Practice όργανο VS stage όργανο

OP απο το OPportunist

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αντίθετα, η ελαφριά Squier Στρατ μου είναι η go to κιθάρα μου, αν με καλέσω να πάω π.χ. σε μια audition, ή σε ένα jam ή αν πρέπει να αλλάξω δυο τραμ και να περπατήσω και 800 μέτρα για να πάω σε μια πρόβα...
Αν πας σε audition, προτιμησε την LP απο την Squier.

Μπορει να ακουνε με τα ματια αντι με τα αυτια. ?

Και δεν προκειται εξαλλου να παιξεις πολυ ωρα.

• Like
Reactions: sultan of string
Ε λοιπον φτανουμε κανα 2 μερες πριν το λαιβ μειντεναδων και λεω κατσε να παω στη προβα με την κιθαρα που θα παιξω μην υπαρχει κανενα προβλημα.. Ξεκιναω που λετε με την kv3 (22 ταστα 9αρες) μετακινω το χερι για το σολο και.. BOOM , λαθος θεση! πρωτο bend : ΠΑΑΦΦ εκτος τονικοτητας , εβαλα περισσοτερη δυναμη . Ωχ λεω εκανα μλκια. 
Την εχω πατησει με την PRS με τα 24 ταστα

Μολις την εχω παρει και λεω θα παω το βραδι στο λαιβ με αυτην (ενω επαιζα με 22 ταστα μεχρι τοτε).

Στο πρωτο σολο αντι να παω να σηκωσω στο 19ο πηγα στο 21ο. Καταλαβαινεις.

• Haha
Reactions: CloudConstructor
Επαιζα για αρκετες μερες με την g400. Παω σε προβα πριν λιγες μερες με στρατ (εχω λαιβ το σαββατο) και τρεις φορες ηθελα να παιξω σε 12ατο ταστο, και επαιζα σε 7ο-8ο (δεν πολυβλεπω οταν παιζω).

Και τωρα παιζω ολη τη βδομαδα με την στρατ. Αλλα για ενα κομματι (europa) θα παρω τελικα την prs στο λαιβ....

Φυσικα και μελεταω το μερος που θα παιξω (ειτε λαιβ ειτε ηχογραφηση) με το οργανο ΚΑΙ με τον ηχο που προκειται να παιξω.

Αν παιξω με 3 οργανα, θα μελετησω στα ιδια 3 οργανα τα μερη που εχω να παιξω.
+1

Ποιός είναι ο OP ρε παιδιά;Εγώ μόνο τον E.T ξέρω!

Πείτε και σ'εμάς,τους πρωτόγονους!
να σου πω την αληθεια μου..κ εγω τοσο καιρο εδω ντρεπομουν να ρωτησω τι σημαινει OP??

Original Poser είναι πιο σωστό

SG2000 να πάρεις.

Τοσες μερες, μεχρι και πριν λιγο, εναλλασσω prs με στρατ και ακομα να αποφασισω. Προ 10λεπτου επιασα την tele μετα απο 10 μερες. Το οργανο, σα κατασκευη, δεν αστειευεται σαν ηχος, πραγματικα. Αυτη θα παρω μαζι μου το βραδυ...

Τοσες μερες, μεχρι και πριν λιγο, εναλλασσω prs με στρατ και ακομα να αποφασισω. Προ 10λεπτου επιασα την tele μετα απο 10 μερες. Το οργανο, σα κατασκευη, δεν αστειευεται σαν ηχος, πραγματικα. Αυτη θα παρω μαζι μου το βραδυ...
Αυτές τις μέρες δουλεύουμε κάτι με τον Νίκο, φυσικά με την τέλε. Για ήχο Carlos είναι για μένα πολύ κοντά...

Σε σχεδον ολα, που παιζω, ειναι καθαροτερη και με καλυτερο ηχο.

Τελικα επαιξα χθες με την tele. Με δυσκολεψε ιδιαιτερα το αφιλοξενο μανικι. Και που σηκωσα το action μικρη η διαφορα. Τα ψιλοχαμηλα ταστα, σε συνδυασμο με το gloss finnish, δεν με αφηναν να κανω vibratο. Κολλουσε το δακτυλο στο λουστρο.

Σημερα επιασα παλι την g400 και ειδα το φως το αληθινον. Καμια σχεση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα