- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 688
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Αν πας σε audition, προτιμησε την LP απο την Squier.Αντίθετα, η ελαφριά Squier Στρατ μου είναι η go to κιθάρα μου, αν με καλέσω να πάω π.χ. σε μια audition, ή σε ένα jam ή αν πρέπει να αλλάξω δυο τραμ και να περπατήσω και 800 μέτρα για να πάω σε μια πρόβα...
Την εχω πατησει με την PRS με τα 24 τασταΕ λοιπον φτανουμε κανα 2 μερες πριν το λαιβ μειντεναδων και λεω κατσε να παω στη προβα με την κιθαρα που θα παιξω μην υπαρχει κανενα προβλημα.. Ξεκιναω που λετε με την kv3 (22 ταστα 9αρες) μετακινω το χερι για το σολο και.. BOOM , λαθος θεση! πρωτο bend : ΠΑΑΦΦ εκτος τονικοτητας , εβαλα περισσοτερη δυναμη . Ωχ λεω εκανα μλκια.
+1Φυσικα και μελεταω το μερος που θα παιξω (ειτε λαιβ ειτε ηχογραφηση) με το οργανο ΚΑΙ με τον ηχο που προκειται να παιξω.
Αν παιξω με 3 οργανα, θα μελετησω στα ιδια 3 οργανα τα μερη που εχω να παιξω.
να σου πω την αληθεια μου..κ εγω τοσο καιρο εδω ντρεπομουν να ρωτησω τι σημαινει OP??Ποιός είναι ο OP ρε παιδιά;Εγώ μόνο τον E.T ξέρω!
Πείτε και σ'εμάς,τους πρωτόγονους!
SG2000 να πάρεις.Αλλα για ενα κομματι (europa) θα παρω τελικα την prs στο λαιβ....
SG2000 να πάρεις.
Αυτές τις μέρες δουλεύουμε κάτι με τον Νίκο, φυσικά με την τέλε. Για ήχο Carlos είναι για μένα πολύ κοντά...Τοσες μερες, μεχρι και πριν λιγο, εναλλασσω prs με στρατ και ακομα να αποφασισω. Προ 10λεπτου επιασα την tele μετα απο 10 μερες. Το οργανο, σα κατασκευη, δεν αστειευεται σαν ηχος, πραγματικα. Αυτη θα παρω μαζι μου το βραδυ...