνεις, απο το nickname του,την πάτησες ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Θα τα πάρεις και τα δύο
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dlgbesios είπε:...μάλλον πήρε telecaster ;D
Μην το λες...δεν ειμαι τοσο hardcore fan των γερμανων...Μ αρεσει παααααααααααρα πολυ το μανικι του μπασου μου οποτε με αν ειχα τωρα 1000-2000 ευρωπουλα για μπασο με ταστα θα πηγαινα σε precision...Jazz με τιποτα...δεν μου κανει κουκου...lgbesios είπε:αν το λες για τον warwickplayer ,όπως καταλαβαίνεις, απο το nickname του,την πάτησες ;D
H καλύτερη λύση by far, τσιμπάει 2 squier vintage modified ή classic vibe για αρχήTerry RoscoeBeck5 είπε:Θα τα πάρεις και τα δύο ;D ;D ;D ;D
Αμ εγώ το πα σελίδες πριν.bihlas87 είπε:H καλύτερη λύση by far, τσιμπάει 2 squier vintage modified ή classic vibe για αρχή
και βλέπει μόνος του τι γουστάρει περισσότερο. Το budget το έχει και σίγουρα θα
ευχαριστηθεί περισσότερο με δύο όργανα παρά με ένα.
Έχει βγει κ Jaguar vintage modified κ θέλω να το δοκιμάσω!Δε σκέφτεσαι να πάρεις ένα squier μπάσο να πειραματιστείς;
Τα vintage modified και precision κ jazz είναι άψογα...!
Θαύμα... θαύμα ;D ;D ;D Τι έγινε, επιτέλους άρχισαν να τα βγάζουν με maple ταστιέρες; Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι μέχρι πρότινος έβγαιναν μόνο με αυτές τις... κακορίζικες rosewood ;Dbihlas87 είπε:H καλύτερη λύση by far, τσιμπάει 2 squier vintage modified ή classic vibe για αρχή
και βλέπει μόνος του τι γουστάρει περισσότερο.
Πέρασαν μέρες και το ξέχασα! Πολύ ελκυστικά τα pj jaguar αλλά το 'super slim neck'Evilnye είπε:Αμ εγώ το πα σελίδες πριν.
Έχει βγει κ Jaguar vintage modified κ θέλω να το δοκιμάσω!![]()
Το precision νομίζω πως έχει αρκετούς μήνες που βγήκε σε natural-maple, το jazzΘαύμα... θαύμα ;D ;D ;D Τι έγινε, επιτέλους άρχισαν να τα βγάζουν με maple ταστιέρες; Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι μέχρι πρότινος έβγαιναν μόνο με αυτές τις... κακορίζικες rosewood ;D
Δεν θα ήταν και το πιο αποφασιστικό κριτήριο στην επιλογή μου ......Kafka είπε:για τα καινουρια δεν λένε και τα καλύτερα στο talkbass
Λες ε? Τα λένε ωραία ομως και σε πειθουν!! ;Daudiokostas είπε:Δεν θα ήταν και το πιο αποφασιστικό κριτήριο στην επιλογή μου ......![]()