Precision ή Jazz για δυνατη μίξη??

Αν θέλει ο μπασίστας, το μπάσο ξεχωρίζει  ;)

Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει.

Πάρε Jazz που κάνει ντρουεγκ -ντρουεγκ.  ;D

Απλώς μετά θα μετανοιώσεις που δεν πήρες το Precision.

Και τούμπαλιν....

Superfunk είπε:
Μια χαρα θα'ναι ,για αυτο αλλωστε εχει και tone controls ο ενισχυτης.
tone controls??  ;D ;D Βασικά μ αρέσει η φιλοσοφία του precision (μονο ενα tone,οχι ενα εκατομύριο μπλιμπλικια και ότι θες απο τον ενισχυτη), αλλα μηπως αυτό τλκ είναι περιοριστικό?

Μιας και είμαι πρόσφατα G&Lόπληκτος, για πήγαινε δες τα L-2000.

Και από τον Fender είναι και έχουν όλους τους δυνατούς συνδιασμούς.

Kafka είπε:
tone controls??  ;D ;D Βασικά μ αρέσει η φιλοσοφία του precision (μονο ενα tone,οχι ενα εκατομύριο μπλιμπλικια και ότι θες απο τον ενισχυτη), αλλα μηπως αυτό τλκ είναι περιοριστικό?
ΚΑι την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Και ευέλικτο και με ένα κουμπί.

Καααλά.

Kafka είπε:
Μπα μια χαρά κάνεις.

Δεν είναι περιοριστικό. Θα δεις ότι με τα δάχτυλά (ή την πένα) σου μπορείς να κάνεις τον ήχο όπως χρειάζεται.

Δε λες κ στους κιθαρίστες να βγάλουν λίγα μπάσα;

audiokostas είπε:
Αν θέλει ο μπασίστας, το μπάσο ξεχωρίζει  ;)

Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει.

Πάρε Jazz που κάνει ντρουεγκ -ντρουεγκ.  ;D

Απλώς μετά θα μετανοιώσεις που δεν πήρες το Precision.

Και τούμπαλιν....
χαχα!! τελικά μάλλον αυτή είναι η λύση!! παίρνεις το ένα και ξεκινάς να μαζεύεις λεφτά για το άλλο!!

Kafka είπε:
Αν είναι δύο κιθάρες όμως τσίτα gain και drums που βαράνε όσο πάει ξεχωρίζει τοσο κάλα το precision?
Για κάνε μια ερώτηση σε αυτόν

steve_harris-4353.jpg

Κλειστό tone --> ένας ήχος

Tone στη μέση --> δεύτερος ήχος

Ανοιχτό tone --> τρίτος ήχος

Συν τα δάχτυλα και η πένα σου. Πόσους ήχους θέλεις πια?  ;D

Πάρε το Ρ.

Kafka είπε:
θα με εκνευρισεις..... ;D

και οχι τιποτα θα σου πω να πας να παρεις κανα μπασο με 4 active μαγνητες που να μοιαζει με  τσεκουρι & να εχει απανω ζωγραφισμενο τον Θωρ να μονομαχει με τις Αμαζονες.... ;D

Πριν μερικες μερες παραγγειλα για το γιο μου αυτο

large.jpg

Θα μου κατσει στα 800 ευρω + η βαλιτζα.

Ψαξτο γιατι περνεις αυτο που ακριβως θελεις.

Superfunk είπε:
θα με εκνευρισεις..... ;D

και οχι τιποτα θα σου πω να πας να παρεις κανα μπασο με 4 active μαγνητες που να μοιαζει με  τσεκουρι & να εχει απανω ζωγραφισμενο τον Θωρ να μονομαχει με τις Αμαζονες.... ;D
που μπορώ να βρώ ενα τετοιο?!?  ;D ;D

TSotir είπε:
Πριν μερικες μερες παραγγειλα για το γιο μου
να δούμε και να ακούσουμε πρώτα

Έχουμε και εμείς / είμαστε , παιδιά  ;D

Precision, το πιο "πασπαρτού" μπάσο που υπάρχει κατά τη γνώμη μου. Πάιζει ροκ, metal, jazz, μπαλάντες, έχει τρομερό και στρογγυλό ηχόχρωμα και φανταστικό attack και μεσαία όταν παίζεις με πένα.

Είχα το vintage precision 57, και τώρα έχω το standard το μεξικάνικο με spb-3. Good stuff!

haryy είπε:
Jazz, το πιο "πασπαρτού" μπάσο που υπάρχει κατά τη γνώμη μου. Πάιζει ροκ, metal, jazz, μπαλάντες, έχει τρομερό και στρογγυλό ηχόχρωμα και φανταστικό attack και μεσαία όταν παίζεις με πένα.
;)

haryy είπε:
Με PJ μπάσο έχεις το πιο "πασπαρτού" μπάσο που υπάρχει κατά τη γνώμη μου. Πάιζει ροκ, metal, jazz, μπαλάντες, έχει τρομερό και στρογγυλό ηχόχρωμα και φανταστικό attack και μεσαία όταν παίζεις με πένα.
;) ;)

ή  2 humbuckers  ;D …αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας

;) ;) ;)

α και τρεις τριθέσιους διάκοπτες ,τρία pots και μπαταρίες  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
lgbesios είπε:
ή  2 humbuckers  ;D …αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας

;) ;) ;)

α και τρεις τριθέσιους διάκοπτες ,τρία pots και μπαταρίες  ;D
Ε, τι;

Με φωναξε κανεις; ;D

index.php

Ο μεσαιος διακοπτης ειναι διθεσιος, βεβαια... ;D

Στους editors παίζετε και οι δύο βρε? ;D

Ας πω και εγω την βλακια μου...το Precision ειναι απλα ενα κομματι ξυλο(και ειδικα σημερα και μετα την CBS κακο ξυλο(αν ηταν ενα κομματι θα ημασταν ολοι παραπανω απο happy)) με ενα μαγνητη για να παιζει σε ενισχυτη...ΤΕΛΟΣ...

ΑΛΛΑ

Ηταν το πρωτο μπασο που βγηκε σε παραγωγη τι 51 και απο τοτε ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ με καποιες μικρες διαφορες βελτιωσεις...αυτο κατι λεει...σαν αυτο δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ...

ειναι μπασο οπως πρεπει να ειναι τα μπασα...οποτε αν σκεφτεσαι τζαζ η Π δαγκωτο Π...οσο για το αν ακους μπουμ μπουμ η καμπανες αυτο ειναι καθαρα επιλογη δικη σου...Φυσικα αν εχεις παιξει τα 2 μπασα θα ξερεις οτι Το Π απ το Τζαζ δεν εχουνε καμια σχεση...Εγω σαν Μπασιστας Αδιαζω με το μανικι του τζαζ και λατρευω το Π...Εσυ σαν μπασιστας εχεις δικη σου αποψη...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back